×

CeraVe: Γνώριστε τη νέα λατρεία των skinfluencers που συνιστούν οι δερματολόγοι

 11/05/2023 2m, 39s

“Αντίο youtube, καλώς ήρθες Tik Tok!”. Οι σούπερσταρ skinfluencers που αναδείχθηκαν μέσα από το Tik Tok, είναι πλέον η νούμερο 1 πηγή ενημέρωσης για την Generation Z, σχετικά με θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας. Ο… “στρατός” των influencers του Tik Tok για την επιδερμίδα αποτελείται από δερματολόγους, αισθητικούς, αλλά και λάτρεις της περιποίησης και της ομορφιάς. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να αποκτήσουν εκατομμύρια ακολούθους, ενώ τα views στα βίντεό τους φτάνουν τα δυσθεώρητα νούμερα των 10 ή και παραπάνω δισεκατομμυρίων!! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα brands, όπως η CeraVe, να αποκτούν παγκόσμια αναγνώριση και -κυρίως- αποδοχή και να εκτοξεύουν τις πωλήσεις τους.

Γιατί όμως τώρα; Γιατί το Tik Tok; Γιατί η CeraVe;

Σήμερα η έννοια της “ομορφιάς” είναι κάτι ρευστό. Για αυτό και το ενδιαφέρον της Generation Z έχει στραφεί πλέον στην ουσία. Έχει στραφεί στην υγεία της επιδερμίδας και αφιερώνει χρόνο στην έρευνα των συστατικών που περιέχει το κάθε προϊόν. Το Tik Tok αποτελεί το ιδανικότερο όχημα για αυτή τη νέα γενιά influencers που θέλουν να μιλήσουν για την επιστήμη με απλά λόγια και να δώσουν τη δυνατότητα στους νέους να κάνουν ξεκάθαρες επιλογές για μία υγιή επιδερμίδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η CeraVe έχει αναδειχθεί ως το brand που πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των νέων. Το πορτφόλιό της αποτελείται από προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί από δερματολόγους για να προσφέρουν στην επιδερμίδα τη φροντίδα που χρειάζεται. Η επικοινωνία της CeraVe στο Tik Tok έγινε το απόλυτο trend της χρονιάς για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την αλήθεια! Χαρακτηριστικό της επικοινωνίας είναι τα “ντουέτα”, διπλά βίντεο δηλαδή δερματολόγων και influencers που μας δείχνουν τη δική τους ρουτίνα περιποίησης με προϊόντα CeraVe, δίνοντας έτσι τη δική τους απόλυτη έγκριση! Εκατομμύρια νέοι σε ολόκληρο τον κόσμο μας λένε ότι χάρη στη CeraVe, άλλαξε τελείως ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την περιποίηση της επιδερμίδας τους. Ήρθε η στιγμή να τη δοκιμάσετε κι εσείς!

Αποκτήστε την ρουτίνα περιποίησης με τα προϊόντα CeraVe που είδατε στο Tik Tok και συστήνουν οι δερματολόγοι! Κάντε τα δικά σας σήμερα κιόλας!
#ShareSkinCare #Cerave #CeraveGreece

Δείτε παρακάτω μερικά προϊόντα της CeraVe που σας προτείνουμε:

  • CeraVe Moisturising Cream

 

Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η CeraVe Moisturising Cream προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος και συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού. Είναι μια ενυδατική κρέμα, μη λιπαρή και  χωρίς άρωμα και είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, προσφέροντας την μέγιστη ενυδάτωση.

 

  • CeraVe Foaming Cleanser Gel

 

Πρόκειται για ένα gel καθαρισμού προσώπου και σώματος για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες! Καθαρίζει σε βάρος, χωρίς να διαταράσσει τον επιδερμικό ιστό. Περιέχει υαλουρονικό οξύ για την διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα και απομακρύνει ρύπους, μακιγιάζ και την περίσσεια λιπαρότητας. Δεν περιέχει άρωμα και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

CeraVe eye repair cream

 

Πρόκειται για μια επανορθωτική κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. Είναι μια κρέμα ματιών, χωρίς άρωμα και μη λιπαρή, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και μειώνει τους μάυρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, αφήνοντας το δέρμα κάτω από τα μάτια λείο και λαμπερό.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας CeraVe εδώ!

 

Πηγή Άρθρου: CeraVe

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα