×

Στην εποχή του θέρους & των κουνουπιών με την απόλυτη αντικουνουπική προστασία!

 24/03/2023 1m, 57s

Είναι ίσως η πρώτη φορά που όλοι μας αναμένουμε με τόση δίψα το καλοκαίρι… το αθάνατο, ελληνικό γαλάζιο θέρος. Μετά από έναν πολύ πιεστικό χειμώνα και μετά το lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να έρθει το καλοκαιράκι, μαζί με την ελευθερία του…

Και είναι όλα τόσο όμορφα γύρω μας, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία και ανεβαίνει η διάθεσή μας…

Όλα, εκτός από… κάποιους ενοχλητικούς επισκέπτες…

Ναι καλά καταλάβατε, μιλάμε για τους συνήθεις ύποπτους που είναι τα κουνούπια. Και τα οποία είναι σχεδόν πάντα παρόντα. Στο σινεμά, στην παραλία, στη βεράντα.

Η ανάγκη για αντικουνουπική προστασία είναι μεγάλη για κάθε ηλικία, αφού πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποια κουνούπια να είναι μολυσμένα και να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει ότι θα πρέπει να λαμβάνουμε μέτρα για να προφυλασσόμεθα από τα κουνούπια, ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Να θυμίσουμε, ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου μεταδίδεται κυρίως με το τσίμπημα μολυσμένων «κοινών» κουνουπιών. Τα κουνούπια μολύνονται όταν τσιμπούν μολυσμένα πτηνά (ορισμένα είδη κυρίως άγριων πτηνών), που αποτελούν τη βασική δεξαμενή του ιού στη φύση.

Ως εκ τούτου λοιπόν, θα πρέπει να έχουμε πάντα κοντά μας ένα προϊόν, που να  μπορεί να μας προστατεύσει. Ένα προϊόν, που να φέρει την σφραγίδα μιας μεγάλης και αξιόπιστης φαρμακοβιομηχανίας, το οποίο σε αντίθεση με πολλά συνήθη σκευάσματα, θα κρατά τα κουνούπια και τα έντομα μακριά, χωρίς να μυρίζει στον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα ενυδατώνει (με τη δύναμη του υαλουρονικού).

Έτσι, θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε κάθε ώρα της ημέρας που χρειαζόμαστε προστασία.  Όσες περισσότερες δε ώρες διαρκεί, τόσο το καλύτερο.

Ένα προϊόν, ιδανικά δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και βρέφη από 12 μηνών. Έχει μεγάλη σημασία επίσης, το προϊόν μας, να περιέχει ως δραστικό συστατικό το IR3535, το οποίο είναι απωθητικό φυσικής προέλευσης, που συστήνεται και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

Το IR 3535 είναι ένα εντομοαπωθητικό σώματος που απωθεί και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα εντόμων: κουνούπια, και το κουνούπι-τίγρη, σκνίπες, ψύλλους, τσιμπούρια, μύγες, μέλισσες, σφήκες.

Θα επιλέξουμε το προϊόν αυτό και για μερικούς ακόμη σοβαρούς λόγους: είναι άοσμο, χωρίς συντηρητικά και χωρίς parabens, δεν αφήνει λιπαρότητα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με το αντηλιακό μας.

 

Eπιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr
Πηγή άρθρου: Unipharma

 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα