×

Ενισχύστε τη γονιμότητά σας με συμπληρώματα διατροφής Intermed FertilFix

 27/03/2024 2m, 38s

Επιστημονικά συμπληρώματα διατροφής για έναν πολύ καλό σκοπό!

Ο Ανδρέας και η Ελένη, ένα ζευγάρι ηλικίας άνω των 38ετών, επιχειρούν πολλούς μήνες να αποκτήσουν μωράκι… ‘Όμως δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη. Ίσως είναι το στρες από τον παρατεταμένο εγκλεισμό και την πανδημία, σκέπτονται πολύ συχνά οι δυό τους…

Ο γυναικολόγος τον οποίο επισκέφθηκε πριν μερικές ημέρες η Ελένη, της σύστησε εκτός από μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων, να ξεκινήσει να λαμβάνει συμπληρώματα διατροφής, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της.
«Μα καλά, υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής για την ενίσχυση της γονιμότητας;» ρώτησε η Ελένη τον γιατρό της. Και εκείνος της απάντησε ότι φυσικά και υπάρχουν επιστημονικά συμπληρώματα και πολύ στοχευμένα στις ιδιαίτερες ορμονικές και αναπαραγωγικές ανάγκες του ζευγαριού, και μάλιστα θα ήταν καλό να αρχίσουν άμεσα να τα λαμβάνουν.
Ο γυναικολόγος της Ελένης, της εξήγησε στην συνέχεια, ότι τα συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής, φέρουν την υπογραφή αξιοπιστίας μεγάλης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Συγκεκριμένα, όπως της εξήγησε:
Το επιστημονικό συμπλήρωμα διατροφής για τη διαχείριση της γυναικείας υπογονιμότητας, με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση και υποστήριξη της λειτουργίας του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και τη διαιτητική διαχείριση της γυναικείας υπογονιμότητας.

Τα συστατικά της σύνθεσης έχουν επιλεγεί ώστε να εξασφαλίζουν τη διαιτητική διαχείριση της γυναικείας υπογονιμότητας και να προάγουν τη γενική αναπαραγωγική υγεία μειώνοντας το οξειδωτικό στρες, βελτιώνοντας την ποιότητα της ωαρίου και της ωοθηκικής λειτουργίας.

Το συμπλήρωμα είναι εμπλουτισμένο με DHA, EPA, συνένζυμο Q10, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού & γλυκόριζας, ενώ δεν περιέχει γλουτένη. Τα DHA & EPA συμβάλλουν στην επιβράδυνση της γήρανσης των ωοθηκών και βελτιώνουν τη ποιότητα των ωοθυλακίων σε προχωρημένης ηλικίας γυναίκες.

Tο συνένζυμο Q10 βελτιώνει την ανταπόκριση των ωοθηκών μετά από διέγερση καθώς και τις παραμέτρους του εμβρύου σε νέες γυναίκες με μειωμένη ανταπόκριση σε εφαρμογές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (IVF-ICSI).

Tο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού συμβάλει στην αποτοξίνωση του αναπαραγωγικού συστήματος & στην αντιοξειδωτική του προστασία το εκχύλισμα γλυκόριζας συμβάλλει στη βελτίωση του ορμονικού προφίλ γυναικών με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και στην ομαλοποίηση του οιστρικού κύκλου.

 

Intermed FertilFix Woman
Intermed FertilFix Woman

Όσον αφορά το συμπλήρωμα διατροφής για τον άνδρα, τα συστατικά της σύνθεσης έχουν επιλεγεί ώστε να εξασφαλίζουν τη διαιτητική διαχείριση της ανδρικής υπογονιμότητας και να προάγουν τη γενική αναπαραγωγική υγεία, μειώνοντας το οξειδωτικό στρες, βελτιώνοντας την ποιότητα, την κινητικότητα, τη μορφολογία και τη ποσότητα των σπερματοζωαρίων.
Mε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, καροτενοειδή & αμινοξέα. Εμπλουτισμένο με καρνιτίνη & συνένζυμο Q10.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι βάση κλινικών μελετών, η καρνιτίνη, η αργινίνη και η κιτρουλίνη επηρεάζουν θετικά τη ποιότητα, τον αριθμό, τη μορφολογία & την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων. Επίσης, το συνένζυμο Q10 , η Γλουταθειόνη, το Σελήνιο, η Ν- ακετυλοκυστείνη και το λυκοπένιο ως ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες αντιμετωπίζουν και προλαμβάνουν την οξειδωτική φθορά με αποτέλεσμα να μην διαταράσσεται η μορφολογία των σπερματοζωαρίων εξασφαλίζοντας έτσι τη δομή και τη λειτουργική τους ικανότητα.

 

Intermed FertilFix Man
Intermed FertilFix Man

Η Ελένη έφυγε από τον γιατρό της, και τρέχει στο αγαπημένο της online φαρμακείο για να αγοράσει τα επιστημονικά συμπληρώματα διατροφής. Είναι αποφασισμένη, να ξεκινήσει σήμερα την αγωγή και να τονώσει αισθητά τη γονιμότητα της ίδιας και του Ανδρέα.

 

Βρείτε συμπληρώματα διατροφής για γονιμότητα για άντρες και γυναίκες στο αγαπημένο σας ηλεκτορνικό φαρμακείο.

 

Πηγή Άρθρου: Intermed

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα