×

Μια Λαμπάδα… Πολλά Χαμόγελα & Φέτος!

 22/04/2024 3m, 5s

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας καλεί και αυτό το Πάσχα να στηρίξουμε τις ενέργειες του Οργανισμού και μαζί να καλύψουμε τις ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρειάζονται στην υποστήριξη όλων μας.

Το Pharm24.gr, αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, για πάνω από 5 συναπτά έτη, έτσι και φέτος το Πάσχα, στηρίζει τον Οργανισμό, με τη διάθεση στο eshop μας χειροποίητων λαμπάδων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για την κάλυψη των αναγκών σε παιδιά και ευάλωτες οικογένειες.

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του Pharm24.gr είτε με άλλους τρόπους.

 

Χειροποίητες λαμπάδες για αγόρια & κορίτσια

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του Κέντρου Υποστήριξης Ευάλωτων Οικογενειών, Παιδιών και Νέων, που λειτουργεί και την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα που το στελεχώνει, αναλαμβάνει και καλύπτει εξολοκλήρου και ολιστικά τις ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας που δυσκολεύεται.

Με τη δική σας υποστήριξη θα καταφέρουμε όχι μόνο να εξασφαλίσουμε το πιο όμορφο Πάσχα σε χιλιάδες παιδιά, τη λαμπάδα, τα γλυκίσματα και ό,τι άλλο θα του δώσει χαρά, αλλά θα καλύψουμε τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

Παρακάτω, θα βρείτε υπέροχες λαμπάδες, για κορίτσια και αγόρια, που έχουν δημιουργήσει οι εθελοντές του Οργανισμού και μπορείτε να αγοράσετε άμεσα από το eshop μας!

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού Πασχαλινή Λαμπάδα σε Λευκό Τετράγωνο Κερί με Ντεκουπάζ 1 Τεμάχιο
Το Χαμόγελο του Παιδιού Πασχαλινή Λαμπάδα σε Λευκό Τετράγωνο Κερί με Ντεκουπάζ 1 Τεμάχιο

Πασχαλινή Λαμπάδα, σε λευκό τετράγωνο αρωματικό κερί με τεχνική ντεκουπάζ, διακοσμημένη με λευκό κορδελάκι και φυσικό σπάγκο

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού Πασχαλινή Λαμπάδα Λευκή με Μπλε Κορδόνι 1 Τεμάχιο
Το Χαμόγελο του Παιδιού Πασχαλινή Λαμπάδα Λευκή με Μπλε Κορδόνι 1 Τεμάχιο

Πασχαλινή Λαμπάδα, σε λευκό στρογγυλό αρωματικό κερί, διακοσμημένη με μπλε κορδέλες και μεταλλικό στοιχείο του Οργανισμού

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού Πασχαλινή Λαμπάδα Πράσινη με Ντεκουπάζ 1 Τεμάχιο
Το Χαμόγελο του Παιδιού Πασχαλινή Λαμπάδα Πράσινη με Ντεκουπάζ 1 Τεμάχιο

Πασχαλινή Λαμπάδα, σε πράσινο πλακέ τετράγωνο αρωματικό κερί με τεχνική ντεκουπάζ

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού Πασχαλινή Λαμπάδα σε Γκρι Τετράγωνο Κερί με Ντεκουπάζ 1 Τεμάχιο
Το Χαμόγελο του Παιδιού Πασχαλινή Λαμπάδα σε Γκρι Τετράγωνο Κερί με Ντεκουπάζ 1 Τεμάχιο

Πασχαλινή Λαμπάδα με εικαστικά του Οργανισμού σε γκρι τετράγωνο αρωματικό κερί, με τεχνική ντεκουπάζ και μπλε κορδελάκι

 

Πώς μπορώ να στηρίξω «Το Χαμόγελο του Παιδιού»;

Εκτός από τη στήριξη μέσω της αγοράς πασχαλινών λαμπάδων από το online φαρμακείο μας, μπορείτε να στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με διάφορους τρόπους, όπως:

  • Επισκεφτείτε τη Crowdfunding πλατφόρμα του Οργανισμού για δωρεές με πιστωτική κάρτα εδώ και με paypal ΕΔΩ 
  • Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%, χρέωση από κινητό 2,73€ με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%*) *Δεν εφαρμόζεται το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10% στους συνδρομητές που είναι δικαιούχοι απαλλαγής από το τέλος κινητής (ηλικίες 15-29 ετών) και στους χρήστες καρτοκινητής, καθώς έχει καταβληθεί τέλος καρτοκινητής 10% κατά την ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσής τους.
  • Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ» (χρέωση 2,73€ με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%*) *Δεν εφαρμόζεται το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10% στους συνδρομητές που είναι δικαιούχοι απαλλαγής από το τέλος κινητής (ηλικίες 15-29 ετών) και στους χρήστες καρτοκινητής, καθώς έχει καταβληθεί τέλος καρτοκινητής 10% κατά την ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσής τους.
  • Αγορά πασχαλινών και άλλων ειδών από τα bazaars που διοργανώνουμε Πανελλαδικά ΕΔΩ
  • Αποκτήστε τις λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από το e-shop μας ΕΔΩ
  • Στηρίξτε με είδη πρώτης ανάγκης. Δείτε τη λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης ΕΔΩ

 

Βρείτε αναλυτικά τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης ΕΔΩ

 

Λαμπάδες από το Χαμόγελο του Παιδιού. Παιδί χαμογελαστό κρατάει μια πασχαλινή λαμπάδα.

 

😇 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια, καλύπτοντας τις ιατρικές και εκπαιδευτικές ανάγκες, την ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη, την εργασιακή υποστήριξη των γονέων και πολλά πολλά ακόμα που έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

Τα άρθρα γράφει και επιμελείται η Επιστημονική Ομάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία αποτελείται από εξειδικευμένους Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Νοσηλευτές και Γιατρούς, και οι οποίοι βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή», 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Προτεινόμενα Άρθρα