×

Αντιμετωπίστε την ορμονική γήρανση με τα προϊόντα Arkeskin της Lierac

 10/04/2023 2m, 14s

Η εμμηνόπαυση είναι μια φυσιολογική κατάσταση για κάθε γυναίκα και σηματοδοτεί μια νέα πραγματικότητα. Η κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται όμορφα σε κάθε φάση της ζωής της και να μην χάνει τη θηλυκότητα της.

Οι γυναίκες πάνω από τα 50 πλέον φαίνονται πιο νέες από ποτέ. Φροντίζουν το σώμα τους, την επιδερμίδας τους και τον εαυτό τους γενικότερα. Με τη σωστή διατροφή, τη σωματική άσκηση και την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας τους, καταφέρνουν να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση του σώματος, την ξηρότητα της επιδερμίδας και τις έντονες ρυτίδες στο πρόσωπο.

Κατά την εμμηνόπαυση μειώνεται η παραγωγή των ορμονών, των οιστρογόνων αι της προγεστερόνης, κάτι που συμβάλλει στην γήρανση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της και τη σφριγηλότητα της.

Η Lierac είναι εδώ με τη σειρά Arkeskin με προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση.

 

Lierac Arkeskin Φροντίδα Προσώπου

 

Lierac Arkeskin Rebalancing Comfort Day Cream
Lierac Arkeskin Rebalancing Comfort Day Cream

Η κρέμα ημέρας Lierac Arkeskin είναι ένα προϊόν που αντιμετωπίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας και την απώλεια πυκνότητας της, κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Η κρέμα ημέρας Arkéskin έχει επίσης δράση εξισορρόπησης και κάνει το δέρμα πιο θρεπτικό και προστατευμένο από τις πρώτες εφαρμογές. Έχει αντιρυτιδική δράση και αποτελείται από 96% φυσικά συστατικά. Έχει άρωμα τριαντάφυλλο και αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και αρωματισμένο. Περιέχει επίσης υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους για την καλύτερη ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας.

 

 

Lierac Arkeskin Night Nutri-Redensifying Fluid
Lierac Arkeskin Night Nutri-Redensifying Fluid

Πρόκειται για μια κρέμα νύχτας που προσφέρει βαθιά θρέψη και επαναπύκνωση στο πρόσωπο και το ντεκολτέ. Είναι ιδανική για την αντιμετώπιση της ορμονικής γήρανσης της επιδερμίδας. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αντιμετωπίζει την ξηρότητα και την απώλεια πυκνότητας και τόνου στο δέρμα. Περιέχει 96% φυσικά συστατικά και έχει άρωμα από νότες μανόλιας.
Το άρωμά του, με χαλαρωτικές νότες μανόλιας, αφήνει το δέρμα απαλά αρωματισμένο.

 

Lierac Arkeskin Φροντίδα Σώματος

 

Lierac Arkeskin Baume Fondant Tonifiant
Lierac Arkeskin Baume Fondant Tonifiant

Πρόκειται για ένα θρεπτικό βάλσαμο ενυδάτωσης και τόνωσης της επιδερμίδας του σώματος κατά την εμμηνόπαυση. Οι ορμονικές διαταραχές επηρεάζουν ορατά το δέρμα της γυναίκας και έτσι το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα του και την ενυδάτωσή του. Το θρεπτικό βάλσαμο περιέχει 91% φυσικά συστατικά και περιέχει τζίνζερ, γνωστό για τις αναζωογονητικές και συσφικτικές του ιδιότητες. Επιπλέον το διπλό υαλουρονικό οξύ προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

 

 

Lierac Arkeskin Confort & Beaute De La Peau

To Lierac Arkeskin Confort & Beaute De La Peau είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Βοηθά στην ομορφιά της επιδερμίδας και προσφέρουν γενική ευεξία, χάρη στα 99,9% φυσικά συστατικά του. Είναι μια εξειδικευμένη φόρμουλα πλούσια σε Βιταμίνη D, B9, σαφράν και σελήνιο και είναι κατάλληλη για vegans.

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα