×

Dry Shampoo από την Klorane!

 31/03/2023 2m, 24s

Μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι το μυστικό ομορφιάς ολοένα και περισσότερων γυναικών στον κόσμο θα βρισκόταν στην τσάντα σου; Σημείωσε: Sarah Jessica Parker, Christina Aguilera, Kate Moss, Margot Robbie αλλά και ο αυτοκράτορας της μόδας Karl Lagerfeld το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, απλά γιατί μόλις τα ανοίξουν θα δουν το χτένισμα που επιθυμούν σε 2μόνο λεπτά και χωρίς νερό! Καιρός να γίνει και το δικό σου must have που ακούει στο όνομα DRY SHAMPOO KLORANE!

TIPS OMOΡΦΙΑΣ

  • Πως τα κοντά μαλλιά είναι παράλληλα και…πλούσια;

Τα κοντά χτενίσματα έχουν την τάση να έχουν flat όψη την επόμενη κιόλας ημέρα από το λούσιμο. Εδώ έρχεται το dry shampoo  για να τους ξαναδώσει το χαμένο τους όγκο και τόνωση.

  • Η ρίζα βγαίνει στην αντεπίθεση!

Ψεκάζουμε σε απόσταση 30 εκατοστών απ΄τις ρίζες, περιμένουμε 2 λεπτά και αποκτoύμε στη στιγμή μαλλιά με όγκο.

  • Λεπτή τρίχα; Μόνο στο όνομα!

Εφαρμόζουμε το Dry shampoo σε όλο το μήκος της λεπτής τρίχας, στη συνέχεια βουρτσίζουμε ελαφρά για να δώσουμε πλούσια όψη στα μαλλιά.Το αποτέλεσμα θα σε αφήσει άφωνη.

  • Ατίθαση τρίχα…Alt!

Ψεκάζουμε ακριβώς πάνω στην ατίθαση τρίχα, περιμένουμε 2 λεπτά και βουρτσίζουμε για να επαναφέρουμε την πειθαρχία.

  • Αnd the Oscar goes to…Σινιόν, ballerina bun, κοτσίδες και αλογοουρά!

Αν για κάποιον τα παραπάνω χτενίσματα είναι συνώνυμα με ώρες ατέλειωτες μπροστά στον καθρέφτη τότε σίγουρα αυτός δεν χρησιμοποίησε Dry shampoo. Έχουμε και λέμε…Ψεκάζουμε στη ρίζα και μπορούμε να επιτύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα επιμελημένο ή ατημέλητο και ασύγκριτα φυσικό. Τα μαλλιά αποκτούν πλούσια υφή και η δημιουργία του κότσου που επιθυμούμε γίνεται παιχνίδι! Σε 5 λεπτά έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Οι μπούκλες βρήκαν τον αχώριστο φίλο τους

Θέλεις να φτιάξεις μπούκλες με το σίδερο αλλά τα μαλλιά δεν κρατάνε; Όχι πια! Ψέκασε τα μαλλιά σου με το dry shampoo από τη ρίζα ως τις άκρες και άσε το σίδερο να αγκαλιάσει την τρίχα με τη ζεστή του αγκαλιά. Αποτέλεσμα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

DRY SHAMPOO: Τέλεια εφαρμογή για καθαρά και άψογα μαλλιά στη στιγμή

Εφαρμόζουμε το σαμπουάν σε όλο το κεφάλι, χωρίζοντας σε τούφες. Το κλειδί της επιτυχίας: ψεκάζουμε σε απόσταση 30 εκατοστών από το κεφάλι για να μην υπάρξει ανεπιθύμητη περίσσεια προϊόντος. Αφήνουμε το προϊόν να δράσει για 2 λεπτά. Στη συνέχεια το αφαιρούμε με 3 τρόπους για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα:

Εάν επιθυμούμε όγκο και ατημέλητο look, απλά ανακατεύουμε τα μαλλιά από πάνω προς τα κάτω. Στη συνέχεια τα επαναφέρουμε όπως θέλουμε. Για να τους δώσουμε λάμψη και ενυδάτωση σε όλο το μήκος των μαλλιών (εάν χρειάζεται), προσθέτουμε λίγη ποσότητα από την Crème de jour χωρίς ξέπλυμα της Klorane.

Εαν χρησιμοποιήσουμε το Dry shampoo ανάμεσα σε δύο brushing και επιθυμούμε λείανση, χρησιμοποιούμε βούρτσα. Το χτένισμα ανακτά ανάλαφρη όψη και όγκο.

Εάν υπάρχει λίγη ποσότητα που απομένει  (σπάνια περίπτωση) μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε πιστολάκι στον κρύο αέρα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα Dry Shampoo της Klorane.

Επιμέλεια άρθρου: Συντακτική ομάδα Pharm24.gr
Πηγή: Klorane

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα