×

Τάισμα μωρού με μπιμπερό & θηλασμό

 04/04/2023 1m, 25s

Όταν φέρετε στον κόσμο το μωρό σας τότε οι επιλογές ταΐσματος που έχετε είναι πολλές. Πολλές μητέρες προτιμούν να ταΐζουν το μωρό τους αποκλειστικά με μπιμπερό.  Άλλες πάλι συνδυάζουν θηλασμό και τάισμα με μπιμπερό. Η κάθε νέα μητέρα επιλέγει τον τρόπο ταΐσματος του μωρού της, σύμφωνα με τις επιλογές της.

Κατ’ αρχάς επιλέξτε ένα μπιμπερό με βαλβίδα κατά των κολικών στη θηλή. Με αυτόν τον τρόπος θα αποφύγετε τη δυσφορία στο στομάχι του μωρού σας. Τα μπιμπερό της Philips Avent διαθέτουν τέτοια βαλβίδα κατά των κολικών ενσωματωμένη στις θηλές.

 

Τύποι Μπιμπερό Philips Avent

Μπιμπερό Classic+

Πρόκειται για ένα μπιμπερό που βοηθά στην αντιμετώπιση των κολικών. Διαθέτει μια εύκαμπτη θηλή, που το μωρό μπορεί να πιάνει εύκολα με το στόμα του. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένη βαλβίδα κατά των κολικών, η οποία καθαρίζεται και τοποθετείται εύκολα. Είναι ιδανικό για βρέφη τα οποία ταΐζονται με μπιμπερό.

 

Μπιμπερό Natural

Είναι η λύση για να συνδυάσετε εύκολα το θηλασμό με τον τάισμα με μπιμπερό. Περιέχει μαλακή και εύκαμπτη θηλή.

Επιλέξτε το σωστό μπιμπερό για το μωρό σας, ανάλογα με την ηλικία του. Κάθε συσκευασία μπιμπερό έχει ένδειξη ηλικίας, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

 

Τύποι θηλής

Η θηλή μπιμπερό καθορίζει τη ταχύτητα της ροής του γάλακτος. Ειδικά το μπιμπερό Natural περιέχει θηλή, η οποία μοιάζει με την πραγματική, ώστε το μωρό σας να νιώθει άνετα και στο θηλασμό.

Οι θηλές μπιμπερό έχουν επίσης ένδειξη ηλικίας για να επιλέγετε τη σωστή θηλή για το μωρό σας.

 

Πόσα μπιμπερό και θηλές χρειάζεστε;

Πολλές μαμάδες πιστεύουν ότι 6 μπιμπερό ( 3 μικρά και 3 μεγάλα) είναι αρκετά για τους πρώτους μήνες. Επιπλέον η Philips Avent συνιστά να αλλάζετε τις θηλές στα μπιμπερό κάθε 3 μήνες.

 

Πηγή Άρθρου: Philips Avent

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα