×

PROPOLAID Propol C 1000mg: Άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού & αντιμετώπιση των συμπτωμάτων κρυολογήματος-ιώσεων

 10/04/2023 0m, 58s

Το Propolaid Propol C 1000mg είναι συμπλήρωμα διατροφής με Πρόπολη, White Willow (Salix Alba) Dog Rose, Ψευδάργυρο και Βιταμίνη C που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η Βιταμίνη C επίσης διατηρεί την φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 200mg, πλέον της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C, όπως συμβαίνει με το Porpol C 1000mg.

Με φυσικό γλυκαντικό από φύλλα Στέβιας. Με ευχάριστη γεύση μανταρίνι.

Δεν περιέχει: παράγωγα του γάλακτος, λακτόζη, πρόσθετα σάκχαρα, πρόσθετα συντηρητικά, πρόσθετες χρωστικές, GMO.

 

Το Propolbaby Σιρόπι είναι συμπλήρωμα διατροφής με Πρόπολη, Echinacea, Μέλι και Acerola, ειδικά μελετημένο για τις ανάγκες του παιδικού οργανισμού και συνιστάται για την ανακούφιση του ερεθισμένου λαιμού και των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. Ο συνδυασμός της Echinacea με την Πρόπολη ενισχύει τη δράση του προϊόντος.

Η Πρόπολη είναι πολύτιμη για τον οργανισμό γιατί έχει αντιβακτηριδιακή, ανοσοενισχυτική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Η Εχινάκεια παρουσιάζει αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντιιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες και αυξάνει την φυσική άμυνα του οργανισμού.

Δεν περιέχει αλκοόλ και έχει ευχάριστη γεύση φράουλα.

Δεν περιέχει: γλουτένη, πρόσθετα συντηρητικά τεχνητές χρωστικές ουσίες, GMO. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

 

Πηγή Άρθρου: Karabinis Medical

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα