×

Αντιγήρανση Προσώπου με τη σειρά Cellular Boost της Neutrogena

 10/04/2023 1m, 34s

Η φθορά των κυττάρων είναι μια από τις βασικότερες αιτίες γήρανσης του δέρματος. Τα κύτταρα λειτουργούν πιο αργά και η επιδερμίδα γερνά πρόωρα. Η έκθεση σε ακτίνες UV, η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο κακός τρόπος ζωής και το άγχος προκαλούν επίσης την κυτταρική φθορά.

Η Neutrogena είναι μια εταιρεία παγκοσμίως γνωστή για εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Τα προϊόντα Neutrogena περιέχουν συστατικά με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα όπως η ρετινόλη, η πανθενόλη και το υαλουρονικό οξυ. Είναι κλινικά ελεγμένα και έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους.

 

Neutrogena Cellular Boost

Η σειρά περιποίησης προσώπου Neutrogena Cellular Boost αποτελείται από εξειδικευμένα προϊόντα, κατάλληλα για την περιποίηση προσώπου με σημαντικές αντιγηραντικές ιδιότητες.
Οι επιστημονική ομάδα της Johnson & Johnson ανακάλυψε το μόριο της Εξινόλης – Hexinol. Επαναφέρει τα σημάδια γήρανσης και βελτιστοποιεί την κυτταρική λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι ρυτίδες και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και σφριγηλό.

Η ρετινόλη υπάρχει στο δέρμα είναι ένα από τα σημαντικότερα αντιρυτιδικά συστατικά της επιδερμίδας. Με τη ρετινόλη επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και ξαναδημιουργούνται κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται, καθώς και οι καφέ κηλίδες στο πρόσωπο, λόγω των ακτινών UV.

Η σειρά Neutrogena Cellular Boost είναι εδώ για να καταπολεμήσει την πρόωρη γήρανση του δέρματός σας.

 

cellular boost neutrogena

 

Η σειρά περιέχει:

• τη Cellular Boost κρέμα ημέρας, με αντιγηραντικές ιδιότητες
• τη Cellular Boost κρέμα νύχτας, με αντιγηραντικές ιδιότητες που συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων
• τη Cellular Boost Eye Rejuvenating Cream, μια αναζωογονητική κρέμα ματιώνκατάλληλη για να μειωθούν οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια.
• Τη Cellular Boost Hydrogel Mask, μια ενυδατική μάσκα προσώπου κατά της γήρανσης
• Το Cellular Boost Dark Spot Corrector, έναν κορέκτορα για τη μείωση εμφάνισης σκούρων κυλίδων στο δέρμα
• Τη Cellular Boost Vitamin C Polish, μια κρέμα απολέπισης πλούσια σε βιταμίνη C.

 

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της σειράς Neutrogena Cellular Boost στο αγαπημένο σας online φαρμακείο!

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα