×

Η Avène στο πλευρό των παιδιών με Ατοπική Δερματίτιδα!

 30/03/2022 1m, 11s

Κάθε χρόνο, το Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των ατοπικών ασθενών σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν από έκζεμα ή κνησμό, παρέχοντας την απαραίτητη υποστήριξη και εκπαίδευση.

Η Avène για ακόμη μία φορά δεσμεύεται έμπρακτα στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από Ατοπική Δερματίτιδα!

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, όλες οι οικογένειες με παιδί που πάσχει από Ατοπική Δερματίτιδα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στα 2 δωρεάν σεμινάρια ενημέρωσης για το 2019, στο νοσοκομείο Α. Συγγρός, με την υποστήριξη της Avène.

Τα σεμινάρια θα γίνουν στις 06/03 και στις 20/03, 18:00-19:00, στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Ανδρέας Συγγρός. Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Μία από τις οικογένειες που θα συμμετέχει στο 1o ή στο 2ο σεμινάριο, θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού για δωρεάν εξέταση από εξειδικευμένους δερματολόγους.

Στη συνέχεια, η εξειδικευμένη ομάδα δερματολόγων κατόπιν εξέτασης, επιλέγει ένα παιδί με Ατοπική Δερματίτιδα ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασής του, για να επισκεφθεί το Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène στη Νότια Γαλλία και να λάβει τη φροντίδα του για 3 ολόκληρες εβδομάδες.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, μία από τις 2800 οικογένειες που θα λάβουν τη φροντίδα του Κέντρου Υδροθεραπείας της Avène θα είναι ελληνική!

Δήλωσε τη δική σου συμμετοχή στο 1ο σεμινάριο για το 2019, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και μη διστάσεις να το μοιραστείς με μία οικογένεια που το έχει ανάγκη.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ.

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα