×

Αναδείξτε τη Φυσική σας Ομορφιά: Μακιγιάζ για Κοκκινομάλλες

 27/03/2024 3m, 9s

Το μακιγιάζ είναι σίγουρα ένα δημιουργικός τρόπος έκφρασης της προσωπικότητας και της αισθητικής κάποιου. Επίσης, είναι ξεκάθαρα ο αποτελεσματικός τρόπος να αναδείξει κάθε άτομο τη φυσική ομορφιά που πάντα πηγάζει από τον εσωτερικό κόσμο του καθενός!

Έτσι, σε κάθε πρόσωπο ταιριάζουν διαφορετικές προτάσεις μακιγιάζ και χρώματα, κάτι που εξαρτάται και από τα χρώματα στα μάτια και στα μαλλιά!

Ποιο είναι όμως το κατάλληλο μακιγιάζ για τις κοκκινομάλλες, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους;

 

Ποια είναι η κατάλληλη παλέτα χρωμάτων στο μακιγιάζ ματιών για τις κοκκινομάλλες;

Για τις κοκκινομάλλες, συνήθως τα ζεστά χρώματα είναι οι καλύτερες επιλογές για το μακιγιάζ στα μάτια. Οι αποχρώσεις του καφέ, του χαλκού, του χρυσού και του ροζ-χρυσού μπορούν να αναδείξουν τα πράσινα ή μπλε αλλά και καφέ μάτια στις κοκκινομάλλες. Επιπλέον, οι σκούρες αποχρώσεις του μωβ και του μπορντό μπορούν να προσθέσουν βάθος στο βλέμμα και να δημιουργήσουν ένα πιο έντονο αποτέλεσμα!

Φυσικά, η επιλογή του κατάλληλου χρώματος κραγιόν για τις κοκκινομάλλες είναι ακόμα ένα σημαντικό σημείο, καθώς χρειάζεται να ταιριάζει στα χρώματά τους αλλά και στο συνολικό μακιγιάζ.

Για κοκκινομάλλες, τα φυσικά και ζεστά χρώματα κραγιόν είναι τα ιδανικά. Επίσης, οι απαλές αποχρώσεις όπως το ροζ, το κοραλί και το φούξια, ή οι καφέ αποχρώσεις μπορούν να ταιριάξουν τέλεια με την επιδερμίδα το χρώμα των μαλλιών. Φυσικά, ποτέ δεν λείπει η επιλογή ενός, έντονου κόκκινου κραγιόν, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Τέλος φυσικά και το ρουζ, χρειάζεται αντίστοιχα να είναι σε αποχρώσεις κοντά στο ροζ και ροζ-κοραλί, καθώς προσθέτουν φρεσκάδα στο πρόσωπο και δημιουργούν μια αρμονική αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά. Συνιστάται η αποφυγή στα πολύ έντονα ροζ χρώματα και τις πορτοκαλί αποχρώσεις σε ρουζ, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν έντονη αντίθεση.

 

Μακιγιάζ για κοκκινομάλλες: τα καλύτερα προϊόντα για να επιλέξετε

Ας δούμε όμως συνολικά κάποια χρήσιμα προϊόντα μακιγιάζ που μπορεί να έχει κάθε κοκκινομάλλα στο νεσεσέρ της για ένα τέλειο αποτέλεσμα:

L’oreal Paris Prime Lab 24h Pore Minimizer Primer: Το κύριο και το πιο ανταγωνιστικό χαρακτηριστικό αυτού του primer είναι ότι καλύπτει τους πόρους κάνοντας την επιδερμίδα ομοιόμορφη και διευκολύνοντας την εφαρμογή του foundation. Παράλληλα, δίνει διάρκεια στο makeup, αφού το διατηρεί σταθερό μέχρι και 24 ώρες.

L’oreal Paris Infaillible 24H Foundation: δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί 24 ώρες, εξασφαλίζει ανάλαφρη αίσθηση και κάλυψη με διάρκεια.

L’oreal Paris Infaillible More Than Concealer:ένα προϊόν που καλύπτει, φωτίζει, διορθώνει, ενώ μπορεί να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο, σαν make up!

Maybelline Nudes of New York Eye Palette: μία παλέτα με nude αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση και περίσταση.

L’oreal Paris True Match Powder: ένα προϊόν που ολοκληρώνει και διατηρεί το αποτέλεσμα του μακιγιάζ, χαρίζοντάς σας άψογο φινίρισμα.

L’oreal Paris True Match Blush: η τέλεια επιλογή για να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας απαλή λάμψη υγείας, επιλέξτε την ιδανική απόχρωση και σίγουρα θα το λατρέψετε.

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara Waterproof Black: για έξτρα όγκο και γύρισμα στις βλεφαρίδες σίγουρα αυτό το προϊόν θα σας εκπλήξει θετικά, άλλωστε θα χαρίσει ένα έντονο αλλά και φυσικό αποτέλεσμα στο βλέμμα σας!

Maybelline New York Tattoo Brow 36H Styling Gel: ό,τι χρειάζεστε για όμορφα περιποιημένα φρύδια, που τονίζουν τη φυσική σας ομορφιά καθώς πλαισιώνουν όλο σας το πρόσωπο.

L’oreal Paris Rouge Signature: έντονο, τολμηρό και άκρως εντυπωσιακό κραγιόν με διάρκεια!

Maybelline Glass Make-Up Finishing Spray: και το απαραίτητο προϊόν για να ολοκληρώσετε το makeup σας είναι σίγουρα ένα must have προϊόν, καθώς χαρίζει ένα λαμπερό τελείωμα στο μακιγιάζ και έξτρα αίσθηση φρεσκάδας.

Καταλήγοντας, το ιδανικό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες είναι εκείνο που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά, την προσωπικότητα και τη διάθεση του καθενός, φυσικά χρειάζεται να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός και των χαρακτηριστικών σας. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα που σας ταιριάζουν και πειραματιστείτε για να βρείτε το μακιγιάζ που σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφες, γεμάτες αυτοπεποίθηση και λάμψη κάθε μέρα!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα