×

Αντηλιακά με Χρώμα από τη Frezyderm για το 2023!

 11/04/2023 2m, 44s

Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για τη σωστή υγεία της επιδερμίδας μας. Εξάλλου, δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον και με τις παροτρύνσεις των ειδικών και των δερματολόγων, ότι το τελευταίο βήμα στην καθημερινή σου περιποίηση δεν είναι άλλο από το να εφαρμόζεις το αντηλιακό προσώπου σου.

Στην αγορά, μπορείτε να βρείτε πληθώρα αντηλιακών για κάθε ανάγκη. Μια κατηγορία αντηλιακών που κερδίζει έδαφος, είναι αυτή των αντηλιακών με χρώμα. Για πολλές γυναίκες θεωρείται πρακτικός συνδυασμός 2 σε 1 ένα αντηλιακό με χρώμα. Στο άρθρο που ακολουθεί θα γίνει μια συνοπτική ανάλυση στα οφέλη ενός αντηλιακού με χρώμα, καθώς και παρουσίαση των καλύτερων αντηλιακών με χρώμα από τη Frezyderm.

 

Αντηλιακά με χρώμα: τι οφέλη έχουν;

  • 2 σε 1: Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας και η εφαρμογή ενός αντηλιακού που περιέχει και χρώμα, αφαιρεί χρόνο από την εφαρμογή μίας βάση make-up πάνω από το αντηλιακό. Με μία κίνηση, προστατεύετε την επιδερμίδα σας άμεσα, καλύπτετε τις ατέλειες, ενώ προσφέρετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας.

 

  • Δε φράζει το δέρμα: Η εφαρμογή ενός foundation πλήρους κάλυψης, ειδικά σε περιόδους που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, «φράζει» την επιδερμίδα και δεν την αφήνει να αναπνεύσει ελεύθερα. Σε αυτή την περίπτωση αυτή, παρατηρείται η εφίδρωση της επιδερμίδας και είναι ορατός ο κίνδυνος να φράξουν οι πόροι και να δημιουργηθούν ατέλειες και μολύνσεις. Γι’ αυτό τον λόγο, ένα αντηλιακό που προσφέρει ελαφριά χρωματική κάλυψη, αποτελεί την ιδανική λύση για την επιδερμίδα σας.

 

  • Φυσικό αποτέλεσμα κάλυψης: Η φυσικότητα των προϊόντων που χρησιμοποιεί μια γυναίκα είναι ένα βασικό ζητούμενο. Όταν το προϊόν που τοποθετείται επιβαρύνει το δέρμα ή δεν απλωθεί σωστά, μπορεί να δημιουργήσει το φαινόμενο της «μάσκας» στο πρόσωπο. Για όσες όμως επιθυμούν ένα αποτέλεσμα φυσικής κάλυψης και ομοιομορφίας, η επιλογή ενός αντηλιακού προσώπου με χρώμα είναι must!

 

Αντηλιακά με χρώμα από τη Frezyderm για τέλεια & φυσική κάλυψη

Η FREZYDERM διαθέτει πληθώρα αντηλιακών προσώπου με χρώμα για ξεχωριστούς τύπους δέρματος. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα από τη Frezyderm, για να επιλέξτε το αντηλιακό με χρώμα που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος.

Frezyderm Active Sun Screen Face Make-Up Spf30
Frezyderm Active Sun Screen Face Make-Up Spf30

Ενεργό αντηλιακό make-up προσώπου που καλύπτει δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, προστατεύει από τις ευρυαγγείες και μειώνει την εμφάνισή τους. Το προϊόν είναι κατάλληλο για μεσαίους φωτότυπους, σκούρους φωτότυπους, κάθε ηλικία καθώς και κάθε τύπο δέρματος.

 

Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream Spf50+, 50ml
Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream Spf50+, 50ml

Το Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream Spf50+ αποτελεί ένα πρωτοποριακό έγχρωμο, διάφανο αντηλιακό προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Το προϊόν εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ενώ προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Κατάλληλο για ανοιχτούς φωτότυπους, κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.

 

Frezyderm Ac-Norm Sunscreen Fluid Tinted Spf50+, 50ml
Frezyderm Ac-Norm Sunscreen Fluid Tinted Spf50+, 50ml

Έγχρωμη αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου για το λιπαρό, με τάση ακμής δέρμα που προσφέρει ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία, ενυδάτωση και αντιγήρανση. Κατάλληλο προϊόν για ανοιχτούς φωτότυπους και φωτοευαίσθητο δέρμα.

 

Frezyderm Active Sun Screen Body Make-Up Spf30, 75ml
Frezyderm Active Sun Screen Body Make-Up Spf30, 75ml

Ενεργό αντηλιακό make-up σώματος που καλύπτει δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, προστατεύει από τις ευρυαγγείες και μειώνει την εμφάνισή τους. Κατάλληλο προϊόν για μεσαίους φωτότυπους, σκούρους φωτότυπους, κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.

 

Πηγή άρθρου: FREZYDERM

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα