×

Ανακάλυψε Τη Νέα Σειρά Vichy Liftactiv Κατά Των Κηλίδων

 18/05/2023 2m, 27s

Οι κηλίδες στο δέρμα αποτελούν ένα συχνό φαινόμενο στις γυναίκες, όπου σε πολλές περιπτώσεις φεύγουν δύσκολα. Παράλληλα, το πρόβλημα της υπερμελάγχρωσης (καφέ κηλίδες στο πρόσωπο) προκαλεί σκούρα σημεία στο δέρμα και αλλάζει η όψη.

Η Vichy, μέσω των εργαστηρίων της και της έρευνας, δημιούργησε το νέο πρωτόκολλο κατά των κηλίδων με τη σειρά Liftactiv B3. Στη νέα σειρά, βρίσκουμε το Liftactiv B3 serum προσώπου και τη Liftactiv B3 κρέμα προσώπου με SPF50.

 

Vichy Liftactiv: η λύση ενάντια στις κηλίδες

Όπως δηλώνει πολύ εύστοχα και η Vichy, «Οι κηλίδες δεν είναι μη αναστρέψιμες, μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε».

Πιο αναλυτικά, η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί τον «σύμμαχο» κάθε γυναίκας για διαρκή επανόρθωση της επιδερμίδας και επαναφοράς της σφριγηλότητας. Ανακαλύψτε παρακάτω το νέο εξειδικευμένο πρωτόκολλο κατά των κηλίδων που προσφέρει το B3 SERUM προσώπου για κηλίδες και η B3 κρέμα προσώπου για κηλίδες με SPF50, της σειράς LIFTACTIV SPECIALIST.

 

LIFTACTIV B3 κρέμα προσώπου για κηλίδες με SPF50

Η νέα κρέμα προσώπου B3 για κηλίδες με SPF50 εμπεριέχει σύμπλοκο κατά των κηλίδων, ενώ διαθέτει SPF 50 για πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος.
Αυτή η κρέμα είναι ιδανική επιλογή για γυναίκες που θέλουν υψηλή αντιγηραντική αποτελεσματικότητα που προσφέρει διόρθωση και πρόληψη των κηλίδων και των ρυτίδων. Ενδεικτικά, παρατηρείται μείωση -29% στις κηλίδες. Τέλος, η Νιασιναμίδη (Β3), συμβάλλει κατά της υπερμελάγχρωσης στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας, μειώνοντας ορατά την όψη των κηλίδων.

Χάρη στη δράση της Στα σημαντικότερα οφέλη της κρέμας συναντάμε τα παρακάτω:

  1. Διορθώνει και Προλαμβάνει τις Κηλίδες.
  2. Διορθώνει και Προλαμβάνει τις Ρυτίδες.
  3. Πολύ υψηλή προστασία UV ευρέος φάσματος με SPF 50.

Η LIFTACTIV B3 κρέμα προσώπου για κηλίδες με SPF50 εφαρμόζεται σε στεγνή επιδερμίδα κάθε πρωί, είτε μόνη της είτε μετά από το LIFTACTIV B3 SERUM. Η χρήση της κρέμας δεν επιτρέπεται στην περιοχή των ματιών.

Vichy Liftactiv B3 Anti-Dark Spots Day Cream Spf50, 50ml. Αντιρυτιδική κρέμα κατά των καφέ κηλίδων.
Vichy Liftactiv B3 Anti-Dark Spots Day Cream Spf50, 50ml

 

LIFTACTIV Specialist B3 Serum προσώπου για κηλίδες

Το LIFTACTIV SPECIALIST B3 SERUM της Vichy έχει δράση σε πολλαπλές στοιβάδες, αποτρέποντας τη δημιουργία κηλίδων στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, απολεπίζει τις ορατές κηλίδες στην επιφάνειά της. Επιπλέον, Το B3 Serum βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων. Αποτέλεσμα; Θα παρατηρήσετε τον τόνο της επιδερμίδας να αποκτά ομοιομορφία και λάμψη.

Το LIFTACTIV SPECIALIST B3 SERUM έχει υποβληθεί σε κλινικές αξιολογήσεις από δερματολόγους ώστε να διασφαλιστεί η καταλληλόλητά του για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε φωτότυπο.

Στα οφέλη του LIFTACTIV Specialist B3 Serum, βρίσκουμε τα παρακάτω:

  1. Μειώνει τις κηλίδες.
  2. Διορθώνει τις ρυτίδες.
  3. Βελτιώνει την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας.

Όπως και στην κρέμα ημέρας, η νιασιναμίδη (Β3) δρα ενάντια στις κηλίδες, ενώ ο συνδυασμός γλυκολικού οξέος και δραστικών συστατικών απολέπισης, συμβάλλουν σε ένα ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας.

Η σωστή χρήση του προϊόντος απαιτεί εφαρμογή μερικών σταγόνων σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, πρωί & βράδυ. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να αποφύγετε την εφαρμογή του σε μάτια και χείλη.

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum for Dark Spots & Wrinkles 30ml. Serum κατά των κηλίδων.
Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum for Dark Spots & Wrinkles 30ml

 

 

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα