×

Neural Plactive: Αυτό το καλοκαίρι, αφήνουμε πίσω τους πόνους της μέσης!

 28/02/2024 2m, 12s

Αυτό το καλοκαίρι αφήνουμε πίσω τους πόνους της μέσης! Γιατί έχουμε το Neural Plactive, το συμπλήρωμα διατροφής που υποστηρίζει τη νευρική λειτουργία. Χάρη στον προηγμένο συνδυασμό συστατικών του, αντιμετωπίζει την αιτία του πόνου δεν τον καλύπτει απλώς. Κάνουμε όσα αγαπάμε αυτό το καλοκαίρι! Κανένας πόνος στη μέση δεν θα μας σταματήσει από το να χαρούμε τις διακοπές μας!

 

Τι είναι το Neural Plactive;

Το Neural Plactive είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη της νευρικής λειτουργίας και την αντιμετώπιση του πόνου στη μέση που οφείλεται σε περιφερικές νευροπάθειες όπως: οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχενικό σύνδρομο, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, διαβητική νευροπάθεια, μεθερπητική νευραλγία.

 

Neural Plactive Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ομαλή Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος
Neural Plactive Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ομαλή Λειτουργία του Νευρικού Συστήματος

Τι είναι η οσφυαλγία;

Η οσφυαλγία είναι ο πόνος της μέσης και εντοπίζεται στο κάτω μέρος της πλάτης και στους γλουτούς. Μπορεί να συνοδεύεται και από ισχιαλγία, δηλαδή πόνο κατά μήκος του μηρού και της κνήμης, που φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι τα δάχτυλα του ποδιού. Ο πόνος της χρόνιας οσφυαλγίας είναι νευροπαθητικός. Αυτό το είδος πόνου προκαλείται όταν το νεύρο παθαίνει βλάβη και γίνεται πολύ ευαίσθητο.

 

Ποια είναι η καινοτομία του;

Η δημιουργία του βασίστηκε σε πολύ πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις. Τα συστατικά του ενεργοποιούν τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης και αναγέννησης των νεύρων αντιμετωπίζοντας έτσι την αιτία του χρόνιου πόνου. Δεν καλύπτει τον πόνο, τον αντιμετωπίζει στην πηγή του.

 

Ποια είναι η σύνθεσή του;

Το Neural βασίζεται σ’ έναν προηγμένο συνδυασμό δραστικών συστατικών που αποτελείται από μονοφωσφορική ουριδίνη (UMP), κινόνη πυρρολοκινολίνης (PQQ), βιταμίνες Β9 και Β12 καθώς και μαγνήσιο. Το νουκλεοτίδιο UMP και η PQQ έχουν συνδυαστική δράση και βοηθούν στην ανάπλαση των νευρικών ινών. Προστατεύουν τα νεύρα από το οξειδωτικό στρες και μειώνουν την ένταση της φλεγμονής. Οι βιταμίνες Β9 και Β12 επιταχύνουν την αναγέννηση της μυελίνης ενώ το μαγνήσιο βοηθά στην αποκατάσταση της μεταφοράς των ηλεκτρικών σημάτων. Όλα τα συστατικά στοχεύουν στην αποκατάσταση της βλάβης με αποτέλεσμα να μειώνεται ο πόνος.

 

Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία;

Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 1 δισκίο την ημέρα. Το Neural Plactive δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και από άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. Ακόμη, μπορεί να συνδυαστεί με την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουμε καθώς και με συνεδρίες φυσικοθεραπείας, συμβάλλοντας στη συμπτωματική αντιμετώπιση του νευροπαθητικού πόνου. Το Neural Plactive ακολουθεί τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Αρχής για την ασφάλεια των τροφίμων (efsa) με συστατικά που έχουν λάβει θετική διαπίστευση για τα επιστημονικά τους χαρακτηριστικά

 

Με το Neural Plactiveμ φέτος το καλοκαίρι, βάζουμε τέλος στους πόνους της μέσης που είναι συνεχώς εκεί! Απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές δραστηριότητες που τόσο μας είχαν λείψει!

 

Πηγή Άρθρου: Total Health Solutions

Προτεινόμενα Άρθρα