×

Αντιμετωπίστε Άμεσα την Ακμή με Καθαριστικά Ac-Norm της Frezyderm

 09/10/2023 2m, 49s

Όταν ακούμε για λιπαρό δέρμα και ακμή, το μυαλό μας κατευθύνεται στην εφηβική ηλικία! Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται τάση λιπαρότητας και ακμής και στους ενήλικες. Κατά κύριο λόγο οι γυναίκες αποτελούν ομάδα κινδύνου για εμφάνιση ακμής.

Ακόμα και μετά τα 30 ενδέχεται να εμφανίσουν, γεγονός που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως το προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο (αυξημένη λιπαρότητα και σπυράκια πριν την περίοδο), η διακοπή αντισυλληπτικών, η εγκυμοσύνη, η κλιμακτήριος και το άγχος.

Έτσι, λοιπόν, απαιτείται ολοκληρωμένη φροντίδα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής, με τα κατάλληλα προϊόντα. Μάθετε παρακάτω για τα καθαριστικά της σειράς Ac-Norm από τη Frezyderm, που απευθύνονται σε λιπαρά δέρματα με τάση ακμής και όχι μόνο.

 

Ακμή: αίτια & και παράγοντες πρόκλησης

Όπως είδαμε και παραπάνω, έφηβοι αλλά και ενήλικες ενδέχεται να παρουσιάσουν ακμή. Παρακάτω, παρουσιάζονται κάποιοι παράγοντες που ενισχύουν την εμφάνισή της, όπως:

  • η κληρονομικότητα
  • η απότομη αύξηση σωματικού βάρους
  • η ατμοσφαιρική μόλυνση
  • το κάπνισμα
  • ο σύγχρονος τρόπος ζωής & στρεσογόνοι παράγοντες
  • οι φαρμακευτικές αγωγές
  • η χρήση λιπαρών καλλυντικών

 

Καθαριστικά προσώπου για ακμή Ac-Norm από τη Frezyderm: η άλλη θεραπευτική προσέγγιση

Η σωστή αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ακμής περιλαμβάνει απαραιτήτως τον κατάλληλο καθαρισμό για ακμή. Δηλαδή, ειδικά κατασκευασμένα προϊόντα, που θα εξασφαλίσουν βελτιωμένη δράση και ασφάλεια, θα μπορούν όμως να συνδυάζονται με τις φαρμακευτικές αγωγές. Επιπλέον, δεν θα προκαλούν ερεθισμούς και θα βελτιώνουν άμεσα την εικόνα της επιδερμίδας.

Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνει η σειρά Ac-Norm από τη Frezyderm! Μια σειρά που δημιουργήθηκε με 2 βασικές καινοτομίες:

  1. Τεχνολογία Optimized Delivery: Η νέα σειρά Ac-Norm αποτελείται από δερμοκαλλυντικά προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση του λιπαρού, με τάση ακμής δέρματος. H τεχνολογία Optimized Delivery εξασφαλίζει αυξημένη διαδερμική απορρόφηση των ενεργών συστατικών, άμεση και παρατεταμένη διάρκεια δράσης, προσφέροντας αποτελεσματική αντιμετώπιση στο δέρμα.
  2. Καινοτομία Medilike: Η νέα σειρά FREZYDERM Ac-Norm ολοκληρώνεται με τα επαναστατικά προϊόντα Ac-Norm Medilike. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί μια εναλλακτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής. Η καινοτομία Medilike στηρίζεται σε δραστικά συστατικά ανάλογης αποτελεσματικότητας φαρμακευτικών μορίων και εξασφαλίζει άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων, άμεση βελτίωση της εικόνας του δέρματος, δημιουργία θεραπείας δίχως χρονική πίεση, απαλλαγή από ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ οι τοπικές αγωγές είναι ιδανικές ακόμη και για προεφήβους/εφήβους, εγκύους και θηλάζουσες.

 

Σειρά καθαρισμού προσώπου Ac-Norm

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε 3 προϊόντα καθαρισμού της σειράς Ac-Norm, ανάλογα τη σοβαρότητα της περίπτωσης που απευθύνονται.

Frezyderm Ac-Norm Active Foam Plus 150ml
Frezyderm Ac-Norm Active Foam Plus 150ml

Ενεργός αφρός καθαρισμού και περιποίησης κατάλληλος για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Σε πρακτική μορφή έτοιμου αφρού που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. Αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ, παρέχει βακτηριακή προστασία, μειώνει τη λιπαρότητα και παρέχει σμηγματορρυθμιστική δράση.

 

Frezyderm Ac-Norm Active Cleanser 200ml
Frezyderm Ac-Norm Active Cleanser 200ml

Απαλό υγρό καθαρισμού για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ, παρέχει βακτηριακή προστασία, προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, μειώνει τη λιπαρότητα και παρέχει σμηγματορρυθμιστική δράση. Επιπλέον, έχει κερατολυτική δράση και μειώνει τη δερματική δυσανεξία.

 

Frezyderm Ac-Norm Active Wash 50ml
Frezyderm Ac-Norm Active Wash 50ml

Άνυδρο καθαριστικό gel το οποίο ενεργοποιείται με το νερό και μετατρέπεται σε γαλάκτωμα με αποτέλεσμα να ξεπλένεται πιο εύκολα. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, αποσυμφορεί τους φαγέσωρες, αποτρέπει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων και παρέχει βακτηριακή προστασία. Επίσης, προσφέρει ήπια απολέπιση και εξισορροπεί την επιδερμική μικροχλωρίδα.

 

 

💡Όλα τα προϊόντα της νέας FREZYDERM Ac-Norm είναι μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα