×

Λίστα Διακοπών 2023: Πλήρης Οδηγός!

 27/03/2024 2m, 18s

Η περίοδος των διακοπών έφτασε επιτέλους! Τα σχολεία έκλεισαν, οι άδειες έχουν ξεκινήσει, ενώ εξοχικά και νησιά αρχίζουν να υποδέχονται όλο και περισσότερους εγχώριους τουρίστες. Βασική προϋπόθεση πριν την έναρξη των είναι η δημιουργία μιας πλήρους λίστα διακοπών με όλα τα απαραίτητα είδη για όλη την οικογένεια!

Η καλή οργάνωση αποτελεί το παν για κάθε τι που κάνουμε. Γι’ αυτό τον λόγο, το σωστό φτιάξιμο της βαλίτσας μπορεί να εξυπηρετήσει ως εξής: ευκολία και άνεση, οργάνωση και ασφάλεια, αποτροπή υπέρβαρου βάρους βαλίτσας για το αεροδρόμιο και φυσικά προετοιμασία για κάθε πιθανή ανάγκη ή περίσταση.

Το Pharm24.gr σας ετοίμασε την πλήρη λίστα διακοπών για το 2023 μαζί με τις εκτυπώσιμες λίστες διακοπών για ενήλικες και παιδιά, για να κάνετε ονειρεμένες διακοπές!

 

Λίστα Διακοπών 2023: τι να πάρω μαζί μου;

Η δημιουργία μιας λίστας διακοπών ποικίλλει με τις ανάγκες του κάθε ατόμου και οικογένειας. Παρόλα αυτά, με βάση τις τυπικές ανάγκες που προκύπτουν την περίοδο του καλοκαιριού, μερικές κατηγορίες προϊόντων είναι must για κάθε βαλίτσα διακοπών!

Οι κατηγορίες είναι:

  1. αντηλιακά
  2. εντομοαπωθητικά
  3. παιδικά ρούχα & αξεσουάρ παραλίας
  4. καλοκαιρινά παπούτσια
  5. φροντίδα μαλλιών (εκτός βαφές)
  6. travel sizes
  7. Γυαλιά Ηλίου
  8. Μακιγιάζ
  9. Φαρμακείο

 

Αντηλιακά

Βασικό musth have για την προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου! Βρείτε εδώ προστατευτικά προϊόντα όπως αντηλιακά κρέμες, λάδια, γαλάκτωμα ή σπρέι για προστασία από τον ήλιο.

Checklist_category_banner_Antiliaka

Εντομοαπωθητικά

Βρείτε εδώ προϊόντα για την αποτροπή των εντόμων, όπως κρέμες, λοσιόν ή αρωματισμένα βραχιόλια.

Checklist_category_banner_Antikounoupika

Παιδικά ρούχα & αξεσουάρ παραλίας

Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, συμπεριλάβετε παιδικά μαγιό, αντιολισθητικά παιδικά παντοφλάκια, παιδικές μπλούζες προστασίας από τον ήλιο, γυαλιά ηλίου, καπέλα και παιχνίδια για την παραλία.

Checklist_category_banner_Paidika_rouxa

Καλοκαιρινά παπούτσια

Επιλέξτε άνετα και ελαφριά παπούτσια για τις δραστηριότητες των διακοπών, όπως σανδάλια, παντόφλες, αθλητικά παπούτσια ή παπούτσια για να περπατήσετε στην παραλία.

Checklist_category_banner_Kalokairina_papoutsia

Φροντίδα μαλλιών

Αντηλιακά προϊόντα για τα μαλλιά, αντηλιακά σπρέι προστασίας, κρέμες ή λάδια για την προστασία από τη θερμότητα και την ξηρότητα του καλοκαιριού.

Checklist_category_banner_Frontida_mallion

Travel sizes

Εάν προτιμάτε να έχετε μικρότερα μεγέθη προϊόντων, αγοράστε travel sizes των προϊόντων περιποίησης, όπως αφρόλουτρα, σαμπουάν, αφροί ξυρίσματος κ.λπ.

Checklist_category_banner_Travel_sizes

Γυαλιά Ηλίου

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα γυαλιά ηλίου σας για προστασία από τον ήλιο και για στυλ!

Checklist_category_banner_Gyalia_hliou

Μακιγιάζ

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά προϊόντα μακιγιάζ, όπως βερνίκια νυχιών, κραγιόν, αδιάβροχα μάσκαρα και highlighter.

Checklist_category_banner_Make_up

Φαρμακείο

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε βασικά προϊόντα πρώτων βοηθειών όπως αντιβιοτικά, αναλγητικά, αντιεμετικά, αντιδιαρροϊκά, επιθέματα. Επίσης, μπορείτε να βρείτε και προϊόντα σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Checklist_category_banner_Farmakeio

 

 

Αυτή είναι μια γενική λίστα και μπορείτε να προσαρμόσετε τα αντικείμενα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον προορισμό σας. Βεβαιωθείτε ότι συμπεριλάβατε όλα τα απαραίτητα φάρμακα και προϊόντα που χρειάζεστε για την προσωπική σας φροντίδα και την ευεξία σας.

 

Εδώ, μπορείτε να κάνετε download εκτυπώσιμη λίστα διακοπών για ενήλικες και εκτυπώσιμη λίστα διακοπών για παιδιά, για να μην ξεχάσετε τίποτα τις φετινές διακοπές! #happysummer 🍉

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα