×

Μάσκες μαλλιών: Ο καλύτερος οδηγός αγοράς

 26/03/2024 6m, 23s

Πολλές φορές μπορεί να αμελούμε τη μάσκα μαλλιών. Ωστόσο αυτό είναι λάθος γιατί η μάσκα για τα μαλλιά μας είναι ό, τι η ενυδατική κρέμα για το δέρμα μας. Θα την αμελούσες; Υπάρχουν στην αγορά πάρα πολλές μάσκες μαλλιών, η κάθε μία από τις οποίες απευθύνεται σε διαφορετικές ανάγκες και τύπους μαλλιών.

Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες και παρακάτω θα απαντήσουμε στην ερώτησή σου «Τι μάσκα μαλλιών να πάρω» και «ποια είναι η καλύτερη μάσκα μαλλιών».

 

Μάσκες για σγουρά μαλλιά

 

Phyto Specific Rich Hydrating Mask
Phyto Specific Rich Hydrating Mask

Μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη μάσκα για σγουρά μαλλιά. Αυτή η κρεμώδης μάσκα, εμπλουτισμένη με μέλι από λευκό τριφύλλι, βούτυρο καριτέ & εκχύλισμα μολόχας, χρησιμοποιείται για να επαναφέρει την ενυδάτωση στις ίνες της τρίχας, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, απαλύνει και ξεμπερδεύει εύκολα τα ξηρά και σκληρά σγουρά μαλλιά. Η πλούσια περιεκτικότητα της σε θρεπτικά και προστατευτικά ενεργά συστατικά ενυδατώνει σε βάθος και προστατεύει τις ίνες των μαλλιών.

 

Μάσκες μαλλιών με κερατίνη

 

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Mask
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Mask

Μάσκα εμπλουτισμένη με 3 φορές περισσότερη κερατίνη για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, που χάνουν την κερατίνη συνεχώς. Θρέφει βαθιά και αναδομεί την τρίχα, ενώ χαρίζει στα μαλλιά έως και 90% περισσότερη ανθεκτικότητα. Η κερατίνη της μάσκας αυτής είναι όμοια με αυτή της τρίχας. Αποτέλεσμα είναι η θωράκιση των κυττάρων της τρίχας αποτρέποντας μελλοντικές φθορές.

 

 

TRESemme Keratin Shine Mask With Marula Oil
TRESemme Keratin Shine Mask With Marula Oil

Μάσκα μαλλιών με κερατίνη & έλαιο Marula για απαλά & λεία μαλλιά που δεν φριζάρουν. Σου προσφέρει 5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα. Με τη μάσκα αυτή έχεις 72 ώρες έλεγχο του φριζαρίσματος, απομάκρυνση κόμπων, ενίσχυση λάμψης, απαλά μαλλιά με φυσική κίνηση.

 

Μάσκες για λεπτά μαλλιά

 

weDo Light & Soft Mask for Fine Hair
weDo Light & Soft Mask for Fine Hair

Μάσκα για μαλλιά λεπτά, που χαρίζει απαλότητα και μειώνει το φριζάρισμα. Ενυδατώνει σε βάθος. Ενώ έχει εντονότερη δράση από τη μαλακτική κρέμα είναι ιδανική για λεπτά μαλλιά αφού δεν τα βαραίνει. Τα βασικά συστατικά της είναι το νερό & το μπαμπού, ενώ η σύστασή του είναι vegan & cruelty free. Δεν περιέχει σιλικόνες ή τεχνητές χρωστικές, είναι δερματολογικά ελεγμένο και παρέχει επαγγελματική απόδοση.

 

 

Pantene Hair Biology Full & Vibrant Rejuvenating Mask
Pantene Hair Biology Full & Vibrant Rejuvenating Mask

Μάσκα για λεπτά ή με αραίωση μαλλιά. Περιέχει ένα προσαρμοσμένο μείγμα συστατικών για τις βιολογικές ανάγκες των μαλλιών σας σε κάθε ηλικία. Βοηθά στην αποκατάσταση της φθοράς. Για υπέροχα μαλλιά σε κάθε ηλικία.

 

 

Marlies Moller Strength Instant Care Hair Tip Mask

H Instant Care Hair Tip Mask αποτελεί μια δυναμωτική επαγγελματικά μάσκα μαλλιών για λεπτά μαλλιά. Ένα “mask to go” προϊόν, που παρέχει ενίσχυση και οχύρωση των μαλλιών, σταθεροποιεί άμεσα τις άκρες των μαλλιών, ενώ είναι αποδοτική σε λίγο χρόνο. Μία πολυτελής περιποίηση για τα μαλλιά, που τους χαρίζει ζωτικότητα, λάμψη και υγιή όψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προϊόν styling.

 

 

Garnier Fructis Hair Food Plumping Mask with Watermelon
Garnier Fructis Hair Food Plumping Mask with Watermelon

Garnier μάσκα μαλλιών 3 σε 1 με καρπούζι, που χαρίζει όγκο στα λεπτά μαλλιά.

Με 97% φυσική προέλευση, η πλούσια υφή της απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά. 3 διαφορετικοί τρόποι χρήσης – σαν conditioner, μάσκα ή χωρίς ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση.

 

Μάσκες για Λιπαρά μαλλιά

 

Schwarzkopf Gliss Supreme Length Mask
Schwarzkopf Gliss Supreme Length Mask

Μάσκα για εύθραυστα μακριά μαλλιά με λιπαρές ρίζες. Είναι ιδανική για τη βελτίωση και τη διατήρηση της ποιότητας των μακριών μαλλιών. Προστατεύει από τη φθορά και χαρίζει άμεσα απαλότητα από τη ρίζα έως τις άκρες. Η σύνθεσή του με MICROREPAIR- LIPIDS και PEONY ESSENSE αφαιρεί τα υπολείμματα λιπαρότητας από τη ρίζα και επανορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες.

 

 

Pantene Hair Biology Cleanse & Reconstruct Intensive Repair Mask
Pantene Hair Biology Cleanse & Reconstruct Intensive Repair Mask

Μάσκα αναδόμησης για λιπαρές ρίζες & κατεστραμμένες άκρες. Χαρίζει αναδόμηση σε φθαρμένα μαλλιά, ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τη λιπαρότητα.

 

Μάσκες για ξηρά & ατίθασα μαλλιά

 

Rene Furterer Karite Nutri
Rene Furterer Karite Nutri

Η θρεπτική μάσκα μαλλιών αυτή είναι ιδανική για πολύ ξηρά μαλλιά. Είναι πλούσια σε έλαιο και βούτυρο KARITE Ethique*, μυθικό δραστικό συστατικό της φύσης, και εμπλουτισμένη με επανορθωτικούς παράγοντες. Η μάσκα εντατικής θρέψης KARITE είναι μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης για τα πολύ ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Χάρη στη περιεκτικότητά της σε πηκτίνες κυδωνιού, γνωστές για τις ιδιότητές τους να «γεμίζουν» τη τρίχα, η εξαιρετική υφή της, πλούσια κι απολαυστική με αισθησιακό άρωμα, αναζωογονεί και θρέφει τα μαλλιά σε βάθος. Δεν περιέχει σιλικόνη.

 

 

Ducray Nutricerat Masque Nutritif
Ducray Nutricerat Masque Nutritif

Η Ducray θα σε εκπλήξει με αυτή τη μάσκα για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αποτελεί μία εντατική τροφή για τα μαλλιά και μία πραγματική φροντίδα επανόρθωσης. Τα μαλλιά αναδομούνται εις βάθος και επιφανειακά, γίνονται πάλι απαλά και λαμπερά.

 

 

Garnier Fructis Hair Food Smoothing Mask with Macadamia
Garnier Fructis Hair Food Smoothing Mask with Macadamia

Είναι η πρώτη επανορθωτική μάσκα μαλλιών 3 σε 1 με μακαντέμια για ξηρά & ατίθασα μαλλιά. Χαρίζει απαλότητα και τιθασεύει τα μαλλιά. Η πλούσια υφή της απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά, ενώ η σύνθεσή της είναι 98% βιοδιασπώμενη και vegan. Χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση.

 

 

Apivita Nourish and Repair Hair Mask Olive & Honey
Apivita Nourish and Repair Hair Mask Olive & Honey

Μάσκα για ενυδάτωση μαλλιών, θρέψη & επανόρθωση των ξηρών μαλλιών με ελιά & μέλι. Πλούσια μάσκα για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, που αναδομεί την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα, αποκαθιστά τις φθορές και προστατεύει από το σπάσιμο. Τα υψηλά επίπεδα φυτικών ελαίων όπως το βούτυρο καριτέ, το σιτέλαιο, το αμυγδαλέλαιο, το ελαιόλαδο και το έλαιο σπόρου Plukenetia Volubilis επανορθώνουν, θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά και χαρίζουν δύναμη.

 

 

TRESemme Biotin+ Repair 7 Mask

Μάσκα αναδόμησης & θρέψης για ταλαιπωρημένα μαλλιά, που χαρίζουν ενυδάτωση και boost αναδόμησης. Αποτελεί μία θεραπεία ενυδάτωσης, αφού περιέχει το λεγόμενο ” Pro-Repair Complex”, συνοδευόμενο από τρεις τύπους σιλικόνης – σχεδιασμένο για να επανορθώνει την τρίχα και να προσφέρει απαλότητα ακόμη και στις πιο κατεστραμμένες τούφες.

Αυτή η μάσκα σχεδιάστηκε επίσης με Βιοτίνη και είναι ένα από τα πρώτα βήματα για να αρχίσετε να επαναφέρετε την ομορφιά των μαλλιών σας με την πρώτη κιόλας χρήση.

 

Μάσκες για μαλλιά που σπάνε

 

weDo Rich & Repair Mask Coarse or Very Damaged Hair
weDo Rich & Repair Mask Coarse or Very Damaged Hair

Η μάσκα Rich and Repair θρέφει βαθιά την τρίχα και την προστατεύει από το σπάσιμο. Με πλούσια σύνθεση με βούτυρο κουπουασού και ρίζα κασάβα φυσικής ενεργοποίησης, η μάσκα αφήνει τα μαλλιά απαλά, ευκολοχτένιστα και χωρίς φριζάρισμα. Εξαιρετικό για ατίθασα ή ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Σύνθεση χωρίς θειικά άλατα, σιλικόνες και τεχνητές βαφές.

 

Μάσκες για μαλλιά με ψαλίδα

 

Gliss Split Hair Miracle Mask 2 in 1

Δύο 1 Μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά με ψαλίδα 2 σε 1, για να σφραγίσετε τις σπασμένες άκρες. Χαρίζει εντατική θρέψη και μαλλιά γεμάτα λάμψη, ενώ εξομαλύνει τη δομή της τρίχας από τις ρίζες έως τις άκρες, για μαλλιά δυνατά που δείχνουν γεμάτα υγεία

 

Μάσκες για θαμπά μαλλιά

 

Macrovita Hair Repair Mask
Macrovita Hair Repair Mask

Olive & Argan Hair Repair Mask είναι μία επανορθωτική μάσκα μαλλιών που ενυδατώνει, τρέφει και βοηθά στην επανόρθωση και την ενίσχυση των κατεστραμμένων μαλλιών, προστατεύοντάς τα από την ψαλίδα και προσφέροντάς τους υγιή όψη και λάμψη. Οι δράσεις του είναι αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές, ενυδατικές, ενδυναμωτικές, μαλακτικές και επουλωτικές, ενώ προστατεύει και από τη φωτογήρανση.

 

 

Klorane Nurishing Mask with Mango
Klorane Nurishing Mask with Mango

Εξαιρετική μάσκα υψηλής θρέψης πλούσια και απολαυστική, που ξαναδίνει ζωή στην ίνα της τρίχας. Χαρίζει θρέψη στη στιγμή και ενυδατώνει σε βάθος. Προσφέρει λάμψη και απαλότητα. Διευκολύνει το ξέμπλεγμα και το χτένισμα.

 

Μάσκες για ξανθά μαλλιά

 

TRESemme Colouring Mask Light Blonde

Η μάσκα μαλλιών για ξανθά μαλλιά της TRESemme διαθέτει χρωστικές ουσίες, οι οποίες αντιμετωπίζουν τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους και αναζωογονεί το χρώμα των μαλλιών. Σε λίγα μόλις λεπτά, η θρεπτική αυτή μάσκα, εμπλουτισμένη με αντηλιακά φίλτρα UV και λάδι argan, παρέχει ένα ζωντανό χρώμα και γυαλιστερή λάμψη, για ενα φρεσκάρισμα μεταξύ των βαψιμάτων και των επισκέψεων σας στο κομμωτήριο. Κατάλληλη για φυσικά και βαμμένα μαλλιά.

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα