×

Καταπολέμησε την Κυτταρίτιδα με Προϊόντα Body-Slim της Lierac!

 13/04/2023 2m, 17s

Παρατηρώντας τις μεθόδους αδυνατίσματος που εφαρμόζονται στα ιατρεία ή τις κλινικές, η κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο. Η συγκεκριμένη τεχνική αισθητικής ιατρικής αποδεικνύει έμπρακτα πως βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Πληροφοριακά, η αρχή της κρυολιπόλυσης βασίζεται στο γεγονός ότι, η επίμαχη περιοχή υποβάλλεται σε θεραπεία θερμοκρασίας περίπου -10OC για 30 με 60 λεπτά. Τα λιποκύτταρα, είναι πολύ ευαίσθητα στο κρύο και κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης έκθεσης, το σώμα παράγει ιριζίνη, βασική πρωτεϊνη για το μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Έτσι, αποτρέπεται ο σχηματισμός νέων λιποκυττάρων και ενισχύεται η καύση του λίπους.

Παρόλα αυτά, η μέθοδος της κρυολιπόλησης απαιτεί επαναλήψεις στις συνεδρίες. Τι θα γινόταν όμως, αν με 2 προϊόντα μπορούσατε να κάνετε κρυολιπόλιση και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα; Μάθετε περισσότερα στο άρθρο που ακολουθεί για το πρόγραμμα καταπολέμησης της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας με το Body Cryoactive & Slimming Roller, από τη Lierac!

 

Η καλύτερη κρέμα & συσκευή για την κυτταρίτιδα από τη Lierac

Για την καταπολέμηση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, που αποτελεί την πιο δύσκολη μορφή προς αντιμετώπιση, και για τη μείωση της εμφάνισης του επίμονου τοπικού πάχους, η LIERAC φρόντισε να συνδέσει τον μηχανισμό της κρυολιπόλυσης με τη δερμοκοσμητολογία, δημιουργώντας το Πρόγραμμα κρυοενεργού αδυνατίσματος!

Στο Πρόγραμμα κατά της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, περιλαμβάνονται 2 προϊόντα, τα οποία λειτουργούν συνεργιστικά:

  1. Lierac Body-Slim Cryoactive
  2. Slimming Roller

Lierac Body-Slim Cryoactive

Η κρέμα για κυτταρίτιδα Lierac Body-Slim Cryoactive έχει καινοτομία με σύμπλοκο καφεΐνηςτζίντζερ, το οποίο αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε από τα Εργαστήρια LIERAC. Η αποτελεσματικότητά του στην διάσπαση του λίπους είναι 20 φορές υψηλότερη από την καφεΐνη μόνη της χάρη στο τζίντζερ, το οποίο δρα σαν «διακόπτης» που ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης.

Επιπλέον, το νέο, μοναδικό ενεργό συστατικό, η Προ-ιριζίνη, ενεργοποιεί την ιριζίνη. Την ιριζίνη την παράγει ο οργανισμός με φυσικό τρόπο. Αποτρέπει τα προλιποκύτταρα να γίνουν λευκά λιποκύτταρα και αυξάνει τον αριθμό των λευκών λιποκυττάρων που μετατρέπονται σε καφέ λιποκύτταρα. Τέλος, επιτελεί έναν ρόλο κατά της επανεμφάνισης εμποδίζοντας την είσοδο της γλυκόζης στα λιποκύτταρα.

Slimming Roller

Το μηχάνημα κατά της κυτταρίτιδας, το Lierac Slimming Roller, αποτελεί τον «σύμμαχο» για άμεση αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Το συγκεκριμένο προϊόν αφορά κάθε γυναίκα που έχει δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δεν έχει καταφέρει να «διώξει» την κυτταρίτιδα.

Στα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου roller, έχουμε την ενεργή υφή του ροζ gel, που δημιουργεί ένα άμεσο και με διάρκεια αποτέλεσμα κρυολιπόλησης, το οποίο δημιουργείται από τη μενθόλη που περιέχεται στη σύνθεση. Είναι σχεδιασμένο ώστε να διευκολύνει το μασάζ στην επιδερμίδα, βασικό βήμα για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας.

Από τις πρώτες 7 ημέρες εφαρμογής παρατηρείται ήδη πρόοδος, όπου λειαίνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού και τονώνεται η επιδερμίδα.

Το Slimming Roller μπορεί να εφαρμοστεί σε μηρούς, γλουτούς και γοφούς.

Lierac Body-Slim Cryoactive 150ml & Slimming Roller
Lierac Body-Slim Cryoactive 150ml & Slimming Roller

Πρόγραμμα για Καταπολέμηση της Εγκατεστημένης Κυτταρίτιδας. Προϊόν Κατάλληλο για Vegan

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα