×

Φυσικά Κυματιστά Μαλλιά για το Καλοκαίρι: Ανακαλύψτε το Sea Mist!

 27/07/2023 1m, 37s

Το καλοκαίρι δε χρειαζόμαστε πολλά προϊόντα ομορφιάς για να νιώσουμε γοητευτικές. Η φιλοσοφία του “λιγότερο είναι περισσότερο” επικρατεί και θα πρέπει να την υιοθετήσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, ιδιαίτερα όσον αφορά τα μαλλιά μας. Όσο πιο φυσικά και απλά τα φροντίζουμε, τόσο πιο όμορφα θα δείχνουν.

Είναι η εποχή που αφήνουμε πίσω το πιστολάκι, τις ισιωτικές και τα πολλά προϊόντα styling, αφού τα μαλλιά μας χρειάζονται ανάσα μετά από έναν μακρύ και απαιτητικό χειμώνα. Επιθυμούμε απλότητα και χαλάρωση. Ωστόσο, παρ’ όλα αυτά, τα μαλλιά μας χρειάζονται την απαραίτητη φροντίδα και την αίσθηση περιποίησης, χωρίς υπερβολές και περίτεχνες παρεμβάσεις.

 

Sea Mist: το μυστικό για τα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι

Το μυστικό μας για υπέροχα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι είναι ένα Sea Mist με αλόη, κερατίνη και προ-βιταμίνη Β5. Αυτό το προϊόν χαρίζει στα μαλλιά μας τα κυματιστά μαλλιά παραλίας που επιθυμούμε, προσφέροντας όγκο και φυσική υφή. Επιπλέον, περιποιείται και θρέφει την τρίχα μας.
Αυτό το προϊόν αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση, όταν επιθυμούμε να έχουμε φυσικά, όμορφα κυματιστά μαλλιά, σαν να έχουμε περάσει μια μέρα στη θάλασσα, είτε βρισκόμαστε στην πόλη, είτε στις διακοπές μας.

Luxurious Sun Care Hair Sea Mist 200ml
Luxurious Sun Care Hair Sea Mist 200ml

Sea Mist που χαρίζει κυματιστά μαλλιά παραλίας, δίνοντας τον όγκο και την υφή που επιθυμείτε, ενώ παράλληλα περιποιείται & θρέφει την τρίχα.

 

Τι πρέπει να προσέχουμε με το Sea Mist;

  1. Πρέπει να θυμόμαστε πως αυτό το προϊόν είναι για εξωτερική χρήση και πρέπει να αποφεύγουμε την άμεση επαφή με τα μάτια.
  2. Για καλύτερα αποτελέσματα, ψεκάζουμε το μίστ μας σε νωπά μαλλιά ή σε στεγνά, τσαλακώνοντάς τα ελαφρά με το χέρι μας. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός ή υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά, θα πρέπει να σταματήσουμε τη χρήση.
  3. Να θυμόμαστε να αποθηκεύουμε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα παιδιά.

 

 

🍉Ας απολαύσουμε αυτήν την υπέροχη εποχή του χρόνου, το ελληνικό μακρύ καλοκαίρι που αγαπάμε, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά των κυματιστών μαλλιών μας.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα