×

Προστάτευσε την Ευαίσθητη Περιοχή με Καθαριστικά της Apivita

 17/11/2023 2m, 41s

Η καλή υγιεινή της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής είναι μείζονος για την υγεία κάθε γυναίκας. Είτε βρίσκεστε σε αναπαραγωγική ηλικία είτε όχι, η διατήρηση της καθαριότητας με τα σωστά προϊόντα μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά όσον αφορά τις κολπικές λοιμώξεις και όχι μόνο. Ο κόλπος σας είναι μια ευαίσθητη περιοχή και ευτύχημα αποτελεί πως η διαδικασία καθαρισμού είναι απλή.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως το σημαντικότερο για την καλή κολπική υγιεινή είναι η διατήρηση του pH του. Ένα κολπικό pH που έχει φυσιολογικές τιμές, τείνει να είναι ελαφρώς όξινο και όταν αυτό αποβάλλεται, οι γυναίκες αρχίζουν να εμφανίζουν συμπτώματα λοιμώξεων. Τα πιο συνήθη συμπτώματα περιλαμβάνουν ερεθισμό, κνησμό και πόνο. Επιπλέον, μερικές γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στις κολπικές αλλαγές, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παραμέτρο που πρέπει να γνωρίζουμε.

Κατά συνέπεια, απαιτείται μεγάλη προσοχή ως προς τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής σας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος διατάραξης του pH σας. Η Apivita, με τη τεχνογνωσία και με βάση θεραπευτικά βότανα, έχει δημιουργήσει τη σειρά Intimate, που απευθύνεται σε κάθε ανάγκη! Ας δούμε αναλυτικά τα προϊόντα της σειράς και κάθε ανάγκη που εξυπηρετεί καθένα από αυτά.

 

Apivita & ευαίσθητη περιοχή: σχέση αμφίδρομη!

Στο εμπόριο βρίσκουμε αρκετά σαπούνια για την ευαίσθητη περιοχή, χωρίς όμως να δίνουν τη λύση που επιθυμεί κάθε γυναίκα για αποτελεσματικό καθαρισμό. Αρκετά σαπούνια αλλοιώνουν το pH της ευαίσθητης περιοχής, με αρνητικές συνέπειες.

Η Apivita, έχοντας ως «σύμμαχο» το εργαστήριο της φύσης, αξιοποίησε τις ιδιότητες διαφόρων βοτάνων και δημιούργησε μια σειρά καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής που δεν προκαλεί ερεθισμούς και καταπραΰνει. Τα βότανα αυτά, είναι:

  1. Πρόπολη: αποτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών
  2. Χαμομήλι: καταπραΰνει τους ερεθισμούς
  3. Τεϊτόδεντρο: απολύμανση και αντιμετώπιση των βακτηρίων
  4. Αλόη: ενυδατώνει και ανακουφίζει από τον κνησμό

Παράλληλα, η αντικατάσταση του νερού με εκχύλισμα χαμομηλιού, ενισχύει την καταπραϋντική δράση των προϊόντων.

 

Apivita Intimate: Ποιο καθαριστικό ταιριάζει σε εσένα;

 

Apivita Intimate Care Daily Gentle Cleansing Gel 200ml
Apivita Intimate Care Daily Gentle Cleansing Gel 200ml

Το Apivita Intimate Care Daily αποτελεί ένα απαλό τζελ καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή. Η σύνθεση με χαμομήλι και πρόπολη καταπραΰνει τους ερεθισμούς και εμποδίζει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Επιπλέον, η σύνθεση με γαλακτικό οξύ και φυσικό ολιγοσακχαρίτη, βοηθά στην προστασία της φυσιολογικής χλωρίδας της ευαίσθητης περιοχής και σέβεται το pH της. Τέλος, το έλαιο λεβάντας δίνει απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας στην περιοχή!

 

Apivita Intimate Care Plus Cleansing Gel For Extra Protection 300ml
Apivita Intimate Care Plus Cleansing Gel For Extra Protection 300ml

Το Apivita Intimate Care Plus είναι ένα τζελ καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, με επιπλέον προστασία, σε περιπτώσεις μικροενοχλήσεων. Η πρόπολη, το βιολογικό αιθέριο έλαιο τεϊόνδεντρο, ο φυσικός ολιγοσακχαρίτης και το φυσικό λιποαμινοξύ βοηθούν στην πρόληψη και εμποδίζουν την ανάπτυξη και επικράτηση παθογόνων μικροοργανισμών. Επίσης, ο εμπλουτισμός με βιολογική αλόη και πανθενόλη, σε συνδυασμό με το νερό από έγχυμα βιολογικού χαμομηλιού, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς.

 

Apivita Intimate Care Lady Gentle Foam Cleanser 200ml
Apivita Intimate Care Lady Gentle Foam Cleanser 200ml

Το Apivita Intimate Care Lady αποτελεί την αξιόπιστη λύση ενάντια στην ξηρότητα της ευαίσθητης περιοχής. Το προϊόν περιέχει βιολογικό αιθέριο έλαιο γεράνι και βιοδραστική αλόη, που ενυδατώνουν, ανακουφίζουν από τον κνησμό και περιποιούνται απαλά την ευαίσθητη περιοχή. Παράλληλα, η σύνθεση με πρόπολη αποτρέπει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Το προϊόν ενδείκνυται για την περίοδο της εμμηνόπαυσης ή σε περιπτώσεις κολπικής ξηρότητας.

 

 

Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο του Pharm24.gr τα κατάλληλα προϊόντα για την ευαίσθητη γυναικεία φροντίδα.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα