×

Το Pharm24.gr στην Κορυφή των Φετινών E-volution Awards!

 22/12/2023 1m, 7s

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των e–volution Awards 2024, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 12η χρονιά η BOUSSIAS με στόχο να αναδείξει κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

Με Χρυσό Χορηγό την ACS, η λαμπερή Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στο Grand Hyatt, με τη συμμετοχή 500+ στελεχών της αγοράς και παρουσιαστές τους Πέτρο Κουμπλή και Σοφία Κωνσταντινίδου.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες βρέθηκε και το Pharm24.gr μαζί με τη Sleed!

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Best in Beauty, Health & Pharma, Pharm24.gr και Sleed έλαβαν το GOLD 🥇 βραβείο, ως ένα επιστέγασμα του έργου και της προσπάθειας που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια το αγαπημένο σας online φαρμακείο! Η παραλαβή του βραβείου έγινε από τον CEO & Founder του Pharm24, κο Κωνσταντίνο Νικόλαρο, τη Marketing Director του Pharm24, κα Αγγελική Γραμμόζη, καθώς και μέλη από την ομάδα της SLEED.

Ξεχωριστή μνεία έγινε και στο growth rate του Pharm24.gr, το οποίο έφτασε στο 28% σε σχέση με τα περσινά δεδομένα!

Παράλληλα, το Pharm24.gr έλαβε άλλα 2 βραβεία:

  1. Pharm24.gr | SLEED – Pharm24 Bonus Club στην Κατηγορία Best Loyalty Initiative – SILVER Βραβείο 🥈
  2. Pharm24.gr | SLEED – Αύξηση του Market Share με Κερδοφορία στην Κατηγορία The Most Effective Investment – SILVER Βραβείο🥈

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό από τη φετινή τελετή & τη βράβευση Pharm24.gr | Sleed

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα