×

Tα καλύτερα προϊόντα εναντίον της τριχόπτωσης

 26/03/2024 3m, 21s

Η φυσιολογική απώλεια μαλλιών καθημερινά ορίζεται στις 50 έως 80 τρίχες όταν όμως τα νούμερα αυξάνονται μάλλον κάτι συμβαίνει… Στις αλλαγές των εποχών παρατηρούμε απώλεια των μαλλιών τόσο στο μαξιλάρι μας όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού ή της εργασίας μας. Δεν είναι λίγοι οι παράγοντες όμως πέραν του Φθινοπώρου και της Άνοιξης που μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια των μαλλιών, όπως εγκυμοσύνη, κακές διατροφικές συνήθειες, στρες, ακτίνες UV και άλλα. Η περίοδος που βλέπουμε τα μαλλιά μας να πέφτουν λόγω των προαναφερθέντων παραγόντων μπορεί να κρατήσει έως και 3 μήνες. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

 

Priorin Σαμπουάν για Κανονικά Ξηρά Μαλλιά
Priorin Σαμπουάν για Κανονικά Ξηρά Μαλλιά

Το Priorin σαμπουάν για κανονικά ή ξηρά μαλλιά τονώνει και αναζωογονεί τα αδύναμα μαλλιά. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, συμπληρώνει την αγωγή κατά της τριχόπτωσης. Περιέχει:

  • Γλυκοπρωτεΐνη: Η γλυκοπρωτεΐνη είναι γνωστή για τη διεγερτική της δράση στη ρίζα της τρίχας.
  • Βιταμίνη B5: Η βιταμίνη Β5 ενυδατώνει σε διάρκεια και θρέφει τα μαλλιά.
  • Eκχύλισμα κεχριού (μελίνης): Το εκχύλισμα κεχριού είναι ένα φυτικό εκχύλισμα, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική και στην κοσμετολογία χάρη στις ιδιότητές του.
  • Εκχύλισμα μήλου: Το εκχύλισμα μήλου, σε μορφή αμινοξέους, συνεισφέρει στον απαλό καθαρισμό των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

💡 Εκτός από το Priorin σαμπουάν για κανονικά/ξηρά μαλλιά, μπορείτε να βρείτε εδώ και το Priorin σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά.

 

 

Priorin Extra Συμπλήρωμα Διατροφής
Priorin Extra Συμπλήρωμα Διατροφής

Το Priorin Extra συμπλήρωμα διατροφής κατά της τριχόπτωσης στοχεύει στις γερές ρίζες και συνεπώς στα γερά μαλλιά. Η σύνθεση του Priorin Extra, είναι πλούσια σε βιοτίνη, L-Κυστίνη, εκχύλισμα κεχριού και βιταμίνη Β5, αποτελεί εξαιρετική “τροφή” για τη ρίζα της τρίχας. Για την ακρίβεια, η βιοτίνη είναι πολύ σημαντική για το δέρμα και των εξαρτημένων του (τρίχες & νύχια), η κυστίνη είναι ένα αμινοξύ, που αποτελεί βασικό δομικό συστατικό της κερατίνης, ενώ το εκχύλισμα κεχριού περιέχει milliacin και αρκετά λιπαρά οξέα, που χαρίζουν τόνωση και ενυδάτωση.

 

 

Biocalpil Shampoo κατά της Τριχόπτωσης
Biocalpil Shampoo κατά της Τριχόπτωσης

Το Biocalpil shampoo είναι ένα σαμπουάν εμπλουτισμένο με πρωτεϊνες και βιταμίνες για κάθε τύπο μαλλιών και χρησιμοποιείται για καθημερινό λούσιμο των λεπτών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Δυναμώνει και δίνει όγκο στα μαλλιά.

 

 

Biocalpil Forte Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία των Μαλλιών
Biocalpil Forte Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υγεία των Μαλλιών

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής που ευνοεί την ανάπτυξη τους, συμβάλει στη μείωση της τριχόπτωσης, βοηθάει να αποφευχθούν τα γκρίζα μαλλιά και η ψαλίδα και φροντίζει τα νύχια και τις βλεφαρίδες. Δεν είναι φάρμακο! Περιέχει:

  • Χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο που παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό τρίχας
  • Βιοτίνη που συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας της τρίχας
  • Μεθιονίνη και Κυστείνη που είναι θειούχα αμινοξέα που απομακρύνουν τις τοξίνες
  • Κυστείνη που είναι το κύριο δομικό συστατικό της κεράτινης
  • Ινοσίτη που αναπτύσσει ένα ρυθμιστικό ρόλο, ειδικά στο ασβέστιο και στην παραγωγή νέων κυττάρων
  • PΑΒΑ και Φολικό οξύ που εγγυούνται μια σημαντική αντιοξειδωτική δράση που έρχεται σε αντίθεση με την διαδικασία των γκρίζων μαλλιών
  • Νικοτιναμβιο και βιταμίνη Β που εξασφαλίζουν την υγεία της τρίχας

 

 

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 Femme Αμπούλες για την Γυναικεία Τριχόπτωση
Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 Femme Αμπούλες για την Γυναικεία Τριχόπτωση

Το AMINEXIL CLINICAL 5 είναι η νέα αγωγή «πολλαπλής στόχευσης» κατά της τριχόπτωσης σε μονοδόσεις από τη Vichy. Εξασφαλίζει άμεση αποτελεσματικότητα χάρη στο νέο πεδίο δράσης του στο τριχωτό της κεφαλής και σε έναν αποκλειστικό συνδυασμό ενεργών συστατικών με 5 κρίσιμους παράγοντες:

  • Θύλακας της τρίχας: Η τρίχα ενισχύεται από τη ρίζα.
  • Ανάπτυξη της τρίχας: Ενίσχυση μικρο-κυκλοφορίας για την τόνωση και φυσική ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Ανθεκτικότητα της ίνας: Μαλλιά πιο δυνατά και ανθεκτικά από τη ρίζα έως την κορυφή.
  • Ισορροπία τριχωτού: Μείωση μικρο-ανισορροπιών τριχωτού στους επιβαρυντικούς παράγοντες της τριχόπτωσης.
  • Ιαματικό μεταλλικό νερό VICHY. Ενδυνάμωση τριχωτού: Βελτιωμένη ανθεκτικότητα ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.

 

 

Frezyderm Hair Force Monodose Αμπούλες για την Γυναικεία Τριχόπτωση
Frezyderm Hair Force Monodose Αμπούλες για την Γυναικεία Τριχόπτωση

Πρόκειται για ένα προϊόν που συμβάλλει στην αύξηση των τριχών σε φάση ανάπτυξης κατά 46% (κλινική μελέτη). Μια ειδική αγωγή κατά της τριχόπτωσης, για άνδρες και γυναίκες που βοηθάει στον έλεγχο της ορμονοεπαγόμενης τριχόπτωσης, υποστηρίζοντας την αγκίστρωση της ρίζας επί του τριχωτού. Παράλληλα, ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό, ενισχύουν την τριχοφυΐα και παρέχουν αντιφλεγμονώδη προστασία. Με ουδέτερο pH και χωρίς Parabens.

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα