×

Απονομή e-volution Awards 2019! Το Pharm24.gr στην κορυφή!

 31/03/2022 1m, 6s

Η μεγάλη, ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, τα e-volution awards, επιβράβευσε και φέτος τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, υπό την αιγίδα του GR.E.CA.
Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη,12 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens. Το pharm24.gr βρέθηκε εκεί και μάλιστα με υποψηφιότητα! Η διοργάνωση ανέδειξε για 8η χρονιά την «αφρόκρεμα» του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρείν, σε μια εκδήλωση με έντονα εορταστική διάθεση.
Στη διοργάνωση διαγωνίστηκαν τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agencies της χώρας, διεκδικώντας τις μεγάλες διακρίσεις, E-Commerce Agency of the Year και Best Greek e-shop by GRECA.
Φέτος οι συμμετοχές έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ επίσης η Κριτική Επιτροπή ήταν η πολυπληθέστερη στην ιστορία της διοργάνωσης!

Το Pharm24.gr βραβεύτηκε στην κατηγορία Best in Pharma, Health & Beauty για φέτος κάνοντάς μας να θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι! Αφιερώνουμε το βραβείο σε όλους εσάς και συνεχίζουμε!

Αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά στα 8 χρόνια της διοργάνωσης φέτος, υπήρχε και νέο βραβείο, το Platinum!
Απονεμήθηκε στις υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή ενώ συνολικά απονεμήθηκαν 5 Platinum Awards.

Η ομάδα του Pharm24.gr  συγχαίρει όλους τους νικητές και ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά!

Πηγή άρθρου: greekecommerce.gr

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα