×

Ενυδάτωση για λιπαρές επιδερμίδες

 26/03/2024 2m, 23s

Έχουμε παρατηρήσει ότι συχνά κορίτσια με λιπαρό δέρμα αποφεύγουν να χρησιμοποιούν ενυδατική κρέμα. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Από τη μία «ξεγελιούνται» από την περίσσεια λιπαρότητας, ενώ από την άλλη δεν έχουν βρει τα σωστά προϊόντα, που θα ρυθμίσουν τη λιπαρότητα. Έτσι, αποφεύγουν την ενυδάτωση λιπαρού προσώπου, γιατί νιώθουν ότι δε χρειάζεται και για να μη φορτώσουν περαιτέρω το δέρμα τους.

Φυσικά πρόκειται για μία λάθος προσέγγιση, η οποία στερεί από την επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση, που χρειάζεται και από εσένα την ευκαιρία να ρυθμίσεις τη λιπαρότητά σου μέσα από μία ολοκληρωμένη ρουτίνα skincare για λιπαρό πρόσωπο.

Εμείς εδώ θα σου δείξουμε ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα ενυδάτωσης για λιπαρές επιδερμίδες.

 

Οι καλύτερες κρέμες ενυδάτωσης για λιπαρές επιδερμίδες

 

La Roche-Posay Effaclar Mat Cream
La Roche-Posay Effaclar Mat Cream

Η EFFACLAR MAT είναι μια ενυδατική κρέμα για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής που μειώνει το μέγεθος των πόρων και βοηθά στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας και της γυαλάδας. Χαρίζει σμηγματορυθμιστική φροντίδα με ματ αποτέλεσμα, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα. Μειώνει την παραγωγή σμήγματος, συσφίγγοντας τους πόρους και καθιστώντας τους λιγότερο ορατούς.

 

 

Frezyderm Matte Effect Oil Free Cream
Frezyderm Matte Effect Oil Free Cream

Κρέμα απορρόφησης λιπαρότητας και ενυδάτωσης για την μεικτή και λιπαρή επιδερμίδα. Είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά και συνεργικά πεπτίδια βελτιώνοντας έτσι την ελαστικότητα, μειώνοντας τις ρυτίδες και χαρίζοντας απαλό βελούδινο δέρμα. Εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

 

 

Bioderma Sebium Mat Control
Bioderma Sebium Mat Control

Ενυδάτωση για λιπαρό δέρμα με ματ αποτέλεσμα μακράς διαρκείας. Mattifying & σμηγματορρυθμιστική φροντίδα του δέρματος για κάθε στιγμή της ημέρας. Εξουδετερώνει το φαινόμενο αντανάκλασης μέσω της μοναδικής δράσης πρωτοτύπων μικροσωματιδίων. Βελτιώνει την υφή του δέρματος.

 

 

The Skin Pharmacist Hydra Boost Pore-Minimizing Cream
The Skin Pharmacist Hydra Boost Pore-Minimizing Cream

Συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης των πόρων και στη ρύθμιση της γυαλάδας. Με το κλινικά μελετημένο μόριο σαρκοζίνη, συμβάλλει στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος και του μεγέθους των πόρων, εξασφαλίζοντας ματ αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ελαφριά σύνθεση με φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνη Ε χαρίζει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και απαλότητα.

 

 

Babe Stop Akn Mattifying Moisturiser
Babe Stop Akn Mattifying Moisturiser

Σμηγματορυθμιστική και ενυδατική κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής για λιπαρές & με τάση ακμής επιδερμίδες. Ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος χαρίζοντας ματ όψη, χωρίς γυαλάδα.

 

 

Avene Les Essentiels Fluide Matifiant

Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη κρέμα για ματ αποτέλεσμα που προσφέρει καθημερινή φροντίδα στο ευαίσθητο, κανονικό και μεικτό δέρμα με τάση λιπαρότητας. Περιέχει γλουταμινικό οξύ που εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος, οι απορροφητικές του μικροκάψουλες που αφαιρούν τη γυαλάδα και ενυδατικούς παράγοντες που προσφέρουνε ελαστικότητα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Η Avene Les Essentiels Fluide Matifiant είναι επίσης πλούσια σε ιαματικό νερό της Avene, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

 

 

 

Origins Original Skin Matte Moisturizer With Willowherb
Origins Original Skin Matte Moisturizer With Willowherb

Η απόλυτη κρέμα για λάμψη και ενυδάτωση για το λιπαρό δέρμα! Ενυδατώνει σε βάθος, χαρίζει υπέροχη υφή και μειώνει ορατά τους πόρους . Η επιδερμίδα αποκτά φυσική λάμψη και βελτιώνεται σε επίπεδο υφής.

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα