×

Πώς να επιλέξετε τη σωστή σερβιέτα;

 30/03/2022 1m, 22s

Η επιλογή της κατάλληλης σερβιέτας μπορεί να δώσει λύση σε πολλά προβλήματα των γυναικών. Υπάρχει τρόπος να νιώθετε άνετα με το σώμα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου, αρκεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να εστιάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες!

Η σερβιέτα είναι ένα αξεσουάρ απαραίτητο για τις γυναίκες. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την άνεση και την εφαρμογή της σερβιέτας κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Αυτές τις μέρες όλες οι γυναίκες αποζητούν προστασία, άνεση και σωστή κάλυψη. Επίσης, πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος σερβιέτας για αυτές, ούτε πώς να το βρουν.

Η επιλογή της κατάλληλης σερβιέτας μπορεί να λύσει πολλά προβλήματά σας κατά τη διάρκεια της περιόδου σας και μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στη ζωή και την καθημερινότητα σας, γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένη με τον πιο αξιόπιστο και άνετο τρόπο.

Η σειρά προϊόντων Always Ultra από την Always αποτελείτε από σερβιέτες ανάλογες με το σωματότυπο και τη ροή της περιόδου σας. Η σειρά σερβιετών Always Ultra διαθέτει διάφορα σύμβολα στο μπροστά μέρος της συσκευασίας, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

always σερβιετες

Η Always διαθέτει ποικιλία προϊόντων για να επιλέξετε την κατάλληλη σερβιέτα, ανάλογα με τον σωματότυπο και τη ροή, την προστασία που χρειάζεστε μέσα στη νύχτα, την άνεση και την ευελιξία. Επίσης, στη σειρά Always δεν ισχύει το γεγονός ότι πιο μακριές σερβιέτες διαθέτουν μεγαλύτερο πάχος. Στην πραγματικότητα, οι πιο μακριές σερβιέτες προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία ενώ είναι το ίδιο λεπτές, άρα και άνετες, με τις πιο κοντές σερβιέτες.

Επιλέξτε τη σωστή σερβιέτα και επικεντρωθείτε στη ζωή και την καθημερινότητα σας!

 

Πηγή Άρθρου: P&G

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα