×

Αναδείξτε το πιο όμορφο βλέμμα και την πιο λαμπερή επιδερμίδα σε κάθε zoom meeting!

 31/03/2023 2m, 23s

Οι διαδικτυακές συναντήσεις συνεχίζονται, τα ZOOM meetings είναι πλέον στην ημερήσια ατζέντα μας , έχοντας γίνει τρόπος ζωής και καθημερινή ενασχόληση. Τώρα λοιπόν, που η μάσκα έχει γίνει δεύτερη φύση μας, τώρα που μένουμε πολλές ώρες στο σπίτι αλλά και μπροστά από μία οθόνη, αυτό δε σημαίνει ότι δεν οφείλουμε να προσέχουμε την εμφάνισή μας, καθώς η φροντίδα του δέρματός μας και ιδίως των ματιών μας, έχει ιδιαίτερη σημασία.

Διότι τώρα, τα μάτια μιλάνε περισσότερο, άρα, απαιτείται μία εντατική φροντίδα με προϊόντα στοχευμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες μας. Αλλά και η επιδερμίδα μας, μετά από τόσες ώρες χρήσης της μάσκας, ή μπροστά σε έναν υπολογιστή, tablet, οθόνη, αφυδατώνεται περισσότερο.

Το μυστικό λέγεται booster, ή serum, ή ορός εάν προτιμάτε, συμπυκνωμένες συνθέσεις δηλαδή, που θα προσδώσουν στο δέρμα μας περισσότερη ενυδάτωση, λάμψη και φρεσκάδα.

 

woman laughing in fron od her laptop holding a cup of coffee

 

Θα επιλέξουμε ορούς με τις πανίσχυρες βιταμίνες C & B12, που θα τονώσουν την επιδερμίδα, θα την ενυδατώσουν σε βάθος, θα ενισχύσουν την  κυτταρική αναγέννηση και θα σβήσουν κάθε ίχνος κούρασης, θαμπάδας και αφυδάτωσης.

 

eva belle vit c          eva belle vit b12

 

Η μοναδική σύνθεση των βιταμινών C και B12, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ, Έλαια Jojoba & Argan, θα απογειώσουν την επιδερμίδα και θα την προετοιμάσουν να δεχθεί τις κρέμες ημέρας και νυκτός.

Επιλέξτε μία κρέμα ημέρας με ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ & βιταμίνες C & E η οποία θα ενυδατώσει και θα βελτιώσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, συγκρατώντας την υγρασία της επιδερμίδας, αναπλάθοντάς την σε κυτταρικό επίπεδο και λειαίνοντας σημαντικά τις βαθιές ρυτίδες.

 

 

Στην ίδια λογική, και απαραίτητη για τη βραδινή σας περιποίηση, είναι μία θρεπτική κρέμα νυκτός, ιδανική για ανάπλαση. Με σύνθεση πλούσια σε ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες C & E και πλούσια υφή, θα σας προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, θα θωρακίσει την υγρασία της επιδερμίδας, θα προσφέρει ανάπλαση, θα γεμίσει και θα λειάνει τις βαθιές ρυτίδες και θα βελτιώσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

 

Πολύ σημαντικό φυσικά οι συνθέσεις να είναι δερματολογικά ελεγμένες και να μην περιέχουν Parabens, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και χημικούς παράγοντες.

Και φυσικά για να φωτίσουμε το βλέμμα και να απαλλαγούμε από τα σημάδια κούρασης που μπορεί να «προδώσει» η οθόνη του υπολογιστή, επιλέγουμε μια κρέμα ματιών εντατικής ανάπλασης. Είναι πολύ σημαντικό η κρέμα ματιών να έχει ειδική κεφαλή εφαρμογής, για την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας και touchless εφαρμογή – και με σύνθεση που να περιέχει κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες C & E, και εκχυλίσματα φυκιών, η οποία θα βελτιώσει σημαντικά την ελαστικότητα, θα λειάνει τις βαθιές ρυτίδες, θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, αναπλάθοντας την περιοχή το ματιών και φωτίζοντας το βλέμμα.

 

Για ένα πραγματικά πανέμορφο βλέμμα το οποίο θα θέλουν όλοι να προσκαλέσουν ξανά και ξανά σε κάθε zoom meeting!

Αναδείξτε το πιο όμορφο βλέμμα, την πιο όμορφη επιδερμίδα, ακόμη και εν μέσω της πανδημίας και εν μέσω των διαδικτυακών συναντήσεων!

 

Πηγή Άρθρου: Intermed

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα