×

Η μαγεία του Παρισιού κρύβεται στα μοναδικά Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων Nuxe!

 28/02/2024 1m, 34s

Ένα μοναδικό Nuxe σετ εμβληματικών προϊόντων ομορφιάς, φυσικά με την υπογραφή της, συνδυάστηκαν εξαιρετικά ώστε να προσφέρουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας μια ολοκληρωμένη φροντίδα.

Μέσα σε μια εορταστική και ταυτόχρονα μοντέρνα συσκευασία φαντάζει το τέλειο δώρο Χριστουγέννων.

 

nuxe charismatique gift set

 

Το Σετ Περιλαμβάνει:

  • Prodigieux le Parfum Γυναικείο άρωμα (50ml)
    Η μαγευτική μυρωδιά του Nuxe Huile Prodigieuse, σε ένα γυναικείο άρωμα. Περιέχει νότες από κίτρο, περγαμόντο, & άνθη πορτοκαλιάς, γαρδένια, μανόλια & τριαντάφυλλο, βανίλια & γάλα καρύδας.
  • Prodigieux lait parfume Γαλάκτωμα σώματος (100ml) 
    Ένα μυθικό άρωμα και μια απολαυστικά αισθησιακή υφή σε ενα γαλάκτωμα σώματος που περιποιείται την επιδερμίδα αφήνoντάς την ενυδατωμένη, απαλή και αρωματισένη με διακριτική λάμψη.
  • Bougie Prodigieuse 
    Αρωματικό κερί με το άρωμα του Prodigieux le Parfum

Βρείτε το χριστουγεννιάτικο πακέτο δώρου Nuxe εδώ!

 

 

Το Σετ Περιλαμβάνει:

  • Huile Prodigieuse Ξηρό λάδι για πρόσωπο-σώμα-μαλλιά (50ml)
    Ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο-σώμα και μαλλιά με μοναδική υφή και υπέροχο άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει μοναδική απαλότητα με 7 φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε.
  • Nuxe Fraiche de Beaute Creme Hydratante 48h (30ml)
    Ενυδατική κρέμα για 48ωρη ενυδάτωση και προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Συμβάλλει στην καταπράυνση της επιδερμίδας και την προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση, με ένα μοναδικό συνδυασμό από φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς και εκχύλισμα φυκιού.
    Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
  • Nuxe Insta – Masque για Απολέπιση + Ομοιόμορφη όψη (50ml)
    Εμπλουτισμένη με 100% φυσικούς μικροκόκκους πυριτίας αυτή η μάσκα προσφέρει απαλή απολέπιση για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για το ευαίσθητο. Δύο φυσικά ενεργά συστατικά,το τριαντάφυλλο και το έλαιο μακαντέμια, ενώθηκαν με λεπτούς κόκους απολέπισης, για να δημιουργήσουν μία μάσκα με εξαιρετικά αισθησιακή υφή gel. Αυτό το απαλό ροζ gel με το λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο έλαιο κατά το μασάζ απολεπίζοντας απαλά ενώ χαρίζει ομοιομορφία στην επιδερμίδα σε μόλις 2 λεπτά.

Βρείτε το χριστουγεννιάτικο πακέτο δώρου Nuxe εδώ!

 

Πηγή Άρθρου: Nuxe

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα