×

Αντιμετώπισε Άμεσα την Τριχόπτωση με τη Σειρά Phyto Phytocyane!

 30/08/2023 2m, 46s

Η εταιρία Phyto Paris είναι γνωστή για τα προϊόντα φροντίδας μαλλιών που παράγει. Το “Phytociane” είναι μια σειρά προϊόντων της Phyto Paris που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η σειρά Phyto Phytociane περιλαμβάνει προϊόντα που σχεδιάστηκαν ειδικά για να αντιμετωπίσουν την αραίωση των μαλλιών και την τριχόπτωση σε γυναίκες αλλά και άντρες. Τα προϊόντα αυτά συνήθως περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και μέταλλα που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της τρίχας και την προαγωγή της υγείας του τριχωτού της κεφαλής.

Παρακάτω, θα δούμε τη σειρά Phyto Phytocyane και τα οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα της σειράς ενάντια στην τριχόπτωση.

 

Σειρά Phyto Phytocyane: αποτελεσματική αγωγή κατά της τριχόπτωσης

Η σειρά Phyto Phytociane περιλαμβάνει αμπούλες και σαμπουάν ενάντια στην τριχόπτωση. Παράλληλα, η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν αντιδραστική και προοδευτική τριχόπτωση, αλλά και σε άνδρες με τριχόπτωση λόγω κληρονομικότητας.

Δείτε παρακάτω τις Phyto αμπούλες και σαμπουάν της σειράς Phytocyane.

 

Γυναικεία Τριχόπτωση

Phyto Phytocyane Anti Hair Loss Treatment Complement Shampoo 250ml. Σαμπουάν Phyto κατά της τριχόπτωσης
Phyto Phytocyane Anti Hair Loss Treatment Complement Shampoo 250ml

Το σαμπουάν Phyto PHYTOCYANE, είναι ιδανικό για την προετοιμασία της κεφαλής πριν από θεραπεία τριχόπτωσης. Καθαρίζει απαλά, αναζωογονεί και ανακτά τη ζωντάνια των μαλλιών, προσδίδοντας όγκο και δύναμη. Παράλληλα, το εκχύλισμα ginkgo biloba για τονωτική δράση και προ-βιταμίνες Β6 και Β5, δρουν άμεσα στην ομορφιά και ενδυνάμωση της τρίχας.

 

Phyto Phytocyane Anti-Hair Loss Treatment for Women 12amp x 5ml. Αμπούλες Phyto κατά της αντιδραστικής τριχόπτωσης
Phyto Phytocyane Anti-Hair Loss Treatment for Women 12amp x 5ml

Η θεραπεία με αμπούλες Phyto, απευθύνεται στη μαζική και ξαφνική τριχόπτωση, γνωστή ως αντιδραστική τριχόπτωση, διάρκειας κάτω από 3 μήνες. Αίτια μπορεί να είναι ο στρες, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, διαιτητικές αλλαγές και εποχιακές μεταβολές.

Η νέα σύνθεση, με 96% φυσικά συστατικά, περιλαμβάνει εκχύλισμα gingko biloba, πρωτεΐνες μεταξιού και κατοχυρωμένο εκχύλισμα τουλίπας. Επίσης, η συγκεκριμένη θεραπεία ενδείκνυται για την αντιμετώπιση γυναικείας αντιδραστικής τριχόπτωσης λόγω εγκυμοσύνης, στρες ή δίαιτας. Τέλος, τα αποτελέσματα είναι ορατά από τον πρώτο μήνα.

 

Phyto Phytocyane Anti-Hair Loss Treatment for Women for Progressive Hair Loss 12amp x 5ml. Αμπούλες Phyto ενάντια στην προοδευτική τριχόπτωση
Phyto Phytocyane Anti-Hair Loss Treatment for Women for Progressive Hair Loss 12amp x 5ml

Η θεραπεία με αμπούλες Phyto’s Phytocyane Progressive Anti-Hair Loss αντιμετωπίζει την σταδιακή τριχόπτωση σε γυναίκες, συνδεόμενη με ηλικία, εμμηνόπαυση ή κληρονομικότητα. Αυτή η πτώση προκαλεί αραίωση και μείωση της τριχοειδούς μάζας, επηρεάζοντας διάχυτα την τρίχα για πάνω από 6 μήνες.

Η σύνθεση της, με 99% φυσικά συστατικά, περιλαμβάνει πατενταρισμένο βιολογικό εκχύλισμα μάκα, υδρόλυμα λούπινου και πατενταρισμένο εκχύλισμα τουλίπας. Τέλος, η θεραπεία επιβραδύνει την τριχόπτωση, προάγει την ανάπτυξη και ενισχύει τα μαλλιά.

 

Ανδρική Τριχόπτωση

Phyto Phytocyane Men Invigorating Shampoo Anti-Hair Loss 250ml. Σαμπουάν ανδρικό από τη Phyto κατά της τριχόπτωσης
Phyto Phytocyane Men Invigorating Shampoo Anti-Hair Loss 250ml

Το Σαμπουάν Phyto PHYTOCYANE MEN είναι ιδανικό για την προετοιμασία του τριχωτού πριν από μία θεραπεία τριχόπτωσης. Καθαρίζει απαλά και επαναφέρει τη ζωντάνια και τη δύναμη στα μαλλιά. Τα μαλλιά έχουν καλύτερη ποιότητα, είναι πιο δυνατά και τονωμένα από τις ρίζες.

Στην καρδιά της σύνθεσης, το εκχύλισμα shiitake γνωστό για τις τονωτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες συμβάλλει στην επαναφορά της δύναμης στα μαλλιά. Επιπλέον, προ-βιταμίνες Β6 και Β5 προσφέρουν δύναμη και ομορφιά στην τρίχα. Τέλος, το εκχύλισμα οργανικού δενδρολίβανου βοηθάει στην προστασία του τριχωτού.

 

Phyto Phytocyane Anti-Hair Loss Treatment for Men 12vials x 3,5ml. Αμπούλες Phyto κατά της κληρονομικής και χρόνιας τριχόπτωσης του άνδρα
Phyto Phytocyane Anti-Hair Loss Treatment for Men 12vials x 3,5ml

Η θεραπεία απευθύνεται σε άνδρες με έντονη τριχόπτωση λόγω γήρανσης ή κληρονομικότητας. Αυτή είναι μια προοδευτική τριχόπτωση που εκδηλώνεται με αραίωση σε συγκεκριμένες περιοχές: κροτάφους, υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών, κορυφή του κρανίου, και διαρκεί πάνω από 6 μήνες.

Η σύνθεση περιλαμβάνει 95% φυσικά συστατικά και εμπλουτίζεται με πατενταρισμένο εκχύλισμα maca, βιοδιαμορφωμένο αμινοξύ και πατενταρισμένο εκχύλισμα shiitaké.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα