×

Απόκτησε Σφριγηλό Σώμα χωρίς Κυτταρίτιδα με Συμπληρώματα Health Aid!

 27/04/2023 2m, 19s

Σε μερικές εβδομάδες το καλοκαίρι καταφθάνει και αρκετοί άνθρωποι μπαίνουν σε μια «διαδικασία» άγχους και πίεσης για την απώλεια σωματικούς βάρους, προκειμένου να κυκλοφορούν με άνεση στην παραλία.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος για άγχος για την απώλεια του βάρους, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης, γιατί η Health Aid έχει τη λύση για άμεσο, φυσικό και αποτελεσματικό αδυνάτισμα με συμπληρώματα διατροφής για κάθε ανάγκη αδυνατίσματος και σύσφιξης!

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής αδυνατίσματος από την Health Aid και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

 

Συμπληρώματα διατροφής Health Aid για σφριγηλό σώμα

Η καθιέρωση και η εξέλιξη της σειράς Health Aid στα ελληνικά φαρμακεία οφείλεται στις πρωτοποριακές συνθέσεις και συσκευασίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες με ειδίκευση σε formulas διαφορετικών συστατικών και συνεργιστικό αποτέλεσμα για συγκεκριμένες καταστάσεις υγείας, με προληπτική, κατασταλτική και φυτοθεραπευτική δράση.

Έχοντας τη λογική του «ιδανικό εξατομικευμένο σκεύασμα», η Health Aid δημιούργησε εξατομικευμένα αδυνατιστικά προϊόντα, στοχεύοντας στην εκάστοτε ανάγκη κάθε γυναίκας για αδυνάτισμα. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για άμεσα αποτελέσματα αδυνατίσματος και ενάντια στην κυτταρίτιδα.

 

Health Aid Cellusite 60tabs
Health Aid Cellusite 60tabs

Το Cellusite της HealthAid αποτελεί μια φυτική σύνθεση, από συστατικά που δρουν συνεργιστικά για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Συστατικά όπως το Κάλιο και ο Μαϊντανός, ρυθμίζουν την ισορροπία του νερού στα κύτταρα και αυξάνουν τη διούρηση. Το Τζίνγκο Μπιλόμπα, οι Σπόροι Σταφυλιού & τα Bιοφλαβονοειδή, διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος, για καλύτερη αιμάτωση των αγγείων. Το Γκουαρανά, πλούσιο σε καφεΐνη, το Πιπέρι Cayenne, πλούσιο σε καψαϊκίνη, τα φύκια Kelp πλούσια σε ιώδιο και το Πράσινο Τσάι, πλούσιο σε κατεχίνες, δρουν συνεργιστικά στην αύξηση του μεταβολισμού, ευνοώντας την λιπόλυση και τη μείωση του τοπικού πάχους, ενώ το μίγμα Μούρων απομακρύνει τις συσσωρευμένες τοξίνες από τον οργανισμό, χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει.

 

Health Aid Cider Trim 90caps
Health Aid Cider Trim 90caps

Το Health Aid Cider Trim (Cider Vinegar Complex), με μηλόξυδο, λεκιθίνη, φύκια & βιταμίνη Β6 αποτελεί το ιδανικό προϊόν για αποτελεσματικό αδυνάτισμα με παραδοσιακό τρόπο! Το Cider Trim της Ηealth Aid είναι ιδανικό φυσικό συμπλήρωμα, προερχόμενο από προσεκτικά επιλεγμένα φυτικά συστατικά, για απώλεια βάρους και για τη διατήρησή του στο επιθυμητό επίπεδο. Το Μηλόξυδο βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών (φούσκωμα), η Λεκιθίνη είναι φυσικός διαλύτης, που βοηθά στην διάσπαση των λιπών και βοηθά στην αποβολή τους, τα φύκια βοηθούν στην σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς (ιώδιο) άρα και του μεταβολισμού, ενώ η βιταμίνη 6 συντελεί στην αποβολή των υγρών από τον οργανισμό.

 

Healthy tips για αδυνάτισμα

Το παν για σωστό και αποτελεσματικό αδυνάτισμα αποτελεί η ισορροπημένη διατροφή και μετέπειτα η άσκηση. Ως προς το κομμάτι της διατροφής, δες μερικά χρήσιμα tips αδυνατίσματος

  1. Να πίνεις αρκετό νερό
  2. Να μην προσπερνάς κανένα σου γεύμα
  3. Να ελαττώσεις τη ζάχαρη στον καφέ σου
  4. Να αποφεύγεις τα γλυκά

 

 

💡 Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο του Pharm24.gr μπορείτε να βρείτε προϊόντα αδυνατίσματος στις καλύτερες τιμές!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα