×

Επανόρθωση & Ανανέωση: Νέα Επιδερμίδα με Πολυφαινόλες Ελιάς & Υαλουρονικό Οξύ

 28/08/2023 2m, 16s

Αφού απολαύσαμε με κάθε αίσθηση το καλοκαίρι – αναζωογονηθήκαμε στα δροσερά νερά, απολαύσαμε τον ήλιο και τη φύση, αγκαλιάσαμε τις γαλαζοπράσινες θάλασσες – είναι καιρός για το επόμενο βήμα.

Και αυτό το επόμενο βήμα, δεν είναι άλλο από την αναζωογόνηση και ανανέωση. Ο κωδικός είναι επανόρθωση και εντατική ενυδάτωση για το δέρμα μας, που και πάλι κράτησε την υπόσχεσή του αυτό το καλοκαίρι.

Ανάμεσα στην αυστηρή έκθεση στον ήλιο, την ακτινοβολία και τον αέρα, είναι απαραίτητο να προσφέρουμε στο δέρμα μας την αναγκαία περιποίηση. Χρειάζεται προσεκτική, στοχευμένη φροντίδα που θα το ενυδατώσει, θα το αναζωογονήσει και θα ενισχύσει την προστατευτική του ασπίδα.

 

Ορός με πολυφαινόλες ελιάς & ορός με 4 τύπους Υαλουρονικού Οξέος για κάθε ανάγκη!

Οι ενυδατικοί οροί αποτελούν το εργαλείο μας, αναβιώνοντας τη λάμψη και την ενυδάτωση που μας λείπει. Παράλληλα, είναι η ασπίδα που προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

Ο ορός που περιέχει πολυφαινόλες ελιάς είναι η ιδανική λύση αυτή την περίοδο. Αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, τη ρύπανση και το άγχος. Η προσεκτική χρήση αυτού του ορού ανανεώνει τη λάμψη της επιδερμίδας μας, προλαμβάνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Για ενισχυμένη ενυδάτωση και αναζωογόνηση, είναι απαραίτητο ένα ειδικό σέρουμ με υαλουρονικό οξύ. Αυτό το σερουμ προσφέρει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα μας, εξαφανίζοντας τις λεπτές γραμμές που έχουν εμφανιστεί.

Με υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό νάτριο, το σέρουμ διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας ψηλά, κάνοντας το δέρμα μας πιο λείο, ελαστικό και λαμπερό. Η μοναδική σύνθεση με υαλουρονικό νατρίου και τις διάφορες μορφές υαλουρονικού οξέος προσφέρει στοχευμένη δράση σε διάφορα επίπεδα του δέρματος.

Για να ολοκληρώσουμε, η αύξηση της υγρασίας καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων και βοηθά στην ομαλή επιδερμική επιφάνεια.
Αυτό το φθινόπωρο, αφήστε πίσω τη θαμπή επιδερμίδα και δώστε χώρο σε μια επιδερμίδα που αναπνέει νεότητα, ελαστικότητα και φυσική λάμψη.

 

Τα προϊόντα

Δείτε εδώ τα προϊόντα της σειράς και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σας!

 

The Skin Pharmacist Age Active Olive Polyphenols Serum 30ml
The Skin Pharmacist Age Active Olive Polyphenols Serum 30ml

Ο ορός που περιέχει πολυφαινόλες ελιάς αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, την ατμοσφαιρική ρύπανση και το άγχος. Παρέχει προστασία από την πρόωρη γήρανση, εμποδίζοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και βελτιώνοντας την υφή του δέρματος. Με την καθημερινή χρήση, συμβάλλει στην αποκατάσταση της λάμψης της επιδερμίδας.

 

The Skin Pharmacist Age Active HA Serum 1% Sodium Hyaluronate 30ml
The Skin Pharmacist Age Active HA Serum 1% Sodium Hyaluronate 30ml

Ο συνδυασμός υαλουρονικού νατρίου στο 1% και μιας μίξης από 4 διαφορετικές μορφές υαλουρονικού οξέος παρέχει μια προηγμένη, τρισδιάστατη δράση στα διάφορα στρώματα της επιδερμίδας. Η παροχή ενυδάτωσης σε βάθος είναι άμεση, έντονη και μακράς διάρκειας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό νάτριο εξασφαλίζει διαρκή προστασία των επιπέδων υγρασίας, αφήνοντας την επιδερμίδα ορατά πιο λεία, ελαστική και φωτεινή.

 

Πηγή άρθρου: InterMed

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα