×

Lierac Diopti: Η καινοτόμος σειρά για την περιοχή των ματιών

 27/03/2024 2m, 38s

Τα τελευταία 40 χρόνια, η Diopti προσφέρει εξειδικευμένες αγωγές για την αντιμετώπιση κάθε ανησυχίας στην περιοχή των ματιών.

Αν περνάτε πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας, τότε η σειρά προϊόντων Diopti για την φροντίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι αυτό που χρειάζεστε!

Η σειρά αποτελείται από 4 εντατικές αγωγές που στοχεύουν στην αντιμετώπιση 5 διαφορετικών προβλημάτων: τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες, τις σακούλες ,την κούραση στην περιοχή των ματιών και το μπλε φως που εκπέμπουν οι ψηφιακές οθόνες.

Η ακτινοβολία που εκπέμπουν οι ψηφιακές οθόνες, εκτός από πονοκεφάλους, έχει επιπτώσεις και στην επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα προκαλεί κυτταρική βλάβη. Επιστήμονες εντόπισαν στα κύτταρα της επιδερμίδας οψίνες, δηλαδή πρωτεΐνες, που απορροφούν το μπλε φως και προκαλούν μια σειρά αντιδράσεων στα κύτταρα για τη διατήρηση της ισορροπίας του δέρματος.

Όταν όμως υπάρχει έκθεση σε περισσότερο μπλε φως, τότε ο μηχανισμός αυτός διαταράσσεται και το οξειδωτικό στρες μπορεί ευκολότερα να αλλοιώσει τα κύτταρα. Έτσι, οι κυτταρικές βλάβες και τα μισόκλειστα μάτια μπροστά από μια οθόνη συμβάλλουν στο να επιδεινωθούν οι σακούλες, οι μαύροι κύκλοι, οι ρυτίδες και η κούραση κάτω από τα μάτια.

 

diopti

 

Οι κρέμες ματιών Diopti είναι οι πρώτες εντατικές αγωγές που αντιμετωπίζουν κάθε αισθητική ανάγκη στην περιοχή των ματιών, με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός! Ανάλογα με την ανάγκη της επιδερμίδας σας, επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν της σειράς Diopti:

Diopticerne: Είναι το κατάλληλο προϊόν για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη κρέμα με δράση, εμπνευσμένη από το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ που διορθώνει άμεσα όλους τους τύπους μαύρων κύκλων: μπλε κύκλους, καφέ κύκλους και βαθιούς κύκλους. Το Diopticerne προσφέρει άμεση λάμψη και η περιοχή κάτω από τα μάτια φωτίζεται άμεσα! Δείτε το προϊόν εδώ!

Dioptipoche: Ένα προϊόν κατάλληλο για να αντιμετωπίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Πρόκειται για ένα λειαντικό τζελ, βασισμένο στην αισθητική τεχνική της βλεφαροπλαστικής. Το Dioptipoche αντιμετωπίζει στοχευμένα διάφορους τύπους σακούλας: σακούλες λόγω κατακράτησης υγρών, σακούλες λόγω συσσωρευμένου λίπους ή σακούλες λόγω χαλάρωσης της επιδερμίδας. Δείτε το προϊόν εδώ!

Dioptiride: Πρόκειται για μια κρέμα filler, η οποία στοχεύει στη διόρθωση των ρυτίδων και είναι βασισμένη στην αισθητική τεχνική ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης. Η συγκεκριμένη αγωγή αντιμετωπίζει 3 είδη ρυτίδων: γραμμές έκφρασης, γραμμές αφυδάτωσης και εγκατεστημένες ρυτίδες. Δείτε άμεσα αποτελέσματα, λιγότερο ορατές ρυτίδες και μείωση του βάθους των ρυτίδων με την αγωγή ενός μήνα! Δείτε το προϊόν εδώ!

Dioptifatigue: Είναι το απόλυτο προϊόν για την αντιμετώπιση της κούρασης. Πρόκειται για μια κρέμα-τζελ αναζωογόνησης, βασισμένη στην αισθητική τεχνική της μεσοθεραπείας! Είναι η πρώτη εντατική αγωγή για την αντιμετώπιση 3 τύπων κούρασης στην περιοχή των ματιών: σακούλες, πτυχώσεις και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Προσφέρει μειωμένη κούραση στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, λιγότερο κουρασμένα μάτια και λείανση του δέρματος κάτω από τα μάτια. Δείτε το προϊόν εδώ!

 

Τα προϊόντα της σειράς Diopti είναι κατάλληλα για:

  • Γυναίκες που αναζητούν μία στοχευμένη, εντατική αγωγή για την καταπολέμηση μιας συγκεκριμένης αισθητικής ανάγκης στην περιοχή των ματιών.
  • Γυναίκες που επιθυμούν να χρησιμοποιούν μία εντατική αγωγή για την περιοχή των ματιών στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις αισθητικές αγωγές (κέντρο αισθητικής ή κλινική).

 

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της σειράς Diopti στο αγαπημένο σας online φαρμακείο! 

 

Πηγή Άρθρου: Laboratoire Νative

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα