×

Μετρήστε την πίεση σας εύκολα με τα ψηφιακά πιεσόμετρα Microlife

 10/04/2023 1m, 0s

Η αρτηριακή πίεση είναι η πίεση που ασκεί το αίμα στα τοιχώματα των αρτηριών και εξαρτάται από τον όγκο των παλμών και την αντίσταση των αγγείων στη ροή του αίματος.

Η αρτηριακή υπέρταση είναι η νόσος στην οποία η πίεση του αίματος είναι σταθερά μεγαλύτερη από την επιθυμητή. Κατά την υπέρταση, η καρδιά δουλεύει περισσότερο για να διατηρήσει επαρκή ροή αίματος στο ανθρώπινο σώμα.

Τα ψηφιακά πιεσόμετρα είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος μέτρησης της πίεσης στο σπίτι. Η Microlife είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην ανάπτυξη ιατρικών διαγνωστικών συσκευών, για επαγγελματίες στο χώρο της υγείας αλλά και για μετρήσεις στο σπίτι.

 

Ψηφιακό πιεσόμετρο Microlife BP A7 Touch BT

Πρόκειται για ένα καινοτόμο ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου με τεχνολογία πρόωρης ανίχνευσης εγκεφαλικού. Είναι κλινικά ελεγμένο και συνδυάζει τη φιλική τεχνολογία οθόνης αφής με τις καινοτόμες και ακριβείς τεχνολογίες της Microlife.

To Microlife BP A7 Touch BT διαθέτει την παγκοσμίως κορυφαία τεχνολογία AFIB για την ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής σε πιστότητα 97%.

Επιπλέον διαθέτει την Τεχνολογία MAM, και πραγματοποιούνται αυτόματα 3 μετρήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε τέλος να συνδέεται το πιεσόμετρο με τον υπολογιστή σας μέσα USB και να διαχειρίζεστε τις αποθηκευμένες μετρήσεις σας.

 

Πηγή Άρθρου: Karabinis Medical

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα