×

Ανακαλύψτε Εδώ τη Νέα Αλοιφή CeraVe για Επανόρθωση του Ξηρού Δέρματος!

 01/05/2024 2m, 35s

Το ξηρό δέρμα αποτελεί μια κοινή δερματοπάθεια που δεν κάνει «διακρίσεις» ως προς την ηλικία και συνήθως, εμφανίζεται ως απόρροια της έλλειψης υγρασίας στο δέρμα. Αποτέλεσμα ενός ξηρού δέρματος είναι τα «σκασίματα» σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως τα χέρια, τα χείλη και το πρόσωπο.

Γι’ αυτό τον λόγο, τα άτομα με σκασίματα στο δέρμα τους, επιζητούν ένα προϊόν που θα επανορθώσει και θα καταπραΰνει τη διαταραγμένη επιδερμίδα τους, για να έχουν μια ήσυχη καθημερινότητα χωρίς κνησμό και ερεθισμούς.

Η CeraVe, μέσω της τεχνογνωσίας της και με σεβασμό στις ανάγκες του ξηρού δέρματος, έχει λανσάρει τη νέα αλοιφή CeraVe Advanced Repair Ointment, που προσφέρει άμεση επανόρθωση και ανακούφιση σε πρόσωπο, σώμα και χείλη. Μείνετε στο άρθρο μας και μάθετε περισσότερα για τη νέα αλοιφή από τη CeraVe.

 

Ξηρό δέρμα: ποια είναι τα αίτια που το προκαλούν;

Τα αίτια αυτής της ξηρότητας του δέρματος είναι πολλά και διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο, αλλά τα βασικά είναι τα παρακάτω:

  • Περιβαλλοντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιδερμίδα, όπως το κρύο, η ξηρή ατμόσφαιρα, και η ηλιακή ακτινοβολία
  • Χρήση σκληρών σαπουνιών
  • Υπερβολικά συχνό μπάνιο
  • Ορισμένες ιατρικές παθήσεις, όπως ο διαβήτης

 

Ποια είναι τα συμπτώματα του ξηρού δέρματος;

Ανεξάρτητα από το πού θα εκδηλωθεί – χέρια, πόδια, πρόσωπο, ή σε όλο το σώμα – το ξηρό δέρμα μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα συμπτώματα, όπως αίσθηση τραβήγματος, κνησμό και δυσφορία. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με ξεφλούδισμα στο σώμα ή να φαίνεται σκασμένο και τραχύ.

 

Νέα αλοιφή CeraVe Advanced Repair Ointment: πως λειτουργεί;

Η νέα αλοιφή CeraVe Advanced Repair Ointment, περιέχει συστατικά που σχηματίζουν ένα προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, «κλειδώνουν» την ενυδάτωση και συμβάλλουν στη μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού, που οδηγεί εν τέλει στην ξηρότητα.

Η πολύ σύνθεση του προϊόντος της CeraVe περιέχει:

  • υαλουρονικό οξύ
  • τα 3 απαραίτητα ceramides (1, 3, and 6-II) που βρίσκονται σε όλα τα προϊόντα του brand

Τα συστατικά προστατεύουν την επιδερμίδα από την ξηρότητα, συγκρατούν τη φυσική υγρασία και καταπραΰνουν το σκασμένο δέρμα.

Επιπλέον, στη σύνθεση του προϊόντος δεν εμπεριέχονται αρώματα, χρωστικές και λανολίνη για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο τυχόν ερεθισμού που μπορεί να προκληθεί από αυτά τα συστατικά. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η CeraVe Advanced Repair Ointment είναι κατάλληλη για όλα τα εμφανή σημεία του σώματος, για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, ακόμα και για βρέφη μετά τον πρώτο μήνα ζωής τους.

CeraVe Advanced Repair Ointment 88ml
CeraVe Advanced Repair Ointment 88ml

 

Για ποιους είναι κατάλληλη η αλοιφή CeraVe Advanced Repair Ointment;

Επί της ουσίας, η αλοιφή CeraVe Advanced Repair Ointment αφορά όλα τα άτομα με ξηρό ή πολύ ξηρό δέρμα με σκασίματα, ποιο ειδικά όμως:

  • Άτομα που ψάχνουν μια δερματολογική πρόταση για αποκατάσταση του δερματικού τους φραγμού
  • Αναζητούν μια ασφαλή λύση για όλη την οικογένεια, καθώς το προϊόν είναι κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και βρέφη
  • Αναζητούν ένα προϊόν για εφαρμογή σε πολλές περιοχές

Η αλοιφή CeraVe Advanced Repair Ointment μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ξηρότητα στο πρόσωπο, στο σώμα, τα χείλη, τα χέρια και τα πόδια.

 

Πως χρησιμοποιώ την αλοιφή CeraVe Advanced Repair Ointment;

Τοποθετείστε μια επαρκή ποσότητα της αλοιφής όσες φορές χρειάζεται σε πρόσωπο, σώμα, χέρια, πόδια και χείλη για επανόρθωση.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα