×

Όλη η σοφία και η κυτταρική αναγέννηση της βιταμίνης Β12, σε ένα μόνο ενισχυσμένο προϊόν!

 19/05/2023 1m, 32s

Θέλουμε πάντα να έχουμε και να νοιώθουμε μία λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα έτσι δεν είναι;

Ακόμη και εν μέσω lockdown, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, μία φροντισμένη επιδερμίδα, αποτελεί για εμάς τις γυναίκες, το μεγαλύτερο δώρο προς τον εαυτό μας.

Συχνά δε, μία απλή κρέμα δεν είναι επαρκής. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μία επιπλέον ενίσχυση, τόνωση και ενυδάτωση, η οποία θα έρθει από ένα booster ή ένα serum, το οποίο περιέχει συμπυκνωμένες όλες τις πολύτιμες εκείνες βιταμίνες και έλαια που χρειαζόμαστε, για ένα πραγματικά φρέσκο και λαμπερό δέρμα.

Ένα booster με την πολύτιμη βιταμίνη Β12, είναι το ιδανικό προϊόν για καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Η βιταμίνη Β12, είναι η βιταμίνη της μνήμης και των κυττάρων και φυσικά, δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί την ζωή του χωρίς αυτήν. Η βιταμίνη Β12 είναι μια από τις οκτώ υδατοδιαλυτές βιταμίνες του συμπλέγματος  Β και είναι η μεγαλύτερη και πιο δομικά περίπλοκη βιταμίνη. Έχοντας επομένως αυτή τη δυναμική και πολυπλοκότητα, μπορεί να ενισχύσει τα μέγιστα το δέρμα μας, δημιουργώντας σε βάθος κυτταρική αναγέννηση, ενυδάτωση (καθώς αποκαθίσταται σε βάθος η υγρασία), ανάπλαση και βελτιώνοντας ριζικά την όψη μιας κουρασμένης επιδερμίδας.

eva belle vit b12 booster

 

Η βιταμίνη Β12, σε συνδυασμό μάλιστα με υαλουρονικό νάτριο και βιταμίνη Ε, μπορεί  να απογειώσει ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα μας.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι ένα τέτοιο booster είναι κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες, επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε απευθείας στο δέρμα, είτε να αναμειχθεί με την κρέμα μας. Φυσικά, το προϊόν θα πρέπει να είναι δερματολογικά ελεγμένο, παρασκευασμένο με Α’ ύλες φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας και να μην περιέχει συνθετικές χρωστικές & οινόπνευμα.

Ας διώξουμε σήμερα κιόλας την κούραση και την θαμπάδα από το δέρμα μας. Ας βελτιώσουμε την όψη της κουρασμένης επιδερμίδας, πετυχαίνοντας κυτταρική αναγέννηση με ένα προϊόν, που περιέχει την πολύτιμη βιταμίνη Β12.

 

Eva belle booster Vit B12 (1)

 

Βρείτε το Intermed Eva Belle Booster Vitamin B12 εδώ!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα