×

Διαγωνισμός Pharmasept! Φέτος τα Χριστούγεννα, ξεκλειδώστε τη λάμψη που κρύβεται μέσα σας! (Έληξε)

 14/02/2023 1m, 16s

Φέτος τα Χριστούγεννα, το μυστικό της λάμψης και της νεότητας κρύβεται στα Beauty Christmas Box της CLERIA ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την αληθινή τους ομορφιά: Αυτή που κρύβεται μέσα τους!
Το ένα χριστουγεννιάτικο κουτί περιέχει:
– Cleria Lift Effect Cream για το πρόσωπο, πλούσια σε έλαιο μαστίχας για αύξηση της σφριγηλότητας, Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, προβιταμίνη Β5 για βαθιά ενυδάτωση καιυαλουρονικό οξύ 3πλής δράσης για μείωση ρυτίδων & λεπτών γραμμών.

– Cleria Eye Perfection Cream με έλαιο μαστίχας και υαλουρονικό οξύ για την εξομάλυνση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και μείωση της όψης μαύρων κύκλων & σακούλων.

Το δεύτερο χριστουγεννιάτικο κουτί περιέχει:
– Cleria First Step Cream για το πρόσωπο,  πλούσια σε υαλουρονικό οξύ 3πλής δράσης για εξομάλυνση των πρώτων ρυτίδων αλλαντοΐνη, Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, προβιταμίνη Β5 για καταπραϋντική δράση!

– Cleria Hydrating Velvet Lotion για το σώμα με βιομιμητικά φωσαφολιπίδια από καραδαμέλαιο για έντονη ενυδάτωση και έλαιο αβοκάντο για αντιοξειδωτική προστασία

Ξεκλειδώστε τη λάμψη και τη νεότητα που κρύβεται μέσα σας!

2 τυχεροί θα κερδίσουν ένα Χριστουγεννιάτικο Σετ Δώρου από την Pharmasept! Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο και πείτε μας τι εύχεστε για τα Φετινά Χριστούγεννα!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 18 Δεκεμβρίου 2018 και οι 2 τυχεροί θα ανακοινωθούν εδώ στις 19 Δεκεμβρίου!

Σας ευχόμαστε Καλή επιτυχία και Καλά Χριστούγεννα!

Οι 2 νικητές είναι Καλλιόπη Σουλ και Banu  Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν μέσω mail στο sales@pharm24.gr για την παραλαβή του δώρου έως τις 28 Δεκεμβρίου 2018.

 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα