×

Επιστροφή στα Θρανία: Όλα όσα θα Χρειαστείτε!

 27/03/2024 2m, 57s

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του… Οι μαμάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την νέα σχολική χρόνια! Καινούργια τάξη, νέα μαθήματα, νέοι συμμαθητές, νέος δάσκαλος, καινούργια ρούχα και παπούτσια!

Όλα σηματοδοτούν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς! Οι μαθητές είναι έτοιμοι για τα θρανία και οι μαμάδες φροντίζουν για όλα όσα θα χρειαστούν για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς τόσο αυτές όσο και οι μικροί μας φίλοι!  Ας δούμε λοιπόν τα απαραίτητα back to school προϊόντα!

 

Για την εξασφάλιση υγιεινής

Μάσκες Προστασίαςcovid mask

Οι μάσκες προστασίας είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ όλων, μικρών και μεγάλων τα τελευταία χρόνια λόγω της εξάπλωσης του Covid-19. Επιλέξτε παιδικές μάσκες μιας χρήσης με διάφορα σχέδια και χρώματα και κάντε αυτή την ενοχλητική “συνήθεια” των παιδιών λίγο πιο διασκεδαστική!

 

Rapid-test selt test icon

Προμηθευτείτε self-test, rapid test και στρεπ τεστ σε προσφορά, ώστε σε περίπτωση που το παιδί σας εμφανίσει συμπτώματα της Covid-19 ή του στρεπτόκοκκου ή έρθει σε επαφή με κάποιο θετικό κρούσμα από τα παραπάνω, να έχετε διαθέσιμα και να ελέγξετε αν το παιδί σας νοσεί.

 

Περιποίηση για το Σχολείο

Hair Stylinghair brush icon

Τα μακριά μαλλιά στα κορίτσια είναι πάντα ένα δύσκολο θέμα τόσο στο χτένισμα όσο και στο σχολείο στα διαλείμματα στο παιχνίδι. Ένα spray για ξέμπλεγμα των μαλλιών θα σας λύσει τα χέρια και θα σας απαλλάξει από τις πρωινές καθυστερήσεις. Επιπλέον όμορφα και μοναδικά λαστιχάκια μαλλιών θα διευκολύνουν την κατάσταση!
Βούρτσες ιδανικές για ξέμπλεγμα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι μόνο είναι και αυτή μια πολύ καλή επιλογή!
Δείτε όλα τα προϊόντα για παιδικό styling μαλλιών εδώ!

 

Αντιφθειρικά Προϊόνταlouse icon

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μαμάδων είναι οι ψείρες! Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες της σχολικής χρονιάς ταλαιπωρούν τόσο τα κεφαλάκια των μικρών μας φίλων όσο και τις μαμάδες! Η λύση είναι απλή ώστε να απαλλαγείτε από αυτές όλο το χρόνο. Χρησιμοποιήστε αντιφθειρικά προϊόντα στα μαλλάκια των παιδιών σας  ώστε οι ψείρες να μην σας επισκεφτούν!

 

Παιδικές Βιταμίνες & Προϊόντα Ρινικής Αποσυμφόρησηςvitamins icons

Θωρακίστε το ανοσοποιητικό του παιδιού σας για τον χειμώνα ώστε να μην περάσει ιώσεις και κρυολογήματα που θα ταλαιπωρήσουν τόσο το ίδιο όσο και εσάς. Επιλέξτε πολυβιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για την παιδική ηλικία ώστε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό. Επιπλέον, σε περίπτωση που το παιδάκι αρρωστήσει από κάποια γρίπη ή ίωση, προμηθευτείτε προϊόντα ρινικής αποσυμφόρησης.

 

Παιδική Στοματική Υγιεινή toothbrush icon

Υγιή δόντια και ούλα δίνουν υγιή χαμόγελα! Διαλέξτε μαζί με το παιδί σας μια παιδική οδοντόκρεμα και ένα στοματικό διάλυμα που του αρέσει και διαλέξτε μαζί την κατάλληλη οδοντόβουρτσα για την ώστε κάνετε την καθημερινή περιποίηση του στόματος παιχνίδι. Τα προϊόντα στοματικής υγιεινής είναι απαραίτητα για κάθε παιδί για την πρόληψη διαφόρων στοματικών προβλημάτων, όπως η τερηδόνα και η πλάκα.

 

Σχολικά Είδη

Παιδικά Σακίδια Πλάτης & Σετ Φαγητού – Παγουράκιαbackpack icon

Επιλέξτε για το παιδί σας ένα παιδικό σακίδιο πλάτης σε διάφορα σχέδια και χρώματα από 100% οργανικό βαμβάκι και κάντε back to school με στυλ! Επιπλέον, ένα παιδικό σετ φαγητού είναι από τα απαραίτητα “back to school” αξεσουάρ. Μπολ για σνακ, πιατάκια, και πιρουνάκια/ κουταλάκια για να μπορεί εύκολα το παιδί να έχει μαζί του στο σχολείο το μεσημεριανό του φαγητό, αλλά και παγουράκια για το νερό.

 

Φυσικά μην ξεχνάτε την ψυχολογική στήριξη των παιδιών σας!

Η ψυχολογική στήριξη των παιδιών σας είναι απαραίτητη, τόσο για μικρούς μαθητές που τώρα ξεκινούν το σχολείο, όσο και για μεγαλύτερους μαθητές με μεγαλύτερες σχολικές υποχρεώσεις.

Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας, βοηθήστε τα να μειώσουν το άγχος και το στρες και τονώστε την αυτοπεποίθησης τους πριν την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς!

 

Σας ευχόμαστε μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη γνώση!

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα