×

Η προτίμηση των Μαμάδων στην Βρεφική Φροντίδα!

 27/03/2024 2m, 50s

Όλες οι μανούλες έχουν αγωνία και άγχος να φροντίσουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο το μωρό τους.  Η Pharmasept εδώ και χρόνια με την σειρά Baby Care αποτελεί την επιλογή των μαμάδων για την βρεφική φροντίδα. Παρέχει πλήρη σειρά περιποίησης της βρεφικής επιδερμίδας ώστε οι μανούλες να μην ανησυχούν για τον δερματάκι του μωρού τους. Κλινικά μελετημένα, με αγνές και φυσικές πρώτες ύλες, δεν προκαλούν ερεθισμούς και ανακουφίζουν από συγκάματα ή ερεθισμούς, ενώ ενυδατώνουν & θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα.

Η σειρά Baby Care αποτελείται από 8 προϊόντα, ας τα δούμε πιο αναλυτικά!

Baby Mild Bath!

Κάθε μανούλα το γνωρίζει! Είναι ένα απαλό βρεφικό αφρόλουτρο για χρήση από τον 3ο μήνα, που καθαρίζει σώμα και μαλλιά με φυσικούς ήπιους καθαριστικούς παράγοντες. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Βρώμης, λάδι Καλέντουλας και ω3-ω6 λιπαρά οξέα, προσφέρει ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση στην ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα, parabens, αλκάλια & σαπούνι. Βρείτε το Mild bath στην προνομιακή συσκευασία του 1 Λίτρου ΕΔΩ.

Baby Extra Sensitive Bath!

Ένα εξαιρετικά απαλό βρεφικό αφρόλουτρο για χρήση από την 1η κιόλας μέρα με ήπιους επιφανειοδραστικούς παράγοντες χωρίς σαπούνι και SLES/SLS, που καθαρίζουν χωρίς διαταράσσουν τον υδρολιπιδικό φραγμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Περιέχει ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, φυτικά εκχυλίσματα & βιταμίνες που θρέφουν & προστατεύουν το δέρμα του μωρού. Βρείτε το Baby Extra Sensitive Bath ΕΔΩ.

Baby Soft Wipes!

Απαλά υποαλλεργικά μαντηλάκια για τα χέρια και το πρόσωπο του μωρού, που καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα, εμπλουτισμένα με Aloe vera, Βιταμίνη Ε & έλαιο χαμομηλιού. Δεν περιέχουν οινόπνευμα.
Βρείτε τα ΕΔΩ.

Baby Soothing Cream!

Απαλή ενυδατική κρέμα με 100% φυσική σύνθεση, που ενυδατώνει και καταπραΰνει από κοκκινίλες και ερεθισμούς στο σώμα και το πρόσωπο του μωρού, χάρη στα φυσικά λιπαρά οξέα Ω3-Ω6, το έλαιο Καλέντουλας, το γάλα Βρώμης και τη Βιζαβολόλη που περιέχει. Σύνθεση χωρίς σιλικόνη. Βρείτε την ΕΔΩ.

Baby Natural Oil!

Ένα 100% φυσικό ενυδατικό λάδι για το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, υποαλλεργικό, χωρίς παραφινέλαιο. Προσφέρει ελαστικότητα χάρη στην Βιταμίνη Ε και καταπραΰνει με το έλαιο χαμομηλιού & καλέντουλας που περιέχει καταπραύνει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, αλλά και για την περιποίηση της νινίδας. Βρείτε το ΕΔΩ.

Baby Extra Calm Cream!

Φυσική προστατευτική κρέμα για κάθε αλλαγή της πάνας με απαλή υποαλλεργική σύνθεση σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού με 5% οξείδιο του ψευδαργύρου που δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα και την προφυλάσσει από τη διαβροχή και τους ερεθισμούς. Εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα (Βρώμη, Χαμομήλι) που ανακουφίζουν και θρέφουν το δέρμα.

Extra tip: Για επιπλέον προστασία σε κάθε αλλαγή πάνας, πριν τη χρήση της Baby Extra Calm Cream, απλώστε μια ποσότητα Baby Natural Oil και κάντε ελαφρύ μασάζ.

Βρείτε την ΕΔΩ.

Baby Natural Sun Cream SPF30.

Απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος, με 100% φυσικά φίλτρα, φυσική και υποαλλεργική σύνθεση, ενυδατώνει και καταπραΰνει από κοκκινίλες και ερεθισμούς το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα (aloe vera, χαμομήλι) που περιέχει. Κατάλληλη από την 1η μέρα που θα υποδείξει ο παιδίατρος την έκθεση του μωρού στον ήλιο. Βρείτε την ΕΔΩ.

Baby Protective Sun Cream SPF50+.

Απαλή αντηλιακή κρέμα με ευρέως φάσματος φίλτρα προστατεύει από 3 ηλιακές ακτινοβολίες (UVA/UVB/IR), ενυδατώνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα (aloe vera, χαμομήλι) που περιέχει. Κατάλληλη για χρήση από παιδιά 2+ ετών.

Πηγή Άρθρου: Pharmasept.gr

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα