×

Ισχυρή αντηλιακή προστασία & φροντίδα με αντηλιακά Caudalie

 21/02/2023 1m, 20s

Η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου θεωρείται επικίνδυνη. Η υπεριώδης ακτινοβολία UVA προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος και επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα, σημαντικό παράγοντα κινδύνου για τον καρκίνο του δέρματος. Η υπεριώδης ακτινοβολία UVB προκαλεί εγκαύματα στο δέρμα. Με τη χρήση ενός αντηλιακού με SPF-δείκτη προστασίας, το δέρμα προστατεύεται από τα ηλιακά εγκαύματα.

Συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού:

  • Επιλέξτε ένα αδιάβροχο αντηλιακό. Το αδιάβροχο αντηλιακό έχει αντοχή στο νερό και στον ιδρώτα, παρόλα αυτά μην αμελείτε να το ανανεώνετε.
  • Χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα αντηλιακού σε τακτά χρονικά διαστήματα
  • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 11:00 και 16:00 τους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Φορέστε το αντηλιακό σας τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έκθεσή σας στον ήλιο.

 

Αντηλιακή προστασία από την Caudalie

 

caudalie sunscreen

 

Προγραμματίζετε τις διακοπές σας; Που θα ταξιδέψετε και για πόσο χρονικό διάστημα; Πώς αντιδρά η επιδερμίδα σας στον ήλιο; Μετά την έκθεση σας στον ήλιο, τι είδους δερματικά προβλήματα αντιμετωπίζετε; Η Caudalie παρέχει εξειδικευμένα αντηλιακά προϊόντα, που περιέχουν ένα καινοτόμο σύστημα φίλτρων UVA/UVB, παρέχοντας υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.

Τα αντηλιακά προϊόντα της Caudalie περιέχουν νερό σταφυλιών που είναι γνωστό για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες και έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, σησαμέλαιο και ηλιέλαιο για θρέψη της επιδερμίδας.

Περιέχουν συστατικά φυσική προέλευσης και προσφέρουν αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική δράση, ενάντια στη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα.

Ανακαλύψτε στο αγαπημένο σας online φαρμακείο Caudalie αντηλιακό προσώπου SPF30 με αντιρυτιδικές ιδιότητες, αντηλιακό προσώπου SPF50, αντηλιακό σπρέι με SPF30 & SPF50, αντηλιακό λάδι με υψηλό δείκτη προστασίας, για έντονο μαύρισμα και ταυτόχρονη προστασία από τον ήλιο!

 

Πηγή Άρθρου: Caudalie

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα