×

Ποιες είναι οι καλύτερες μάσκαρα & πώς να τις τοποθετήσω σωστά;


Το μακιγιάζ αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια των γυναικών. Σε κάποιες περιπτώσεις υιοθετείται καθημερινά, ενώ σε άλλες αποτελεί μια συνήθεια που συμβαίνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πολλές φορές το μακιγιάζ συνδέεται με τη διάθεση και την ψυχολογία, που όταν είναι σε υψηλά και θετικά επίπεδα αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία. Σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί μια ανάγκη που γίνεται για λόγους εργασίας κ.α..

Σε όποια περίπτωση και αν βρεθείς κάποια στιγμή στη ζωή σου το μακιγιάζ είναι μια διαδικασία που ομορφαίνει την εξωτερική σου εμφάνιση, που προσδίδει λάμψη, αναδεικνύει τα όμορφα σημεία του προσώπου σου και σίγουρα συμβάλλει σε μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση, όσο και διάθεση και ψυχολογία.

Πλέον για να γίνει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προϊόντα, που το καθένα χρησιμοποιείται για συγκεκριμένη χρήση. Προϊόντα μακιγιάζ ή προϊόντα που είναι τα εργαλεία του μακιγιάζ. Όλα συμβάλλουν για ένα όμορφο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και επιλέγονται σύμφωνα με το τι βολεύει τον καθένα να χρησιμοποιεί.

Ποιο είναι όμως το προϊόν του μακιγιάζ που δεν λείπει από κανένα ή σχεδόν κανένα νεσεσέρ;

 

Μελαχρινή γυναίκα που εφαρμόζει μακιγιάζ και μασκαρα

 

Η μάσκαρα φυσικά! Ποιος δεν αγαπά αυτό το προϊόν μακιγιάζ; Η μάσκαρα είναι το προϊόν μακιγιάζ που το χρησιμοποιούνε αν όχι καθημερινά, σχεδόν καθημερινά οι περισσότερες γυναίκες στο μακιγιάζ τους. Ακόμα και αν δεν αγαπούν το έντονο και glam μακιγιάζ ή αγαπούν το φυσικό και απαλό look, η μάσκαρα είναι το προϊόν που θα χρησιμοποιήσουν σε κάθε περίπτωση για να ολοκληρωθεί το εκάστοτε μακιγιάζ που θα επιλέξουν.

Η μάσκαρα μπορεί να αναδείξει το πρόσωπο, το βλέμμα και να χρησιμοποιηθεί μόνη της χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποιος ένα ολοκληρωμένο makeup. Πολύ βασικό στοιχείο για να επιλέξει κανείς μια μάσκαρα είναι το βουρτσάκι και η σύνθεση που έχει, ώστε να μην ταλαιπωρεί η χρήση της τις βλεφαρίδες, αλλά να τις προστατεύει, χαρίζοντας ένα έντονο αποτέλεσμα. Στο εμπόριο φυσικά υπάρχουν πολλά και διαφορετικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία στα χρώματα, στα βουρτσάκια με σκοπό να εστιάζουν στο αποτέλεσμα που χαρίζουν, όπως όγκο, γύρισμα στις βλεφαρίδες ή μήκος.

 

Οι καλύτερες μάσκαρα της αγοράς

Αν αναζητείς την καλύτερη μάσκαρα για να προστεθεί στα προϊόντα του μακιγιάζ σου ή απλά θες να κάνεις μια ανανέωση στα καλλυντικά σου, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις πέντε καλύτερες μάσκαρα της αγοράς για να επιλέξεις τη δική σου αγαπημένη!

 

 

Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara
Maybelline The Colossal Curl Bounce Mascara

Αν αγαπάς το αποτέλεσμα να δίνει όγκο και να γυρίζει τις βλεφαρίδες, τότε αυτή η μάσκαρα σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. Είναι ειδικά σχεδιασμένη με μοναδική σύνθεση που προσδίδει όγκο και γύρισμα των βλεφαρίδων στις άκρες. Η μάσκαρα εφαρμόζεται με ανοδική κίνηση, με έμφαση στις ρίζες των βλεφαρίδων για ένα τέλειο και έντονο αποτέλεσμα.

 

 

Maybelline The Falsies Lash Black Lift Mascara
Maybelline The Falsies Lash Black Lift Mascara

Η μάσκαρα που χαρίζει εφέ lifting βλεφαρίδων. Χαρίζει ένα έντονο αποτέλεσμα με όγκο και καμπύλη. Το βουρτσάκι της είναι ειδικά σχεδιασμένο, διαθέτει διπλή καμπύλη με αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα να ανασηκώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως τις άκρες. Είναι ενισχυμένη με ίνες σύνθεση που χαρίζει ένα έντονο αποτέλεσμα τόσο σε μήκος, όσο και σε όγκο.

 

 

Korres Volcanic Minerals Mascara
Korres Volcanic Minerals Mascara

Η δύναμη των ιχνοστοιχείων που εμπεριέχει η συγκεκριμένη μάσκαρα χαρίζει ένα έντονο βαθύ χρώμα μαζί με ένα oversized μήκος. Η κρεμώδης υφή της νέας αυτής μάσκαρα έχει τη δυνατότητα να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο που προσφέρει αποτέλεσμα με διάρκεια, χωρίς να αλλοιώνεται. Αναδεικνύει κάθε διάσταση των βλεφαρίδων και αυξάνει εντυπωσιακά το μήκος τους, ενώ τα φυσικά συστατικά της δυναμώνουν και ενισχύουν τις βλεφαρίδες.

 

 

La Roche-Posay Toleriane Volume Mascara Brown

Ένα ελεγμένο προϊόν ειδικά για ευαίσθητα μάτια, χαρίζει ένα αποτέλεσμα που ενισχύει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες. Χαρίζει ένα έντονο αποτέλεσμα με πυκνές βλεφαρίδες, ενώ αφαιρείται εύκολα χωρίς να ταλαιπωρεί την περιοχή των ματιών και τις βλεφαρίδες. Το ειδικό βουρτσάκι χαρίζει ένα έντονο και πυκνό αποτέλεσμα χωρίς να κολλά μεταξύ τους τις βλεφαρίδες και να τις βαραίνει.

 

 

L'oreal Paris Lash Paradise Intense Black Mascara
L’oreal Paris Lash Paradise Intense Black Mascara

Η μάσκαρα που απογειώνει τον όγκο και το μήκος των βλεφαρίδων σας. Το μαλακό και κυματιστό βουρτσάκι συμβάλλει στην καλύτερη τοποθέτηση του προϊόντος από τη ρίζα ως τις άκρες. Δίνει ένα φυσικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα, ενώ χαρίζει έντονες βλεφαρίδες με μήκος και όγκο.

💡 Για ένα φρέσκο, καθημερινό μακιγιάζ μπορείς να συνδιάσεις την αγαπημένη σου μάσκαρα με μια bb ή cc cream, αντί για foundation, ενα φωτεινό ρουζ στα ζηγωματικά του προσώπου σου και ένα λαμπερό lipgloss για juicy αποτέλεσμα στα χείλη σου!

Όποια μάσκαρα και να επιλέξεις σίγουρα θα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα που χαρίζει έντονο βλέμμα που μαγνητίζει! Ανακάλυψε στο αγαπημένο σου online φαρμακείο όλες τις τοπ μάσκαρα της αγοράς σε μοναδικές προσφορές!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.