×

Αντιμετωπίστε την πρόωρη γήρανση του προσώπου με τη σειρά A-Oxitive της Avene!

 13/02/2023 3m, 47s

Το οξειδωτικό στρες, η ρύπανση, οι ακτίνες UV και το μπλε φως από τις οθόνες που βρισκόμαστε μπροστά, επιταχύνουν την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης. Όσο μεγαλώνουμε, παρατηρούμε όλο και περισσότερα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό μας. Τέτοια σημεία εμφάνισης είναι το πόδι της χήνας, κάτω απ’ τα μάτια, στο λαιμό και γενικά σε όλο το πρόσωπο.

Η γήρανση του προσώπου είναι μια φυσική εξέλιξη, ειδικά στις εποχές που ζούμε με τόσους πολλούς παράγοντες επιβάρυνσης, αλλά μπορούμε να επέμβουμε για να καθυστερήσουμε ή και να προσφέρουμε ζωντάνια στην επιδερμίδα μας.

Η καλή ζωή γενικότερα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλο αυτό. Η γυμναστική, για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος. Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζει και η ισορροπημένη διατροφή.

Ωστόσο, μια αξιόπιστη λύση αποτελούν οι κρέμες αντιγήρανση προσώπου. Η τακτική χρήση ειδικών προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου στηρίζουν την καλή υγεία της επιδερμίδας. Τα serum, οι κρέμες και οι μάσκες αντιγήρανσης είναι το μυστικό για τη διατήρηση της ζωντάνιας και ομορφιάς του προσώπου!

 

Avene A-OXitive: Λάμψη & Φροντίδα για ευαίσθητες επιδερμίδες

Η σειρά A-Oxitive της Avene βοηθάει το δέρμα να αμυνθεί απέναντι στις βλάβες που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες και να αποτρέψουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Το A-OXitive είναι ο καλύτερος φίλος σας για διατήρηση της ομορφιάς του δέρματός σας.

Τα προϊόντα A-OXitive έχουν αναπτυχθεί με στόχο την προστασία του δέρματος από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες (ρύπανση, μικροσωματίδια, μη ισορροπημένος τρόπος ζωής) και τους εσωτερικούς επιθετικούς παράγοντες (στρες, χρονοβιολογική γήρανση).

Τα προϊόντα της σειράς στοχεύουν στην εξομάλυνση των πρώτων ρυτίδων και αποκαθιστούν τη λάμψη της επιδερμίδας. Εάν παρατηρήσετε τα πρώτα σημάδια ρυτίδων, αισθανθείτε την επιδερμίδα σας θαμπή ή ότι το δέρμα σας στερείται καθημερινής προστασίας, η σειρά A-OXitive αποτελεί την κατάλληλη λύση για εσάς!

Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη κρέμα της σειράς για την προστασία της επιδερμίδας του προσώπου σας:

 

Avene A-Oxitive Antioxidant Defence Serum
Avene A-Oxitive Antioxidant Defence Serum

Ελαφρύς, απαλός και διακριτικά αρωματισμένος με ένα μη κολλώδες τελείωμα, ο αντι-οξειδωτικός ορός άμυνας A-Oxitive βοηθά το δέρμα να αμυνθεί ενάντια στις βλαβερές συνέπειες του οξειδωτικού στρες. Το σύμπλεγμα αντι-οξειδωτικής προστασίας [Προ-βιταμίνες C & E] προστατεύει από το καθημερινό περιβαλλοντικό οξειδωτικό στρες και τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και αίσθημα καταπράυνσης χάρη στο Ιαματικό Νερό της Avène, φυσικά καταπραϋντικό & απαλυντικό.

 

Avene A-Oxitive Yeux

Η A-Oxitive Κρέμα Ματιών μειώνει και προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Χωρίς άρωμα, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και του πιο ευαίσθητου. Το καινοτόμο σύμπλεγμα [Ρετιναλδεΰδη και Προ-βιταμίνη Ε] ενεργοποιεί την κυτταρική δραστηριότητα, χαρίζει ομοιομορφία στην υφή του δέρματος και το αποτοξινώνει από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών. Εμπλουτισμένη με μια λιπιδική φάση, λειαίνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης για βλέμμα ξεκούραστο και φρέσκο με το πρωινό ξύπνημα.

 

Avene A-Oxitive Peeling Night Cream

Η A-Oxitive Κρέμα Νύχτας διορθώνει και βοηθά στην αποτροπή των πρώτων ορατών σημείων γήρανσης και στην καταπολέμηση των επιβλαβών συνεπειών που προκαλεί το καθημερινό οξειδωτικό στρες του περιβάλλοντος. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται και η επιδερμίδα ξαναβρίσκει τη λάμψη της. Το καινοτόμο σύμπλεγμα [Ρετιναλδεΰδη και Προ-βιταμίνη Ε] ενεργοποιεί την κυτταρική δραστηριότητα, χαρίζει ομοιομορφία στην υφή του δέρματος και το αποτοξινώνει από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών. Το έλαιο onagre, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες, βοηθά στη θρέψη του δέρματος και στην επαναφορά της ισορροπίας του. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος.

 

Avene A-Oxitive Smoothing Water Day Cream
Avene A-Oxitive Smoothing Water Day Cream

Αυτή η υδρο-κρέμα ενυδατώνει, λειαίνει και εξασφαλίζει έναν προστατευτικό φραγμό ενάντια στην ρύπανση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνεση. Το σύμπλεγμα αντι-οξειδωτικής προστασίας [Προ-βιταμίνες C & E] προστατεύει από το καθημερινό οξειδωτικό στρες και τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης. Περιέχει μικροπέρλες που χαρίζουν φωτεινότητα στο δέρμα και αναδεικνύουν τη φυσική του λάμψη. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και αίσθημα καταπράυνσης χάρη στο Ιαματικό Νερό της Avène, φυσικά καταπραϋντικό & απαλυντικό.

 

Avene A-Oxitive Mask
Avene A-Oxitive Mask

Η Avène A-Oxitive Υφασμάτινη Μάσκα είναι μία μάσκα με προ-βιταμίνες C & E για δέρμα πιο λείο και πιο φωτεινό σε 10 λεπτά. Προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες, λειαίνει ρυτίδες & λεπτές γραμμές, ενυδατώνει & αναζωογονεί την επιδερμίδα και ενισχύει τη λάμψη της, εξασφαλίζοντας βέλτιστη διάχυση των συστατικών.

 

 

💡 Η ανοχή των προϊόντων A-OXitive έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητο δέρμα. Ωστόσο, η Κρέμα με δράση Peeling και η Λειαντική Κρέμα Ματιών περιέχουν ρετιναλδεΰδη, η οποία μπορεί να προκαλέσει ελαφριά αίσθηση τσουξίματος. Σε μια τέτοια περίπτωση, η συμβουλή των ειδικών είναι να περιορίσετε τη συχνότητα ανάμεσα στις εφαρμογές. 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα