×

Μακιγιάζ Αγίου Βαλεντίνου: οι Φετινές Τάσεις

 05/02/2024 4m, 9s

Ο Άγιος Βαλεντίνος αποτελεί για πολλούς μία μέρα όπου αρνούνται να τη γιορτάσουν, ενώ για ακόμα περισσότερους είναι μία τέλεια αφορμή και ευκαιρία να δείξουν τα όμορφα συναισθήματα τους προς τον σύντροφό τους. Έτσι, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σίγουρα μία ευκαιρία, για μία βραδιά με τον πιο αγαπημένο σου άνθρωπο όπως εσύ και αυτός επιθυμείτε.

Είτε απολαύσετε μία ρομαντική έξοδο για δύο, είτε σε περιμένει μία έκπληξη, ή ακόμα και αν κάνετε κάτι κουλ και χαλαρό, ένα είναι σίγουρο πως χρειάζεται να είσαι σίγουρα περιποιημένη και όμορφη και φυσικά δεν μπορεί να λείπει ένα μακιγιάζ προσώπου όσο φυσικό ή έντονο εσύ επιθυμείς ή ταιριάζει με την περίσταση.

Μπορεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι συνήθως η ημέρα έκφρασης αγάπης και συναισθημάτων είναι εξίσου όμως μία τέλεια αφορμή να νιώσεις τέλεια με τον εαυτό σου και να υπενθυμίσεις στον σύντροφό σου πόσο όμορφα νιώθεις και πόσο ξεχωριστή είσαι εσωτερικά αλλά και εξωτερικά και για αυτό ένα όμορφο ολοκληρωμένο μακιγιάζ μαζί με το πιο λαμπερό χαμόγελο και την τέλεια διάθεσή σου είναι ξεκάθαρα ένα μυστικό επιτυχίας της συγκεκριμένης βραδιάς.

Φυσικά το μακιγιάζ όπως έχουμε ήδη πει ξανά είναι ένας προσωπικός τρόπος έκφρασης και καθεμιά επιλέγει το μακιγιάζ με το οποίο νιώθει άνετα, όμορφη και ταιριάζει στην εμφάνιση, την προσωπικότητα αλλά και την περίσταση.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι η τέλεια αφορμή να τολμήσετε ένα πιο έντονο μακιγιάζ ή να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας με το πιο φυσικό και απλό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

 

Προτάσεις μακιγιάζ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ας δούμε μαζί κάποια μακιγιάζ προτάσεις που μπορείς να κάνεις εκείνη την μέρα και να ολοκληρώσεις και να αναδείξεις ένα τέλειο λουκ.

✔️ Εντονα σαρκώδη χείλη: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία τέλεια αφορμή να επιλέξετε ένα μακιγιάζ με ένταση στα χείλη, κατακόκκινα ή μπορντό χείλη είναι σίγουρα μία τέλεια επιλογή για το μακιγιάζ σας. Επιλέξετε τον τόνο του κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει καλύτερα στα χρώματα σας και στην επιδερμίδα σας και δημιουργήστε ένα σούπερ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Η τάση του χειμώνα είναι φυσικά τα κόκκινα χείλη με λάμψη για αυτό μπορείτε να επιλέξετε και ένα lip gloss ώστε να απογειώσετε το μακιγιάζ στα χείλη σας ή ακόμα και ένα σταθερό κραγιόν αν αγαπάτε το ματ αποτέλεσμα.

✔️ Έντονα μάτια και βλέμμα: Φυσικά ένα μακιγιάζ με έντονα μάτια ή ένα τέλειο eyeliner είναι πάντα μία τέλεια επιλογή ειδικά όταν θέλουμε να ξεχωρίσουμε ή να ολοκληρώσουμε μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Επιλέξτε τα χρώματα σε σκιές ματιών που ταιριάζουν με όλο το λουκ σας και ετοιμαστείτε να δεχτείτε τα πιο όμορφα σχόλια.

✔️ Τέλος, ένα πιο φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους είναι πάντα μία εύκολη επιλογή που πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς ταιριάζει με τα περισσότερα looks και σε κάθε περίσταση. Έτσι, μια καλή βάση με γυαλάδες και ένα φυσικό μακιγιάζ μπορεί να χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε απλό αλλά ξεχωριστό.

 

Προϊόντα μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εφόσον, είστε έτοιμες να γιορτάσετε την ημέρα της αγάπης και το έρωτα ας δούμε μαζί κάποια βασικά καλλυντικά προϊόντα μακιγιάζ που μπορείτε να έχετε στο νεσεσέρ σας.

  1. NYX Professional Makeup Face Freezie Cooling Primer Moisturizer Cream: προσφέρει ενυδάτωση, έχει super δροσερή υφή σαν ένα sorbet προσφέρει απαλή αίσθηση δροσιάς μέχρι και 24 ώρες.
  2. NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette: μια παλέτα χρωμάτων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όσο έντονο ή φυσικό αποτέλεσμα θέλετε στο μακιγιάζ των ματιών σας και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας.
  3. Maybelline Master Strobing Stick Highlighter: ένα προϊόν που φωτίζει τεχνικά και αναδεικνύει τα σημεία του προσώπου στα οποία πέφτει φυσικά το φως, απαραίτητο σε κάθε είδος μακιγιάζ καθώς ολοκληρώνει το μακιγιάζ και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
  4. Maybelline Instant Eraser Age Rewind Concealer: Το μόνο concealer με ενσωματωμένο σφουγγαράκι που κάνει τους μαύρους κύκλους μόνο με ένα πέρασμα.
  5. Maybelline Super Stay 30H Foundation Υγρό Make Up: τέλεια κάλυψη, με εξαιρετικά ανάλαφρη υφή, αντέχει στην υγρασία, τον ιδρώτα και δεν μεταφέρεται στα ρούχα.
  6. Maybelline City Bronzer Powder & Contouring: φυσική λάμψη με εκχύλισμα βούτυρο κακάο και ματ αποτέλεσμα.
  7. Maybelline Master Ink Black Eyeliner Matte: Eyeliner σε υγρή μορφή με ειδικό πινελάκι για μοναδική ακρίβεια που διαρκεί!
  8. Maybelline Fit Me Matte + Poreless Pressed Powder: είναι το ιδανικό προϊόν για φυσική ματ κάλυψη της επιδερμίδας, δε βαραίνει την επιδερμίδα και προσφέρει μια ανάλαφρη αίσθηση.
  9. Maybelline Brow Extensions Fiber Pomade Crayon: Η σύνθεσή του περιέχει μικροΐνες, που γίνονται ένα με τις υπάρχουσες τρίχες στην περιοχή του φρυδιού, δημιουργώντας την αίσθηση 100% φυσικού φρυδιού.
  10. Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick: προσφέρει ένα άψογο ματ αποτέλεσμα με τέλειες αποχρώσεις και εφαρμογή ακριβείας που διαρκεί.
  11. NYX Professional Makeup Matte Finish Setting Spray: μακιγιάζ που διαρκεί και εκπέμπει φρεσκάδα, έχει ανάλαφρη και άνετη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς το μακιγιάζ σας παραμένει σταθερό.

 

💋 Και να θυμάστε το καλύτερο μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ξεκάθαρα η διάθεσή σας και η ομορφιά που πηγάζει από μέσα σας, εντυπωσιάστε με τη δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα και φυσικά το τέλειο μακιγιάζ που ολοκληρώνει όλα αυτά.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα