×

«Χτίζουμε» γερό οργανισμό με βιταμίνες Pharmalead!

 22/02/2023 1m, 3s

Σε κάθε εποχική αλλαγή ο ανθρώπινος οργανισμός βιώνει αλλαγές στα επίπεδα ενέργειας, μεταβολισμού ακόμα και στις διατροφικές προτιμήσεις.

Ένα φυσικό επακόλουθο της εποχικής αλλαγής είναι βέβαια και οι συχνές ιώσεις και τα κρυολογήματα λόγω της «πεσμένης άμυνας» του οργανισμού.

Με το Pharmalead Propolis Plus Immune Protect «χτίζουμε» γερό οργανισμό με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας.

Το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με Πρόπολη, Μέλι Μανούκα και επιπλέον Εχινάκεια, Ψευδάργυρο, Βιταμίνη C και Βιταμίνη D3 σε μία μόνο ταμπλέτα.

Το πιστοποιημένο Μέλι Μανούκα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και του βήχα και στην ανακούφιση του πονόλαιμου, καθώς έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση. Η Πρόπολη το ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό παρέχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση ενώ έχει αντι-ιικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες.

Η ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Pharmalead διαθέτει μια γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στην ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

 

Pharmalead Propoli & Vitamin C

Μαζί με το Propolis Plus Immune Protect μπορείτε να βρείτε και τις υπόλοιπες αναβράζουσες βιταμίνες της Pharmalead για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη Vitamin C 1000mg, τη Vitamin C PLUS 1500mg (ενισχυμένη σύνθεση με Βιταμίνη D3, Ψευδάργυρο και Βιταμίνη Κ), και την Εχινάκεια. Όλες είναι διαθέσιμες και σε συσκευασίες promo pack 1+1 που δίνουν δώρο Vitamin C 550mg!

Κανένας ιός δεν μας τρομάζει πια!

 

Πηγή Άρθρου: PharmaLead

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα