×

Τα καλύτερα καλυπτικά make up για πρόσωπο με ακμή

 27/03/2024 2m, 43s

Ένα καλυπτικό ή ακόμα καλύτερα, ένα διορθωτικό make up, βοηθάει στην κάλυψη των ατελειών του προσώπου. Αποτελούν μεγάλα όπλα για την κάλυψη σημείων που δε θέλει καμία γυναίκα να φαίνονται στο πρόσωπό της, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις προσφέρουν και μεγάλη διάρκεια!

Ένα δέρμα με ακμή ή τάση για ακμή, χρήζει ειδικής μεταχείρισης. Γι’ αυτό τον λόγο, στην αγορά βρίσκονται ειδικά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία βοηθούν τέτοια δέρματα να λάμψουν, χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα. Στο άρθρο που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα καλυπτικά make up, που θα σας δώσουν επαγγελματικό αποτέλεσμα!

 

Τα καλύτερα καλυπτικά make up

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα καλυπτικά make up για πρόσωπα με ακμή.

Vichy Dermablend Spf25 Covermatte Make-Up 9.5gr
Vichy Dermablend Spf25 Covermatte Make-Up 9.5gr

Η Vichy προσφέρει μια εξαιρετική πούδρα make up υψηλής κάλυψης, ιδανική για να καλύπτει τα σημάδια και τις ανομοιόμορφες περιοχές του δέρματος, προσφέροντας ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η σύνθεσή της απορροφά το σμήγμα και μειώνει τις ατέλειες κατά έως και 60%. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα που παρουσιάζει τάση για ακμή, με ορατές ατέλειες και επίμονα σημάδια, και που επιθυμούν ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Έχει περάσει δερματολογικό έλεγχο και έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητη επιδερμίδα, διασφαλίζοντας ότι δεν προκαλεί ατέλειες. Ωστόσο, αποφύγετε την εφαρμογή του προϊόντος σε ανοιχτές πληγές. Είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις.

 

💡Οι μη λιπαρές και μη φαγεσωρογόνες συνθέσεις είναι φιλικές προς το δέρμα σου

 

Frezyderm Ac-Norm Tinted Cream 50ml
Frezyderm Ac-Norm Tinted Cream 50ml

Η Frezyderm παρουσιάζει μια εντυπωσιακή επικαλυπτική κρέμα για την ακνεϊκή επιδερμίδα, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της ακμής σε όλα τα επίπεδα σοβαρότητας, από ήπια έως σοβαρή. Εμπλουτισμένη με αντιμικροβιακά και καταπραϋντικά συστατικά, αυτή η κρέμα ρυθμίζει αποτελεσματικά την έκκριση σμήγματος, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ματ αποτέλεσμα

 

💡 Σύμφωνα με έρευνες τα ψυχολογικά οφέλη από τη διόρθωση της όψης της επιδερμίδας είναι πολλά

 

Avene Couvrance Make Up Spf30 Fini Mat 10gr - Naturel
Avene Couvrance Make Up Spf30 Fini Mat 10gr – Naturel

Το Couvrance Compact Make-Up Fini Mat Naturel είναι ένα μακιγιάζ σε μορφή στερεής κρέμας που προσφέρει ομοιομορφία στο ευαίσθητο, λιπαρό δέρμα και καλύπτει αποτελεσματικά τις έντονες ατέλειες. Η κρεμώδης υφή του εφαρμόζεται εύκολα και χαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα που θυμίζει πούδρα, εξασφαλίζοντας μια τέλεια επιδερμίδα για ολόκληρη την ημέρα. Επίσης, το προϊόν δεν περιέχει άρωμα και συντηρητικά, και είναι ιδανικό για το κανονικό προς μικτό, ευαίσθητο δέρμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σώμα. Διατίθεται με δείκτη προστασίας SPF 30 κατά των ακτίνων UVA/UVB, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Το προϊόν έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από το Κέντρο Δερματολογικών Ερευνών της Avène.

 

💡Πάντα να πλένεις τα χέρια σου πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ & να αφαιρείς σχολαστικά το μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας

 

Korres Corrective Foundation With Activated Charcoal Spf15, 30ml
Korres Corrective Foundation With Activated Charcoal Spf15, 30ml

Το Korres Corrective Foundation είναι ένα διορθωτικό make-up υψηλής κάλυψης και μακράς διάρκειας που αποτελεί ιδανική επιλογή για την κάλυψη σημαδιών και ατελειών, προσφέροντας ταυτόχρονα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο για μια αψεγάδιαστη και ματ επιδερμίδα. Η καινοτόμα υφή του, που βασίζεται στην τεχνολογία mousse-to-powder, επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα, δημιουργώντας μια λεία εμφάνιση και δημιουργώντας την ιδανική βάση. Εμπλουτισμένο με Σαλικυλικό οξύ και ένα σύμπλεγμα ρύθμισης της λιπαρότητας από Ενεργό Άνθρακα, αυτό το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, καθώς και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα