×

Δώστε λάμψη στην επιδερμίδα σας αυτές τις γιορτές

 22/02/2023 0m, 55s

Η Health Aid διαθέτει μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που προσφέρουν ομορφιά σε δέρμα και νύχια. Τα συστατικά των συμπληρωμάτων της Health Aid λειτουργούν από μέσα προς τα έξω, αναδεικνύοντας την ομορφιά σας!

 

Health Aid Radiance

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα με θαλάσσιο υδρολυμένο κολλαγόνο με βιταμίνη C για καλύτερη απορρόφηση μαζί με ψευδάργυρο. Προσφέρει επανόρθωση των συνδετικών ιστών και αναπλήρωση της ελαστικότητας για λαμπερό δέρμα χωρίς ρυτίδες.

 

Health Aid Nurideen Plus

Περιέχει υδρολυμένο θαλάσσιο κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, σίλικα και αντιοξειδωτικά, τα οποία συνδυάζονται στο απόλυτο για την ενίσχυση του δέρματος, για τη λείανση των ρυτίδων και τη βελτίωση της ελαστικότητας και της υφής. Είναι ιδανικό για πιο ώριμες επιδερμίδες.

 

Health Aid HairSkiNails

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα που δρουν συνεργιστικά για λαμπερά μαλλιά, γερά νύχια και υγιές δέρμα. Ομορφιά εκ των έσω!

 

Health Aid HyaluroVit

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με υαλουρονικό οξύ 150mg με βιταμίνη C για καλύτερη απορρόφηση. Προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση της επιδερμίδας και ενίσχυση της ελαστικότητας.

 

Επιλέξτε τα συμπληρώματα διατροφής Health Aid γιατί η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας!

 

Πηγή Άρθρου: Health Aid

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα