×

Η AIM παρουσιάζει τα προϊόντα WHITE NOW Detox για άμεση λεύκανση δοντιών

 10/04/2023 1m, 33s

Γιατί αποχρωματίζονται τα δόντια;

Ο αποχρωματισμός των δοντιών οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Αρχικά υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται με πιο κίτρινα δόντια. Το κάπνισμα, τα ποτά με χρωστικές ουσίες, η κατανάλωση κόκκινου κρασιού κάνουν επίσης τα δόντια πιο κίτρινα.

Επιπλέον, η κακή στοματική υγιεινή συμβάλλει στην δημιουργία πέτρας και πλάκας στα δόντια, οπότε τα δόντια εμφανίζουν δυσχρωμίες και κιτρινίζουν. Τέλος, παλιά σφραγίσματα και απονευρωμένα δόντια εμφανίζουν σκούρο χρώμα.

 

Πώς να αποκτήσετε λευκά δόντια;

  • Οδοντόκρεμα White Now Smile Detox

Η οδοντόκρεμα White Now Smile Detox με άργυρο και άνθρακα και 94,5% φυτικά συστατικά απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες από τα δόντια, ενώ παράλληλα είναι απαλή με το σμάλτο, χωρίς να προκαλεί τη φθορά του.

Η τεχνολογία WHITE-CORRECT™ είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να λευκάνει τα δόντια από το πρώτο κιόλας βούρτσισμα και προσφέρει έως και 3 τόνους πιο λευκά δόντια!
Ο μοναδικός συνδυασμός άνθρακα & αργίλου μαγνητίζει τους λεκέδες των δοντιών και δίνει στα δόντια ένα αποτοξινωμένο αποτέλεσμα. Το φθόριο που περιέχει σε συνδυασμό με το ασβέστιο και το φώσφορο που βρίσκονται στο σάλιο βοηθούν στην προστασία του σμάλτου από τα οξέα και προλαμβάνει τα σφραγίσματα.

Το σωληνάριο της οδοντόκρεμας White Now Smile Detox είναι από 31% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

 

  • Οδοντόβουρτσα Detox

Η νέα Detox οδοντόβουρτσα διαθέσει χερούλι με καλό κράτημα και κομψό σχεδιασμό. Έχει μικρότερη κεφαλή για καλύτερο έλεγχο της οδοντόβουρτσας μέσα στο στόμα, ώστε να φτάνει εύκολα μέχρι και τα πίσω δόντια. Επίσης οι 0,01 mm ίνες εισχωρούν εις βάθος προσφέροντας πολύ καλό καθαρισμό.

Η συσκευασία της οδοντόβουρτσας είναι από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Οι ίνες της είναι εμποτισμένες με άνθρακα και ιόντα αργύρου με αντιβακτηριδιακή δράση. Επιπλέον περιέχουν baking soda για λεύκανση που είναι ήπια στα ούλα.

Προσφέρετε καθαριότητα και λεύκανση στο χαμόγελό σας με τα προϊόντα Detox από την AIM! Βρείτε τα προϊόντα της AIM στο αγαπημένο σας online φαρμακείο!

 

Πηγή Άρθρου: Unilever

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα