×

Περιποίηση προσώπου μετά την εγκυμοσύνη με προϊόντα NIVEA

 27/03/2024 1m, 27s

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παρατηρείται αυξομείωση των ορμονών στο σώμα. Οι αυξομειώσεις αυτές προκαλούν συχνά ξεσπάσματα και φλεγμονές στην επιδερμίδα. Η Nivea έχει σχεδιάσει εξειδικευμένα προϊόντα, κατάλληλα για την εγκυμοσύνη, ώστε να περιποιηθείτε σωστά το δέρμα του προσώπου σας και να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αφυδατωμένη επιδερμίδα προσώπου: Οι γυναίκες που θηλάζουν χάνουν περίπου 700ml νερού την ημέρα. Φροντίστε να καταναλώνετε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως φρούτα, σαλάτες, γιαούρτι και επιλέξτε μια εντατική κρέμα ενυδάτωσης προσώπου, όπως η Hydra Skin Effect της Nivea με αγνό υαλουρονικό εξύ, που προσφέρει ενυδάτωση έως και 72 ώρες στην περιοχή του προσώπου. Έτσι αποφύγετε την αφυδάτωση της επιδερμίδας και τη θαμπάδα.
Ακμή και λιπαρότητα: Οι αλλαγές στις ορμόνες του σώματος προκαλούν συχνά υπερβολική έκκριση λιπαρότητα και σμήγματος αλλά και ακμής στην περιοχή του προσώπου. Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας με σωστό καθαρισμό και κρέμες με μη φαγεσωροφόνο σύνθεση και βιταμίνη A , που ηρεμούν την επιδερμίδα και μειώνουν την ακμή.

Μαύροι κύκλοι: Η περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Η αυπνία είναι ο συνήθης λόγος εμφάνισής μαύρων κύκλων και σακούλων κάτω από τα μάτια. Εκτός από σωστό και ξεκούραστο ύπνο για τουλάχιστον 8 ώρες, επιλέξτε μια κρέμα ματιών της Nivea, η οποία θα προσφέρει άμεσα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

Ξηρό δέρμα: Η ξηρότητα στην επιδερμίδα είναι ένα συχνό φαινόμενο. Κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις με το γιατρό σας, ελέγχοντας το θυρεοειδη σας και αν οι τιμές του είναι φυσιολογικές, τότε η λύση έρχεται από τη Nivea! Χρησιμοποιήστε το NIVEA Micellar Νερό Καθαρισμού Sensitive 3 σε 1 με vegan σύνθεση, χωρίς άρωμα και μία κρέμα για ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς πολλά έλαια, όπως η NIVEA Moisture Care Complex.

 

Βρείτε όλα τα προϊόντα NIVEA στο αγαπημένο σας online φαρμακείο!

 

Πηγή Άρθρου: NIVEA

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα