×

Ανανεώστε τα Μαλλιά & τη Ζωή σας: Η Ducray Δίνει Λύση στην Τριχόπτωση

 01/09/2023 2m, 35s

Η απώλεια τριχών είναι ένα διαδεδομένο πρόβλημα που επηρεάζει περίπου 10 εκατομμύρια Γάλλους. Είναι σημαντικό να μην αγνοείτε αυτό το ζήτημα και να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον τύπο της τριχόπτωσης που αντιμετωπίζετε, προκειμένου να βρείτε την κατάλληλη λύση. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Ducray εξειδικεύονται στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και προσφέρουν καλλυντικά προϊόντα που έχουν επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα σε κλινικές δοκιμές για κάθε τύπο τριχόπτωσης:

  1. Προϊόντα για περιστασιακή τριχόπτωση, που συνήθως συνδέεται με το άγχος, την κόπωση και ορμονικές αλλαγές, όπως η εγκυμοσύνη.
  2. Προϊόντα για τριχόπτωση που σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές, όπως η εμμηνόπαυση, ή που είναι αποτέλεσμα γενετικών παραγόντων.
  3. Προϊόντα για τριχόπτωση που προκαλείται από φαρμακευτικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων των αγωγών για τον καρκίνο, ή ακόμη και απώλεια μαλλιών λόγω γήρανσης.

Οι σειρές προϊόντων όπως το CREASTIM REACTIV, NEOPTIDE EXPERT, ANAPHASE+ και ANACAPS έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντιμετωπίσουν την τριχόπτωση, ανάλογα με τον τύπο της, αυξάνοντας την αναγέννηση των μαλλιών, περιορίζοντας την απώλεια ή παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για υγιή μαλλιά

 

Σειρά Ducray ANAPHASE: τι προσφέρει ενάντια στην τριχόπτωση;

Για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών, την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την αποκατάσταση του όγκου και της υγείας των μαλλιών, η σειρά προϊόντων ANAPHASE+ παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τύπο τριχόπτωσης, είτε αυτός είναι προσωρινός είτε χρόνιος.

Τα συγκεκριμένα σαμπουάν και όχι μόνο, συνίστανται από δερματολόγους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με φαρμακευτικές αγωγές κατά της τριχόπτωσης για να βελτιώσει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών στο τριχωτό της κεφαλής.

Δείτε παρακάτω την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας για την προσωρινή τριχόπτωση στις γυναίκες (λιγότερο από 6 μήνες) και στους άνδρες (λιγότερο από 6 μήνες). Επίσης, ανακαλύψτε τη ρουτίνα φροντίδας για την τριχόπτωση που προκύπτει κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και της μετα-γεννητικής περιόδου. Επίσης, δείτε την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας για την χρόνια τριχόπτωση στις γυναίκες (πάνω από 6 μήνες) και στους άνδρες (πάνω από 6 μήνες).

Τα προϊόντα Ducray ANAPHASE+

Ducray Anaphase+ Shampoo Hair Loss Supplement 400ml
Ducray Anaphase+ Shampoo Hair Loss Supplement 400ml

Το σαμπουάν Ducray Anaphase+ αποτελεί μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση της αντιδραστικής ή προοδευτικής τριχόπτωσης, καθώς και την αδυναμία των μαλλιών. Παράλληλα, το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό συμπλήρωμα σε οποιαδήποτε αγωγή κατά της τριχόπτωσης. Με τη χρήση του αυτού του δυναμωτικού σαμπουάν, τα μαλλιά σας ανακτούν τον όγκο, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους. Τέλος, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τόσο συχνά όσο χρειάζεται, προσφέροντας αποτελέσματα που φαίνονται και αισθάνονται.

Ducray Anaphase+ Soin Apres Shampooing Fortifiant 200ml
Ducray Anaphase+ Soin Apres Shampooing Fortifiant 200ml

Το Ducray Anaphase+ Soin Apres Shampoo-Cream είναι συμπληρωματική κρέμα μαλλιών αποτελεί μια ισχυρή λύση για να δώσετε όγκο και αντοχή στα πληγωμένα μαλλιά σας. Επίσης, έχει μια εξαιρετικά ανθεκτική σύνθεση, είναι χωρίς parabens και χωρίς σιλικόνη, επομένως είναι φιλική προς τα μαλλιά και το τριχωτό σας. Αυτή η κρέμα συμπληρώνει αποτελεσματικά την δράση του σαμπουάν anaphase+ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Ducray Anaphase+ Shampooing Chute De Cheveux 200ml Promo -20%
Ducray Anaphase+ Shampooing Chute De Cheveux 200ml Promo -20%

Το Ducray Anaphase+ Shampooing Chute De Cheveux είναι δυναμωτικό συμπληρωματικό σαμπουάν κατά τις τριχόπτωσης. Το προϊόν προσδίδει δύναμη και αντίσταση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επιπλέον, η σύνθεση της είναι υψηλής ανεκτικότητας και δεν περιέχει paraben ή σιλικόνη, εξασφαλίζοντας ότι η φροντίδα είναι φιλική προς τα μαλλιά και το τριχωτό.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα