×

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Μοναδικά δώρα για γυναίκες!

 30/03/2022 3m, 39s

Αν αναρωτιέσαι πότε είναι του Αγίου Βαλεντίνου φέτος, είμαστε εδώ να σε ενημερώσουμε πως όπως κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου και ημέρα Δευτέρα μπορείς να γιορτάσεις τον έρωτα για το 2022.

Στη συγκεκριμένη γιορτή, υπάρχουν κυρίως δυο κατηγορίες ανθρώπων αυτοί που ανταλλάσσουν δώρα και δηλώσεις αγάπης και αυτοί που παθαίνουν αλλεργία μόνο στην ιδέα.

Εντάξει, υπάρχουν και μερικοί που αναγκαστικά συμβιβάζονται με τα έθιμα που προστάζει η ημέρα και κάποιοι που ενώ αγαπούν τα τελετουργικά της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου δεν το επικοινωνούν και συμβιβάζονται με το να μη γιορτάσουν.

Φυσικά σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις ή έχεις βρεθεί στη ζωή σου, εμείς είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε προτεινόμενα δώρα Αγίου Βαλεντίνου και συμπεριφορές ώστε να βιώσεις μια όμορφη και πάνω από όλα ήρεμη ημέρα!

 

Κρέμες περιποίησης προσώπου ή σώματος

Τα προϊόντα περιποίησης συγκεκριμένα οι κρέμες προσώπου ή σώματος είναι από τα αγαπημένα δώρα που χαίρονται να λαμβάνουν οι γυναίκες.

Αποτελούν προϊόντα που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και που θεωρούν απαραίτητα να υπάρχουν στην δική τους ρουτίνα.

Έτσι εάν είσαι από τους παρατηρητικούς συντρόφους θα έχεις διαπιστώσει τι αρώματα της αρέσει να έχουν οι κρέμες που χρησιμοποιεί, ακόμα και πιο προϊόν αγοράζει και χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

Άρα το συγκεκριμένο δώρο μπορεί να εξελιχθεί σε μια εύκολη επιλογή αφού θα εκτιμηθεί και θα φυσικά θα χρησιμοποιηθεί.

 

Σοκολάτες και σοκολατάκια

Είναι φυσικά κοινώς αποδεκτό πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα από το πιο σύνηθες δώρο που θα σκεφτεί κάποιος να κάνει στο ταίρι του είναι σοκολάτες ή σοκολατάκια.

Τα λεγόμενα σοκολατάκια Αγίου Βαλεντίνου είναι όλα αυτά τα χαριτωμένα σοκολατένια παρασκευάσματα σε μορφή συνήθως καρδούλα τα οποία αποτελούν μια εύκολη επιλογή για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επίσης αποτελούν και μια εύκολη λύση ως έξτρα δώρο σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις πάνω από ένα δώρα Αγίου Βαλεντίνου στο ταίρι σου.

 

Έξοδος για φαγητό ή ποτό

Μια ακόμα επιλογή για δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η έξοδος για φαγητό ή κάποιο χαλαρό ποτό.

Η προγραμματισμένη έξοδος για τη συγκεκριμένη ημέρα είτε σε καφέ-μπαρ, είτε για φαγητό αναλόγως τις προτιμήσεις του κάθε ζευγαριού αποτελεί μια αφορμή για να βγείτε ραντεβού.

Έτσι μπορεί να αποτελέσει μια διαδικασία που θα ανανεώσει τη σχέση, καθώς ο καθένας ετοιμάζεται, περιποιείται τον εαυτό του με σκοπό να αρέσει στον άλλον και φυσικά με στόχο να απολαύσετε την κοινή σας έξοδο.

Με αφορμή το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, να έρθετε πιο κοντά συζητώντας και έτσι να συμβάλλει συνολικά στην ανανέωση της μεταξύ σας συνύπαρξης μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση.

 

Ταξίδι

Ένα κοντινό ή πιο μακρινό ταξίδι αποτελεί μια όμορφη ιδέα για προτεινόμενα δώρα Αγίου Βαλεντίνου.

Τα ταξίδια, τα νέα μέρη ή αγαπημένα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί το ζευγάρι με αφορμή τη συγκεκριμένη γιορτή προσδίδουν μια ανανέωση, δημιουργούν νέες εικόνες και αναμνήσεις που συμβάλλουν στη σχέση συνολικά.

Άλλωστε υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές πλέον για κάθε διαθέσιμο οικονομικό budget. Μη ξεχνάτε πως ένα ταξίδι έκπληξη, σίγουρα θα αρέσει στην αγαπημένη σας!

 

Δωροκάρτα

Η επιλογή της δωροκάρτας αποτελεί μια εύκολη λύση δώρου για όσους δεν είναι πολύ σίγουροι ή δεν έχουν το χρόνο να ψάξουν για το τι αρέσει στο ταίρι τους.

Είναι μια επιλογή δώρου που μειώνει το χρόνο επιλογής και ενδέχεται να εκτιμηθεί σε περιπτώσεις που η αγαπημένη σας προτιμά να επιλέγει μόνη της τα δώρα που της κάνετε ή προτιμά να αγοράζει ότι χρειάζεται σε κάθε φάση ζωής.

 

Pharm24 δωροκάρτα
Pharm24 δωροκάρτα

 

Εσώρουχα

Τα εσώρουχα μπορεί να αποτελούν μια συνηθισμένη ιδέα για δώρα Αγίου Βαλεντίνου παρόλα αυτά μπορεί να εξελιχθεί ως μια ευκαιρία για να έρθει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά και να σπάσει κάθε ερωτικό ταμπού.

Τα εσώρουχα είναι ένα ιδιαίτερα προσωπικό δώρο για αυτό που τον λαμβάνει, ενώ αντικατοπτρίζει το γούστο αυτού που τα επιλέγει.

Έτσι μπορεί να αποτελέσει ένα μοναδικό δώρο αν συνδυαστεί με μια αφιέρωση, εάν το πακέτο που έχει τυλιχτεί αποτελεί μια ιδιαίτερη ιδέα ή επίσης μπορεί μέσα στο πακέτο να κρύβεται ακόμα μια έκπληξη.

Συνολικά μπορεί να αποτελέσει μια όμορφη αφορμή δώρου που σηματοδοτεί μια ερωτική ανανέωση.

 

Σε κάθε περίπτωση τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελούν μια προσωπική επιλογή για την αγαπημένη σας και θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν το γούστο σας, πάντα όμως έχοντας αφουγκραστεί το γούστο του παραλήπτη.

Συνολικά, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια αφορμή να εκφράσει κανείς τα αληθινά συναισθήματά του με όμορφες πράξεις και λόγια.

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα