×

Φέτος χτίσε το σώμα που πάντα ονειρευόσουν!

 10/04/2023 1m, 49s

Ένα όμορφο και υγιές σώμα είναι για αρκετούς ένας στόχος που θα δώσει πολλή χαρά αν επιτευχθεί! Πολλοί όμως είναι αυτοί που δυσκολεύονται αρκετά να το αποκτήσουν, με αποτέλεσμα η ψυχολογία τους να καταρρακώνεται και να εντέλει να παραιτούνται από κάθε προσπάθεια. Στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται για να αποκτήσει κανείς το σώμα που πάντα επιθυμούσε είναι η πειθαρχία στους παρακάτω τρεις βασικούς κανόνες.

 

1. Άσκηση

Καταρχάς όλοι γνωρίζουμε πως η γυμναστική είναι το άλφα και το ωμέγα για να ξεκινήσουμε να χτίζουμε σωστά ένα σώμα. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γραφτείς στο γυμναστήριο ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο σπίτι σου. Το βασικό δεν είναι το πού θα ξεκινήσεις, αλλά να παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμα. Σήκω, λοιπόν, από τον καναπέ, βάλε τέρμα την αγαπημένη σου μουσική και ξεκίνα να γυμνάζεσαι!

 

2. Πρωτεΐνη

Για να έχεις μέγιστη ενέργεια, φρόντισε να καταναλώσεις ένα ρόφημα πρωτεΐνης πριν από τη γυμναστική σου. Ο μυϊκός ιστός αποτελείται κυρίως από πρωτεΐνη, γι’ αυτό έχει ανάγκη από πρόσληψη πρωτεΐνης, όχι μόνο για να διατηρείται υγιής, αλλά και για να… χτιστεί. Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως η λήψη πρωτεΐνης πριν, αλλά και μετά την προπόνηση, μπορεί να επιταχύνει τη σύνθεση πρωτεϊνών. Λαμβάνοντας σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος γρήγορης απορρόφησης θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τα αποτελέσματα που θέλεις να έχεις.

 

Power of Nature Sport Series

Ιδανικό είναι το Power of Nature Sport Series 100% Whey Protein, το οποίο είναι ένα ‘’προπονητικό’’ ρόφημα με έμφαση στην υψηλή περιεκτικότητα αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAAs), όπως η λευκίνη, το πιο σημαντικό αμινοξύ, που ενισχύει την αύξηση των μυών. Διατίθεται σε δύο υπέροχες γεύσεις, σοκολάτα και βανίλια.

 

3. Υγιεινή διατροφή & Περιορισμός «κακών συνηθειών»

Για να μπεις πιο αποτελεσματικά σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής θα πρέπει και γενικότερα να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι, λοιπόν, η αποφυγή του καπνίσματος και ο έλεγχος της κατανάλωσης αλκοόλ είναι απαραίτητα για να διασφαλίσεις μια καλύτερη υγεία. Παράλληλα, για ένα γερό σώμα απαιτείται και σωστή υγιεινή διατροφή. Καθημερινά φρόντισε να καταναλώνεις άφθονες φυτικές ίνες και πολλά φρούτα και λαχανικά. Μην ξεχνάς, φυσικά, να καταναλώνεις και άφθονο νερό!

Ακολουθώντας τα 3 παραπάνω απλά βήματα είσαι πιο κοντά στην απόκτηση του σώματος που πάντα ονειρευόσουν!

 

Πηγή Άρθρου: Power Health

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα