×

Σύσφιξη του λαιμού: Οι καλύτερες κρέμες για φυσικό αποτέλεσμα!

 27/03/2024 3m, 27s

Το χαλαρό δέρμα στην περιοχή του λαιμού δεν είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια. Ο λαιμός και το ντεκολτέ αποτελούν δυο πολύ ευαίσθητες περιοχές του σώματος και συχνά βλέπουμε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, που με την πάροδο του χρόνου γίνονται όλο και πιο έντονες.

Χρησιμοποιώντας διαφορετικά φυσικά στοιχεία γύρω σας και μεθόδους μη χειρουργικές, σας παρουσιάζουμε μερικούς τρόπους για σύσφιξη του χαλαρού δέρματος του λαιμού. Παράλληλα, σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα σύσφιξης λαιμού και ντεκολτέ από το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο!

 

Tips για φυσική σύσφιξη του λαιμού σας

1. Ζεστό μασάζ

Με ένα ζεστό μασάζ μπορείτε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση των ρυτίδων και της ξηρότητας, καθώς και στην ανανέωση του δέρματος. Το δέρμα θα παραμείνει ενυδατωμένο, απαλό και ελαστικό. Το ζεστό μασάζ ενεργοποιεί το σχηματισμό κολλαγόνου του δέρματος, το οποίο βοηθά στην ανανέωση και την επισκευή των κυττάρων. Κατά συνέπεια, το δέρμα του λαιμού αρχίζει να συσφίγγει και να μαζεύεται.

2. Άσκηση

Οι διατάσεις και οι ασκήσεις μπορούν να προσφέρουν μια σημαντική αλλαγή στο ταλαντευόμενο δέρμα. Το συνεχές τέντωμα και χαλάρωση των ιστών και των μυών στην περιοχή κάτω από το πρόσωπο, μπορεί να τους κάνει ενεργούς. Αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει την ενεργοποίηση του σχηματισμού κολλαγόνου, μειώνοντας τα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης.

3. Διαχειριστείτε το βάρος σας

Η διαχείριση του βάρους αποτελεί μια προληπτική θεραπεία παρά έναν τρόπο διόρθωσης. Η αύξηση του βάρους μπορεί να τεντώσει το δέρμα, επομένως όταν χάνουμε βάρος, το χαλαρό δέρμα μπορεί να είναι αποτέλεσμα αυτού.

4. Πίνετε μεταλλικό νερό

Το μεταλλικό νερό μπορεί να αποκαταστήσει τη χημική ισορροπία στο σώμα σας. Διαφορετικές ορμονικές και χημικές ανισορροπίες μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, η οποία μπορεί να παρατηρηθεί με ρυτίδες και συμπτώματα, όπως το χαλαρό δέρμα του λαιμού. Το μεταλλικό νερό μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτών των στερημένων χημικών ουσιών για την αναπροσαρμογή των ορμονών σας.

5. Ισορροπημένη διατροφή

Μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, αλλά μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να βοηθήσει! Τα φρέσκα φρούτα, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και οι σαλάτες μπορούν όλα να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των βιταμινών που λείπουν από το σώμα για να βοηθήσουν στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος και σώματος. Απαιτεί χρόνο αυτή η «θεραπεία», αλλά αξίζει τον κόπο!

 

Τα καλύτερα προϊόντα για σύσφιξη του λαιμού

Η πρόληψη για τα πρώιμα σημάδια γήρανσης στην περιοχή του λαιμού αποτελεί το βασικότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει νεανική την εικόνα της. Με τη βοήθεια ειδικών προϊόντων, όπως κρέμες, ορούς και λάδια σύσφιξης λαιμού και ντεκολτέ, η διαδικασία αναζωογόνησης θα γίνει μια εύκολη διαδικασία!

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης λαιμού και ντεκολτέ:

Frezyderm Neck Contour Cream 50ml
Frezyderm Neck Contour Cream 50ml

Συσφίγγει το λαιμό και μειώνει το διπλοσάγονο, επαναφέρει το οβάλ σχήμα του προσώπου και παράλληλα έχει αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση. Ενισχύει την ελαστικότητα και την τονικότητα της περιοχής και αυξάνει την μικροκυκλοφορία.

Αpivita Wine Elixir Replenishing Firming Face Oil 30ml
Αpivita Wine Elixir Replenishing Firming Face Oil 30ml

Μοναδικός συνδυασμός ελαίων και αιθερίων ελαίων ελαφριάς υφής, ενισχυμένος με πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, τις πολυφαινόλες, από λάδι σταφυλιού. Μειώνει τις ρυτίδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χάρη στις πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού, στη μαστίχα και στο λάδι λεβάντας. Ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί την επιδερμίδα με λάδι ελιάς, αμυγδάλου και ηλίανθου. Προστατεύει από το οξειδωτικό stress με λάδι πρόπολης και βιταμίνη Ε.

Nuxe Merveillance Lift Firming Activating Face & Neck Oil - Serum 30ml
Nuxe Merveillance Lift Firming Activating Face & Neck Oil – Serum 30ml

Αντιγηραντικό serum σύσφιξης με απολαυστική υφή ελαίου. Με το εξαιρετικά επανορθωτικό έλαιο από μικροφύκη, ενδυναμώνει τη δομή της επιδερμίδας (δέρμο-επιδερμιδικό όριο) και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου IV μειώνοντας το βάθος και τον αριθμό των ρυτίδων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Skincode Exclusive Cellular Firming & Lifting Neck Cream Αντιγηραντική Συσφικτική Κρέμα Λαιμού & Ντεκολτέ 50ml

Αντιγηραντική κρέμα σύσφιξης, ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή του κάτω μέρους του προσώπου, του λαιμού & του ντεκολτέ. Βελτιώνει την εμφάνιση των ρυτίδων του λαιμού. Ελαττώνει τη χαλάρωση του δέρματος στο κάτω μέρος & το περίγραμμα του προσώπου. Περιέχει ένα ισχυρό βιομιμητικό πεπτίδιο που μιμείται τη δράση ενός βασικού ενζύμου το οποίο ευθύνεται για την διατήρηση της ακεραιότητας του δέρματος και την προστασία της ελαστικότητάς του έναντι της χαλάρωσης των ιστών.

 

Πηγές

10 Ways to Tighten Saggy Neck Skin (sculptmdmedspa.com)

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα